İzmir TahminleriTahminler

2 Nisan Burhan Ayaz İZMİR Altılı Ganyan Tahmini ve Yorumları

7’li Plase İçin: Ayak: Uygun grupta 2-MONDİNİNOĞLU güzel peerformansını birincilikle tamamlar ve özlediği birinciliğe ulaşır diyorum.BANKOM

Sıralamam: 2 MONDİNİNOĞLU BANKO

1:Ayak: Ben Israrla turbonun yavrularını bekliyordum ve en sonunda merakım giderilecek.risk alıp tek yazacağım. 10-SELUŞKA bankom

Sıralamam: 10-SELUŞKA BANKO

2:Ayak: Son koşularına anlam veremediğim 4-TEO THE LEO ilk atım.güzel performansını devam ettiren 3-BEZMİ ALEM rakibidir.verdikleri aradan etkilenmez iseler 4-KOYUNCU   7-ŞİMSEK MC QUEEN 11-SABBIA DI LUNA  şanslı olabilecek atlardır.

Sıralamam: 4-3//// 4-7-11

3:Ayak: Yarış hayatının son 3 yarışı olup mutlaka başarılı olması gereken 8-AMBER SULTAN ilk atım.ben risk alıp tek atacam.rakip arayanlara form durumları ve piste yatkınlığı ile 1-TORUN ANGEL 3-DISTANT LIGHT  6-PEMBE BULUT sonraki ihtimallerdir.

Sıralamam: 8 ///////  1-3-6

4:Ayak: Çim piste rağmen ilk şansı form durumları gayet iyi olan Ekürilere veriyorum.rakipleri 8-RAKİBİM PİSTLER VE çim yarışını kazanan 4-TANZER.

Sıralamam: 1-5 /////// 8-4

5:Ayak: Yarış hayatlarının ilk startına çıkacak tayları yorumsuz sıralayacağım.

Sıralamam: 3-8-9-4 //// Hepsi

6:Ayak: 4 cü olduğu son koşusunda süpriz beklediğim 2-ALADAĞLI alternatif tekim.rakip olarak son kuşuları kötü olsada ölçü almadığım 3-BİLGİNİNOĞLU çime yatkınlı ve güzel üçüncülü ile 11-FETHİYE 9-THERMESOS.

Sıralamam: 2 ///// 3-11-9

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu