İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

8 Temmuz 2015 Halil Erdem İSTANBUL Altılı Tahmin ve Analizleri

İSTANBUL AT YARIŞLARI 

1.ayak ZAL(6): Son kum koşusunda kalabalık grupta yol bulamayan safkan öne çıkamayınca istediği yarışını koşamadı, bu sefer iyi bir startla öne çıkıp yarışı bitirebilir dikkat öncelikli şanslı safkanımdır.

2.ayak SUPERPİT(2): Son yarışında şanssız bir şekilde kazanacağı yarıştan olan safkan, ağır kilosuna rağmen bu uygun gruba üstünlük sağlayabilir. Öncelikli şanslı safkanımdır.

GÜZEL İREM(7): Uzun mesafeli son kum koşusunda startta kalmasına rağmen tatminkar bir dereceyle yarışı ortalarda bitiren safkan, bugün etkili olduğu mesafede startta takılmazsa çok şanslıdır.

ANTİOKSİDANT(5): Kısa mesafelerde etkili olan safkanın son iki yarışını ölçü almıyorum. Bugün ideal mesafesinde şans arar haberiniz olsun dikkat.

4.ayak YILDIZHANSTAR(4): Yarış hayatına iki sentetik kum koşusuyla başlayan DARKER’IN DİSTANT RELATİVE’den olma tayı çim pistte iki kat fazla koşacaktır. Bugün için alternatif bankomdur. Rakip yazmak isteyenlere iki rakibini şablona ekledim.

5.ayak ZORBEYİM(9):İzmir’de 2 çim koşusunu çok iyi koşan çimde kalite bir pedigriye sahip safkan son yarışına bakılırsa 8 kiloda eksik sikletle start alıyor. İstanbul pistine uyum sağlarsa bu rakiplerine çok tehlikeli anlar yaşatacağını düşünüyorum. Öncelikli safkanımdır.

6.ayak: PEPE(1):İ NTİKHAB’ın çim performansı yüksek bu safkanı son yarışında yarışı iç kulvardan çalmak isteyince dışarıdan kuvvetli gelen FİNY’e takılıp kazanacağı yarıştan oldu. Bugün kalabalık grupta iyi bir yer alıp yerinde sprintiyle kazanmasını bekliyorum. BANKOMDUR.


ALTILIM:

1.ayak: 6-2-1-8
2.ayak: 2-7-4-8-1-3
3.ayak: 1-3-9
4.ayak: 4 Tek/1-6
5.ayak: 9-2-3-6-7
6.ayak: 1 Banko

EKONOMİK KUPON:21.60krş
GENÌŞ KUPON:64.80krş

HERKESE BOL ŞANSLAR, BOL KAZANÇLAR.

Sitemizdeki diğer ELAZIĞ – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu