Elazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

28 Haziran Beygir.com ELAZIĞ At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Aynı pistteki ilk startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan GÜLŞİLAN (7) birinciliğe en yakın isimdir. WARRIORSAN (3) ciddi rakibi olup INTO STAR (8) ve SERHOŞ DEDE (2) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.Koşu: Aynı pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan ekürili VİNDIRHAT (1-12) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. YEŞİLTAŞ (2) ciddi rakibi olup kilo avantajlarıyla BİRADER HAN (4) ve AĞAZAMANI (8) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Uyumlu binicisiyle aynı pistte başarılı yarışlar sergilemiş olan VOLKANIMSIN (4) ilk şanslı isimdir. Son startını ölçü almadığımız BORBORE (1) ciddi rakibi olup SEMETEY OĞLU (3) ihmal edilmemelidir. SEORA (9) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Artan formunu son koşularına da yansıtmış olan MASTAR KIZI (12) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken ekürili TIME OF FLIGHT (5-9) ciddi rakibi olup KAKTEE (10) ve ekürili DOĞA MARIA (8-16) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Uyumlu binicisiyle start aldığı son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan MIAMI BEACH (12) öncelikle şans verdiğimiz isim olup artan form durumuyla CEO (5) ve ERKANIM (6) ciddi rakipleridir. SARAÇKIZI (1) ihmal edilmemelidir.

6.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan KAÇAR FEVZİ (3) ilk şanslı isimdir. Son startını ölçü almadığımız OZİBEY (4) ciddi rakibi olup son yarışlarıyla dikkat çeken SEMETEY OĞLU (5) ve ATEŞKES (7) sonraki ihtimallerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

7.Koşu: İyi bir form yakalamış olan AYŞEROSE (1), son koşularıyla dikkat çeken DORUGÜZEL (3) ve son startını ölçü almadığımız BEYBİNİN KIZI (2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. Hafif kilolu GÜNEŞGÜZELİ (8) ciddi rakipleridir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu