İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

20 Eylul Barış Düşmez İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

1. Koşu: Sıralamam: 5-8-4-3-1-2-7-6

2. Koşu: Sıralamam: 1/3-2-4

3. Koşu: Sıralamam: 3

4. Koşu: Son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı EL HAMAME başta olmak üzere, 1 numaralı ALFA, 2 numaralı EZGİLİ, 5 numaralı İZBELİ, 6 numaralı ŞEN NEHİR ile 3 numaralı GÜLSİMA eşit olarak şablonlara işaretlenmeli. 

5. Koşu: Gördüğü koşuların ardından istenilen seviyeye gelen ve bugün Halis Karataş’a emanet edilen eküri destekli 11 numaralı LANDLADY favorimdir. Ankara’dan hedef yaparak gelen 5 numaralı I SAW THE SUN, kazanarak moral bulan 6 numaralı KEPEZ STORM, idmanlarında beğenimi kazanan 7 numaralı GÖLALAN ile yarış hayatının en iyi durumundaki 3 numaralı KUPA ASI sırasıyla değerlendirmeye alınmalı.  

6. Koşu: Halis Karataş idaresinde start aldığı 6 yarışta da geçilmeyen 2 numaralı ADINI SEN KOY favorimdir. Yarış gidişatı lehine olacak 8 numaralı MONTEGO stilile uygun binicisi idaresinde sonlardaki etkili sprinti ile favoriye zor anlar yaşatabilir.  

7. Koşu: 1 numaralı LAST POINT önde rahatsız edilmeyeceği koşuda beyaz bayrak ayna yapabilir. 2 numaralı CHURCHILL FIRE ile 4 numaralı KHAN OF GHOST sert rakipleridir. 3 numaralı GRIFFON sağlam kuponlara önerim.  

8. Koşu: Yarış hayatının ilk startından tam not alan, bugünkü koşusu için idman pistinde gerçekleştirdiği işlerinde eksiksiz görünen 4 numaralı TALİPCAN’ın, kazanmasını bekliyorum.  

9. Koşu: Sevdiği pist ve mesafeye çıkacak olan 3 numaralı SCIFO ilk şans vereceğim isimdir. 7 numaralı EL SUENA, 1 numaralı VICTORY SUN, 6 numaralı REKOR, 9 numaralı GHOST WARRIOR ile 11 numaralı BLANEGIRL son koşunun birincilik adaylarıdır.   

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu