Kazandıran TahminlerKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

20 Şubat Üstad KOCAELİ Altılı Ganyan Tahmini, Yorum ve Analizleri (582 TL KAZANDIRDI)

1.AYAK: YOLAŞAN bir adım önde fakat HAFİZEM, GÜLSİMAL ve HEYECAN BİR de bu attan çokta geri kalır atlar değiller. İsteyen YOLAŞAN’ı tek deneyebilir isteyen rakiplerini ayrımsız yazabilirler. Başkada atın olmaması lazım.

2.AYAK: MY NUMBER ONE aslında yanına at yazılmaması gereken bir at bu grupta ve bildiğiniz gibi bu grupta en yakın rakibi olan MAGRIB’i rahat geçti… Fakat G.YILDIZ’ın neden MAGRIB’ten inip, AĞA SÜNNETÇİ’ye bindiğini anlamak zor. Tabı kendi terciği mi yoksa at sahiplerinin tercihimi bilemiyorum. Aslında çok inanmıyorum bu atın geçileceğine ama tek kafamı karıştıran GÖKHAN YILDIZ… Acaba MAGRIB rakıbınden 4 kg eksikle daha farklı koşarmı yada AĞA SÜNNETÇİ’de çok bariz bir düzelme mi var karar veremedim. Bu atları yazmaya kalkınca SARILAR RUNNER ‘de ters koşabilir diye düşünmeye başlıyorum.Belkide proğramın zayıf olması benı bunları düşünmeye yönlendiriyor ama galiba macera aramayıp MY NUMBER ONE’yı tek atmak en mantıklısı. Çünkü atın kazanmaması için hiçbir sebep yok.

3.AYAK: DEMİRDOVEN’i hepimiz çok iyi tanıyoruz ve bu atları defalarca geçti ama burada ilk kafamı karıştıran sankı YALNIZEFE’de çok barız bir düzelme olması yanı burada YALNIZ EFE nın DEMİRDOVEN’e rakip olacağını düşünüyorum. Sonrasında KURTÇABEY yazılmalı. KURTÇABEY’i yazınca GÖKBAKIR’da devreye giriyor ve belki diğer atlarda….Yanı anlatmak istediğim yada burada karar veremedediğim DEMİRDOVEN’de mı bir form düşüklüğü var yoksa YALNIZEFE’de mi form yükselmesi var. Eğer YALNIZEFE’de bir form yükselmesi yani eski formuna geri dönme olayı yoksa o zaman DEMİRDOVEN’de bir düşüs var demektir. Çünkü daha önceki izmir 1600 kumlarında aralarında bir boy var….Buda DEMİRDOVEN’in rahat kazanamayacağı anlamına geliyor..Ve sanki DEMİRDOVEN’i SELDANINOĞLU ve SUBAŞI da önde rahatsız etmek isteyecek gibi geliyor bana aslında güçleri yetmez rahatsız etmeye ama bakalım….Karar sizin

4.AYAK: CANBERKHAN kazanmaya yakın ve alternatif tek. Rakipleri belli zaten…

5.AYAK: BROWN ARABY kazanmaya yakın ve alternatif tek. Aslına bakılırsa çok bariz bir rakipte yok ama koşunun içine girildikçe karışıyor. İsteyen tek atabilir isteyen yanına öncelikle 6 sonra 5’i yazabilir. Diğer ayaklarda tek atıyorsanız burada sürpriz arayabilirisniz.

6.AYAK: Programdaki en zor koşu ve sürpriz bitmeye aday bir koşu. Aslında baktım bu koşuya ama sanki çok daha ayrıntılı bakmak lazım. Şablonda yazdığım atlarla geçme şansımız yüksek isteyen tuttuğu atı ekleyebilir.

ŞABLON

1.ayak: 1/2.5.6
2.ayak: 2/3.1/5.6
3.ayak: 2/6/4.3
4.ayak: 2/1.3
5.ayak: 2/5.6
6.ayak: 1.6.13.9.4.14.16

ALTILI GANYAN (2/1/6/1/5/6) :582,78 TL ikramiye vermiştir.

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK KAZANDIRAN ÜCRETSİZ YARIŞ SİTESİ

EMEĞE SAYGI.

FARKLI BİR YORUM

1.AYAK: YOLAŞAN kazanmaya yakın.rakipleri 2.5.6
2.AYAK: MY NUMBER ONE kazanır.
3.AYAK: DEMİRDÖVEN ve YALNIZEFE kapışırlar DEMİRDÖVEN kazanır.
4.AYAK: CANBERKHAN kazanması lazım
5.AYAK: BROWN ARABY kazanması lazım çok inanmasamda ilk rakip 6 sonra 5…
6.AYAK: Zor koşu ama ELBİ ve NEYMAR arasında gececeğini düşünüyorum.

-YORUMLARI MUTLAKA OKUYUN. BOL ŞANSLAR.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu