Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

22 Şubat Nesine.com BURSA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Adaptasyon sorunu yaşadığı hayatının ilk 1400 metrelik kum koşusunda çok ciddi bir ara kapatarak 5.likle ayrılan King Gubaz, gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle çok farklı bir sonuçla ayrılabilir. Takı değişikliğine giden ve hazırlıklarında dikkatleri üzerine çeken Ateşin Rüzgarı, bu havasını performansına yansıtması halinde birinciliğe ortak olacaktır. Form durumu gayet başarılı Şahdamar, kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

SIRALAMAM: 4-2-8

2. Koşu: Güç ve performans olarak rakiplerine nazaran çok daha ön plana çıkan Gözüm Kaldı ile Balballılı birincilikte eşit şanstalar. Tırnağının ucuna getirilen Grade Boy, her an devreye girebilir. Eküri destekli Sadık Ağa ise sürpriz şansına sahip.

SIRALAMAM: 4-3-1-6

3. Koşu: Sert gruptaki başarısız son yarışını ölçü almadığım Atom Adam, uygunlaşan rakipler yanında favori olmayı hak ediyor. İstikrarlı bir performansa sahip Özbilgin ve güzel bir hazırlıktan geçen Kafkas İmparatoru favorinin beklenileni verememesi halinde iddialı olabilirler.

SIRALAMAM: 1-2-3



4. Koşu: Sabırlı bir bekleme yaptığı son 1400 metrelik kum koşusunu kazanırken Atasoy gibi çok ciddi bir rakibi de geride bırakmayı başaran Ninoşun Oğlu’nu adeta bütünleştiği pilotuyla sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 2 // 1-6-4

5. Koşu: Form durumu üst düzey Maglew, sık koşmaktan olumsuz yönde etkilenmediği takdirde yine birinciliğe uzanabilir. İzmir’deki yarışları bu grup için yeterli Master Of The Wind ve sevdiği piste dönen Barının Gülü ihmale gelmezler. DİLBAĞI takan Nadia Dancer’den ters bir koşu gelebilir. Toparlanma yolundaki Veliaht Betül ise gözden uzak tutulmamalı.

SIRALAMAM: 1-5-2-7-9

6. Koşu: Denk güçlerin mücadelesine sahne olacak zorlu günün son ayağında; Death Racer, Archman, Count On You, Airtouch, Forte ile Garipağa ayrımsız altılı kuponlarına yazılmalı. 

SIRALAMAM: 7-3-2-4-5-9

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu