İzmir TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

13 Şubat Nalkapon.com KOCAELİ – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

KOCAELİ At Yarışları

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Tabela içinde bitirdiği yarışının ardından çok saha iyi duruma gelen ZAHİDE HATUN uygun grupta günün bankosudur.

2.ayak: HAKUNA MATATA ile MİYAZAKİ arasındaki mücadeleye HÜSAM AĞA, SİVEREK BEYİ, HULİN ve ZAPPA da katılabilirler. 

[b]3.ayak:[/ b] İzmir pistindeki üçüncü olduğu son yarışı bu grup için oldukça yeterli olan GÖKBAKIR en şanslı isim olup, ANILBEY ve SUBAŞI yeterli formlarıyla hata affetmeyeceklerdir.

4.ayak: Kocaeli’ne fit durumda gelecek olan SANTINO ve tam bir istikrar abidesi olan SADIK AĞA arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

5.ayak: Son yarışı etkili olan ÇÖREKLİ GÜZELİ ile aşama kaydeden AĞRI KIZI ilk şanslı isimlerdir. MİSİ GÜZELİ , DENİZAY ve NAR TANESİ daha sonraki şanslılardır.

6.ayak: GRAND LARA, FEVRONYABAY, SKINNYLICIOUS, STARIN KIZI, NILSU, TUMAI ve PERFORM günün en zorlu yarışında eşit şanslı isimlerdir.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:9
2.ayak:2-4-6-7-10-8
3.ayak:1-4-3
4.ayak:2-1
5.ayak:2-1-6-3-7
6.ayak:1-2-6-12-4-13-5


İZMİR At Yarışları 

Nalkaponun Yorumu

1.ayak: Son yarışını kazanırken formda görünen GREEN TEA ile istikrarlı koşan DOUBLE STEEL en şanslı isimlerdir. HAPPY VALENTINE, KIZIL BULUT ile APRİKOSE de ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak: Başarılı yarışlarıyla göz dolduran WILD AVALCHE ile hafif kilosuyla NOS öncelikli şanslılardır. SARJANA, GREEN PUSS, AKALIN ile SARI FIRTINA diğer şanslılardır.

[b]3.ayak:[/ b] Etkili formunu koruyan WHITE ile sevdiği mesafede ERTEKİN BEYİ arasındaki mücadeleye YİĞİT OĞLUM ve SABO BEY de katılabilirler.

4.ayak: Yakalamış olduğu etkili formunu koruyan SAVAŞER birinciliğin en güçlü adayıdır. BÜREBEY ile DOĞUHAN diğer şanslılardır.

5.ayak: Son yarışında dikkat çeken ve hazırlıklarında beğenilen ŞAFAKHANIM ilk şanslı isimdir. Artan formuyla YORUM ile HASEKİ SULTAN diğer şanslı isimlerdir.

6.ayak: İlk startı olmasına rağmen hazırlıklarında beğenilen formuyla EXCELSIOR eküri avantajıyla birlikte günün bankosudur.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:6-2-5-3-1
2.ayak:7-10-2-3-1-6
3.ayak:2-3-4-1
4.ayak:1-4-2
5.ayak:3-6-5
6.ayak:2

Kaynak: nalkapon.com

Sitemizdeki diğer KOCAELİ – İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu