İzmir TahminleriSporx.comTahminler

8 Ocak Sporx.com İZMİR At Yarışı Tahminleri, Yorumları

İzmir”de oldukça dar bir program var. Dar programda ise güzel koşular ve yine çetin ezeli rakipler birbiriyle mücadele edecek. Bugün altılı ganyanımızın şablonunu düşük tutacağız. Ekonomik kuponu misli olarak da oynayabilirsiniz. Yarış hayatının ilk 6 koşusunda da tabelada kalma başarısı gösteren ve form durumunu en üst seviyeye çıkartan LÜTFİ BEY, programın en sağlam bankosu olarak kuponlara tek yazılabilir. 

İzmir programında açılış 3 yaşlı İngiliz safkanlarının Handikap 14 mücadelesi ile olacak. Son koşusu ölçü olmayan ve startta problem yaşamazsa burada etkili olabilecek olan MISS QUEEN, tercihli start ile koşacak. İzmir’de programı sürpriz ile başlatabilir. 

Günün üçüncü ayağında ise 3 yaşlı İngiliz safkanlarının Maiden mücadelesi var. Sürekli tabela içinde kalan ve artık yarış kazanacak tecrübeye erişen SERCANBEY bugün özlediği birinciliğe kavuşabilir. Güzel pedigrisi ile ilerisi için olumlu sinyaller veren ve daha sert gruplarda başarılı yarışlar koşması beklenen HÜSNALIM da buranın favorilerinden biri olacak. 

Günün önemli mücadelelerinden biri de 4. ayakta yaşanacak. 4 ve yukarı Arap atlarının Kısa Vade 7 koşusunda GÜMBÜRGÜMBÜR usta jokeyi ve uygun rakipler yanında yine günün kalelerinden biri olacakfakat burada son koşusunda içten gelen GARANTİ’yi farketmeyen ve düzlükte yarışı kazanacakken kısa farklı 4. kalan KARAMÜRSEL tekrar toparlanmış gözüktü. KARAMÜRSEL ile birlikte mesafeden etkilenmezse bilinen düzlük sprinti ile ŞAHPAZLI da burada etkili olabilir. 4 atın toplandığı sert koşuda sürpriz deneyerek 4 atı da şablonumuza sokabiliriz. 

4 ve Yukarı İngiliz safkanlarınuın Açık A2 grubu koşusunu oluşturan tabela ayağında ise tekrar pistlere geri dönen ve sahiplerinin tekrar güvenidiği KULOĞLU, dışarı açılma ve yarışı bırakma sorununu atlatmış gözüküyor. Selim Kaya ile uzun araya karşın orta mesafede beklenen gücünde koşması durumunda bu grubu geçecektir. İnatçı stiliyle güzel yarışlar çıkartan ve rakip tanımayan ES ES RUNNER ise usta jokeyi Halis Karataş ile KULOĞLU’nun rakibi olacak. 

İzmir’de kapanış 4 ve yukarı İngiliz safkanlarının Handikap 15 mücadelesi ile olacak. Pistin biraz normale dönmesi veya sulu olmaması durumu7nda buranın önemli sürprizlerinden birini gerçekleştirebilecek güçte olan at kuma yatkın orijiniyle DEGART olacak. Derece alamadığı koşularda pistin sulu olması bu safkanı etkiledi. Mesafe avantajı bulunan ROYAL CAT ve boş kilosu ile start alacak olan AMBER SULTAN da burada atlanmamalı. Tüm atların ayakları düz bassın. At koşar, baht kazanır.

Eko Kupon: 1-3-4-5 / 3 / 1-2-3-4-5-6 / 1-2-3-5 / 5 / 3-12-13

Altılı Tahmin
2015-01-08
1. Ayak 2. Ayak 3. Ayak 4. Ayak 5. Ayak 6. Ayak
1 3 1 1 5 3
3 2 2 6 12
4 3 3 13
5 4 4
5
6


Kaynak: Tilki’nin Yeri/sporx.com

Sitemizdeki diğer KOCAELİ – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu