Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

31 Ocak LiderForm BURSA – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA

KUZİKO Dikkat Çeken Hazırlıkları İle Tek Yazılabilir

1. AYAK: Bursa 2100 kum pistinde kazandığı yarışından sonra Kocaeli 1500 kum pistindeki son koşusunda mesafenin kısa gelmesinden dolayı bekleneni veremeyerek 3.olan (1) LEGEND RING uzun mesafeli tempo yarışlarında daha farklı bir isim olmasından dolayı ilk şansa sahiptir. 1400 kum pistteki son koşusunu kazanırken sergilediği 1.29.00 derece ile fit durumda olduğunu belli eden (2) DARK BOY mesafe ayırt etmemesinden dolayı en ciddi rakip gördüğüm isimdir. Kocaeli 2000 kum pistinde kazanıp ardından Bursa 2100 kum pistindeki koşusunda dikkat çeken 2.lik elde ederek etkili formunu aynı şekilde koruduğunu gösteren (5) VEDO jokeyi M.Gündüzeli ile uyum sağlayarak kesinlikle ihmale gelmez.

2. AYAK: Dişi Arap safkanlarının kısa mesafeli koşusu sürprize açık görünürken, öncelikle bu tip mesafelere yatkın bir isim olan (7) ÇERKEZKÖY GÜZELİ formunda gelişme kaydedip süratli bir isim olmasından dolayı ilk şansa sahiptir. Hafta arasında 1500 kum pistte 1.46.13 derece elde ederek kazandığı yarışında beğendiğim (9) HATUNSUYU koşularının üst üste gelmesine rağmen formunu koruması ile ciddi rakibidir. İzmir’deki son yarışında mesafenin uzun gelmesinden dolayı düşen temposu ile tabela dışı kalan (8) ANEMON FIVE kısa mesafelerde çok daha farklı koşan bir isim olmasından dolayı değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimler arasındadır. Tabela dışı bitirdiği koşusu ardından gün geçtikçe daha iyi duruma geldiği görülen (6) BUSELİ bu grupta devreye girmesini beklediğim diğer kısraktır. Kısa mesafelere grup içerisinde en yatkın isimlerden olan (1) MEYDAN tabeladan kolay kolay düşmeyen bir isim olup, ölçü almadığım son koşusu ile sağlam kuponlarda şans tanınması gereken isimler arasındadır. İzmir’deki son koşusunu 14 atta 5.bitiren (3) CEMİLEM kısa mesafeleri seven bir kısrak olmasının yanısıra bu aralar idman pistinde farklı görünerek sürpriz yapabilir. Kocaeli’de hafta arasında start aldığı yarışında tabela dışı kalan (5) YAŞARNUR önde boş kaldığı zaman adından söz ettirebilen bir isim olmasından dolayı çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. İstanbul’daki son Handikap-15 koşusunu tabela dışında tamamlayan (2) HİSARGÜL yarış içerisinde süratli isimlerin fazla olmasından dolayı bekleme yaparak adından söz ettirebilir.

3. AYAK: Arap safkanlarının uzun mesafeli koşusunda ise 1800 kum pistteki son yarışını 3.tamamladıktan sonra idman pistindeki çalışmalarında dikkatimi çekerek formunda önemli gelişmeler olduğunu gösteren (7) UÇARER kuponlara başta yazılmasını önereceğim isimdir. 1900 kum pistteki son koşusunu kazanma başarısını gösterip yine lehine olan mesafede start alacak olan (1) SUBAŞI kilosunun ağır olmasına rağmen denk rakipleri arasında ciddi rakibidir. Uzun mesafeleri seven isimlerden (4) KAVAKLI tabeladan düşmediği yarışlarında dikkat çekerek son 1800 kum pist koşusunda ilgi çeken 4.lük elde etmesi ile kesinlikle ihmal edilmemesi gereken isimlerden biridir. Kondisyoner ekibimizin idman pistinde yakın takibe aldığı safkanlardan olan (3) AKGİRAY her ne kadar son yarışlarında bekleneni verememiş olsa da sağlam kuponlarda değerlendirilmesini önereceğimiz isimlerden biridir. 2100 kum pistteki başarılı 2.liği ardından son koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen bu tip mesafelere yatkın olan (5) SARPBEY‘in de itina ile hazırlandığı bu yarışında sağlam kuponlara yazılması taraftarıyım.

4. AYAK: 4 yaşlı Arap safkanlarının kısa mesafedeki koşusunda Ankara pistindeki son yarışlarını üst üste kazanarak güçlü bir isim olduğunu gösterip bir süre geri alınan (2) KUZİKO seri bir isim olmasının yanısıra eksiksiz hazırlıkları ve mesafenin kısa olmasından dolayı bana göre kuponlara tek yazılmalıdır. 1200 kum pistteki son koşusunda 1.25.39derece ile dikkat çeken 2.lik elde ederek etkili formunu devam ettirdiğini gösteren diğer süratli safkan (1) CENGO ise geniş kuponlarda önereceğim diğer isimdir.

5.AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının kısa mesafedeki koşusunda 1300 ve 1200 kum pistte üst üste kazanıp son katıldığı 1400 kum pist yarışında dışından gelen rakibine avlanarak 2.kalan (2) DOLCE VITA seri bir tay olmasının yanısıra aprantisi E.Kaçar ile uyum sağlamasından dolayı kuponlara başta yazılmasını önereceğim isimdir. 1800 kum pistteki son koşusunda 3.lük elde eden (5) DREJAN grubun diğer formda ismi olması ile bu safkana yakın rakip görünürken, aralarında mücadele geçmesini bekliyorum.

6. AYAK: Dişi İngiliz safkanlarının 1800 kum pistteki mücadelesinde ise bu tip rakipleri arasındaki son yarışını aynı pist ve mesafede 1.55.67 derece elde ederek kazanma başarısını gösteren (6) CAPOLAVORO kuponlara öncelikle yazılmasını önereceğim isimdir. Yeni ilgililerindeki yarışlarında tabeladan düşmeyerek formuna ulaştığını gösteren (3) SKINNYLICIOUS jokeyi M.Gündüzeli ile bu kısrağa rakip görünürken, rövanşı alabilecek güçtedir. Aprantisi R.Cihan ile uyum sağlayan safkanlardan (1) LEYLASU bekleneni veremediği son koşuları ardından idmanlarını hızlandırarak gün geçtikçe daha farklı duruma gelmesinden dolayı kesinlikle ihmal edilmemelidir. Kocaeli 2000 kum pistindeki son yarışında dikkat çeken 3.lük elde ederken formuna ulaştığını belli eden (5) REWARDING GIRL sürpriz yapabilir. Son haftalarda formunda gelişme kaydeden diğer safkan (2) STAR OF STREET ise 5.bitirdiği koşusu ardından özenle hazırlanarak rakiplerinin hatasından faydalanmaya çalışacaktır.

ALTILIM: (1.2.5)  (7.9.8.6.1.3.5.2)  (7.1.4.3.5)  (2)  (2.5)  (6.3.1.5.2)


İSTANBUL

ŞAHİN TEPESİ Bu Grupta Ağır Basıyor
1. AYAK: 3 yaşlı Dişi İngiliz taylarının 1400 kum pistteki Maiden koşusunda hayatıın ilk startında 1300 kum pistte 1.20.28derece ile dikkat çeken 2.lik elde ederken kabiliyetli bir kısrak olduğunu belli eden (11) STRIKE THE SWORD kuponlara öncelikle yazılmasını önereceğim isimdir. Bir süre aradan sonraki koşusunu 5.tamamlayarak yarış hazırlıklarında farklı duruma geldiğini belli eden (5) KILAVUZ HATİCE denk rakipleri arasında bu kez üst sıraları zorlayabilecek güçtedir. Yarış gördükten sonra artan form ve tecrübeye sahip taylardan (3) FINY yine jokeyi H.Karataş ile start alacak olup, adından bahsettirmeye çalışacaktır. 1300 kum pistteki ilk koşusunu 4.tamamlayarak kondisyonunu sürekli üst seviyeye çıkardığı görülen kısraklardan (6) KRYPTO GIRL sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim safkandır.

2. AYAK: Dişi Arap safkanlarının uzun mesafeli koşusunda ise son katıldığı Kısavade-6 yarışında daha sert rakipleri arasında start aldığından dolayı bekleneni veremeyen (3) COŞKUNKIZ bu kez daha uygun rakipleri arasında koşacak olması ile bence ilk şansa sahiptir. 2000 kum pistteki son koşusunu 3.bitiren (5) HIRÇINKAYA her geçen gün daha iyi duruma gelmesinin yanısıra eküri koşma avantajına sahip bulunması ile en ciddi rakibidir. 1500 kum pistteki son koşusunu 1.43.53 derece ile kazanma başarısını gösteren (6) UMUDUN RENGİ jokeyi M.Kaya ile uyum sağlamasından dolayı kesinlikle ihmal edilmemelidir. 1400 kum pistteki son yarışını tabela dışında bitiren (1) BURUKKIZI her ne kadar ağır kilo ile mücadele edecek olsa da bu gruptan üstün performansı ile değerlendirilmesi taraftarıyım. Starttan düzgün çıkış yapması halinde (2) ÇİSİL güven veren diğer safkan olup, mesafeyi seven safkanı sürprizde öneriyorum.

3. AYAK: 4 yaşlı Arap safkanlarının mücadelesinde sentetik piste yatkın bir isim olan (1) ŞAHİN TEPESİ son katıldığı 1400 kum pist koşusunu 1.36.20 derece ile 3.tamamlayıp bir önceki 1500 kum pist yarışında 1.42.88 derece ile fotoyu önde geçmeyi başarırken, jokeyi M.Kaya’nın da iyi anlaştığı bu safkanı kuponlara tek yazmanızı tavsiye ediyorum. 1400 kum pistteki son Kısavade-7 koşusunu 4.bitiren (5) METECİK jokeyi G.Kocakaya ile uyum sağlayan bir diğer isim olmasından dolayı sağlam kuponlarda düşünülmeli.

4. AYAK: 4 ve yukarı İngiliz safkanlarına ait Kısavade-7 yarışta ise son katıldığı 1400 kum pist koşusunu 1.24.35 derece ile 2.bitiren (7) MY SECRET bu kez jokeyi H.Karataş ile rövanşı alabilecek güçte görünürken, sonlardaki kuvvetli sprinti ile rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum. 1400 kum pistteki son yarışını 1.24.18 derece ile kazanırken bu safkanı geride bırakan (1) YARAMAZ ÇOCUK iyi durumunu aynı şekilde devam ettirirken, yine aralarında sıkı mücadele geçmesini bekliyorum.

5.AYAK: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında ise formunda her geçen gün gelişme gösteren kısraklardan (2) AYNUR1200 kum pistteki son yarışında dikkat çeken 2.lik elde ederken 1.14.75 derece elde etmesi ile bence kuponlara başta yazılmalıdır. Formunda önemli aşama kaydeden taylardan (6) MY FIRST LADY 1400 kum pistteki son 2.liğinde 1.28.60derece yapıp beğenilmesi ile ciddi rakibidir. Koştuğu her yarışı ardından artan form ve tecrübeye sahip bulunduğunu gördüğüm kısraklardan (7) MY SWEET LADY sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer kısraktır. İki yarış koştuktan sonra daha farklı duruma geldiğini ilgi çeken hazırlıklarında gösteren (5) KİŞKENE APAKAY güven veren safkanlardan biridir. 1200 kum pistteki son yarışında 2.olurken 1.14.54 derece yapıp 2.olurken beğendiğim (11) STRAWBERRY denk rakipleri arasında mücadele edecek olması ile devreye girebilir. Bir süredir start almamasına rağmen kusursuz ve eksiksiz hazırlıklara sahip (13) WEST RUN takibe alınmasını önereceğim kısraklardan biridir.

6. AYAK: Uzun mesafelere grup içerisinde en yatkın isimlerden olan (8) MIGHT son koşusunu 4.tamamladıktan sonra formunu üst seviyeye çıkartırken ilk şans tanıdığım isimdir. 1500 kum pistteki son yarışını kazanırken 1.32.21 derece elde eden (4) KIZÇEM uzun mesafelerde daha farklı koşan bir isim olmasından dolayı koruduğu form durumu ile en ciddi rakibidir. Son yarışında devrildiği için koşuyu derecesiz tamamlayan (6) SAMBA yatkın olduğu mesafede start alacak olması ve jokeyi M.Kaya ile kuponlardaki yerini mutlaka almalıdır. Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajın yanısıra uzun mesafeleri seven isimlerden (15) SOYBAŞ‘ın bu grupta mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ediyorum. Geçen haftaki Kısavade-6 koşusunun bir nevi galop niyetine geldiğini düşündüğüm (1) RADIKAL STAR uzun mesafeleri severken, bu kez daha müsait rakipleri arasında ve uzun mesafede farklı sonuç elde edebilecek güçtedir.

ALTILIM: (11.5.3.6)  (3.5.6.1.2)  (1)  (7.1)  (2.6.7.5.11.13)  (8.4.6.15.1)

Kaynak: liderform.com.tr  

Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. GanyanTime sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu