Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

20 Aralık Apranti.com İZMİR – ADANA At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahmin

İZMİR At Yarışları 

Aprantinin Yorumu 

1.ayak: Düzenli idmanlarını sürdüren TUMBUL YAPRAK ilk şanslı isimdir. Sürekli artan formuyla ekürili POWER OF THE SUN ve ERTANBEY rakipleri olup, TOROS KAPLANI ile LİMİTSİZ sürpriz.

2.ayak: Uzun süredir hazırlanan POUR TOI ilk şanslı isimdir. Formunu geliştiren NO WOMAN NO CRY ve MONTENELLA rakipleri olup, iyi hazırlanan LADY ELIZ ile YAĞMUR KIZ sürpriz.

3.ayak: Bu yarışa fit durumda girecek olan DYMAXION günün bankosudur.

4.ayak: Kalitesi belli CANKARDEŞLER seri birinciliklerine bir yenisini daha katabilir. Bu safkanın eksik koşması halinde, son yarışları başarılı ve form durumu iyi olan YILMABAŞAR devreye girecektir.

5.ayak: Sağlıklı pist durumu devam eden ZAFERİMOL, BOZDAĞ EFESİ, ekürileriyle UTKANER ve BAYKETENCİ eşit şanslı isimlerdir.

6.ayak: İyi hazırlanan RED QUEEN ilk şanslı isimdir. Formunu geliştiren SINABUNG rakibi olup, ROYAL BEGOVİÇ ile KAYRAHAN sürpriz.

Altılı ganyan tahmini 

1.ayak:1-3-4-2-8
2.ayak:6-5-4-2-10
3.ayak:3
4.ayak:5-6
5.ayak:2-3-7-9
6.ayak:8-4-2-5

ADANA At Yarışları 

Aprantinin Yorumu

1.ayak: Başarılı yarışlar koşan DERİNİYA geliştirdiği formuyla ilk şanslı isimdir. İlk kez koşacak olmasına rağmen hazırlıklarındaki formuyla göz dolduran CARIGRAD rakibi olup, CANPETEK ile NURKIZI sürpriz.

2.ayak: Kusursuz formunu düzenli idmanlarıyla koruyan OLGUNABİ kazanmaya en yakın isimdir. ÇAKIRALP ile SERTAĞA rakipleri olup, KOLBASTI sürpriz.

3.ayak: Son yarışını kazanan DARK MAGIC ilk şanslı isimdir. KAKAO ile DAYDAY DİDAY DAY rakipleri olup, LADY WIN ile COOL WATER da ihmal edilmemesi gereken isimlerdir

4.ayak: Muntazam idmanlarıyla formunu koruyan SERHANTAY günün bankosudur.

5.ayak: İlk startında ikinci olurken çok beğenilen formuyla KAIMOS ile hazırlıklarında iyi görünen TATVAN GÜLÜ birinciliğin en şanslı isimleridirler.

6.ayak: Sevdiği mesafede start alacak olan MY HEART ilk şanslı isimdir. AL GINETTA ile BLACKOUT rakipleri olup, MOLU BEYİ, FORT LAUDERDALE, DERSPLAY ile LEGENDARY QUEEN daha sonraki şanslılardır.

Altılı ganyan tahmini 

1.ayak:5-3-2-7
2.ayak:5-1-3-6
3.ayak:2-3-10-4-6
4.ayak:7
5.ayak:6-9
6.ayak:5-6-3-2-1-7-11

Kaynak: apranti.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu