Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriBursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

7 Ocak Beygir.com BURSA – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA

1.Koşu: Günün ilk koşusunda KANDAHAR (7) ve AZİMŞAH (1) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.TOYDEMİR BATUR (2) en yakın takipçileri olacaktır.RANA ATEŞİ (8) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi formuyla KOCAMANTINAZ (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.EL MIRADOR (6) ve GİZEMİM (7) ciddi rakipleri olacaktır.MARKMOST (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: Formda olan IMPERFECTIONIST (6) koşudaki favori isimdir.BAŞTACIM (2) en yakın takipçisi olacaktır.TIME ATTACK (7) ve ARCSAINT (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi formuyla BURKAL (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AKOĞUZ (2-8) ciddi rakibi olacaktır.UÇARER (5) ve ALLALEM (6) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Artan formuyla ABELARD (1) koşudaki favori isimdir.HAŞİM AĞA (6) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.HOKKABAZ (7) ve JACK SPARROM (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki ECE MELEK (4) ve MİHRİCANIM (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BİLANA (8) ciddi rakipleri olacaktır.AMATÖR (3-1) sonraki ihtimaldir.

ADANA

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda AĞINLI (1) ve ÇAKIRALP (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KAÇIN GELİYOR (4) ciddi rakipleri olacaktır.DEMİRİZ (3) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi durumdaki BÜYÜK AĞA (2) ve ZEALOUS LINE (9) ilk şanslı isimlerdir.REŞATBABA (7) en yakın takipçileri olacaktır.KANIK (5) süpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla HAYAL PERİSİ (1) ve KIRGIZ (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MÜJDELİ KIZ (5) ciddi rakipleri olacaktır.SILASU (6) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi durumdaki ENRICHING GIRL (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GÜMÜŞKAN GÜLÜ (7) ciddi rakibi olacaktır.DORLEON (1) ve ADDICTED (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Formda olan THE MENTALIST (5) koşudaki favori isimdir.PARTNER SCORE (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.EZGİLİ (3) ve SPONGEBOB (7) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla MAHMUTBEY (4-1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.LASER BOY (3) ciddi rakibi olacaktır.OTTOMAN SLAP (6) ve ORADINARIO (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki ALİBEGİ (2) ve RÜZGARIN RUHU (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.DİLŞADOĞLU (5) en yakın takipçileri olacaktır.KATI KAZAN (3) sonraki ihtimaldir.

Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer BURSA – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu