İzmir TahminleriTahminler

10 Nisan Kurtiniadis İZMİR Tahminleri

Yedili ganyan ve plase oyunları için GÖKALTAY‘ı tek öneriyorum.


MURATEFE: Startta çok fazla oyalanmadığı takdirde düzlük üzerinde süratli gidecek olan yarışı etkili sprint sergileyerek sert jokeyinin yoğun teşvikleriyle kazanmaya yakındır.

ŞEKEREFE:  Önde gidecek olan Kamalı, Geçit yok ve bu iki ismin arkasında yarışı takip edecek olan Kanatorya’nın da olması tempoyu yukarılara taşıyacağından dolayı takibimdeki bu ismin şansını çok arttıracak olup, düzlük üzerinde etkili ataklar sergileyeceğini ve kazanabileceğini düşünüyorum. Favorimdir.

HARDRIDGE: Yarış hangi stilde koşulacak olursa olsun bu tarzda rakipleriyle her daim mücadele edebilecek güçte olan safkan, bugün kaçarakta bitirebilir önde kaçacak atın arkasında bekleyip virajdan sonra da kazanabilir. Her senaryoda yarışı kazanacağını düşünüyorum. GÜNÜN İLK BANKOSU olarak öneriyorum.

BABADÖKER:  Aslında fazla açıklama yapmak istemiyorum. Çok farklı, güçlü, savaşçı ve müthiş bir tempoya sahip olan bir isim. Uzun mesafede de çok etkili koşacağı ve gücünü her metreye yayacağını dğşünüyorum. GÜNÜN EN SAĞLAM BANKOSU olarak öneriyorum

RAZYANA: Önde istediği tempoyu bulduğunda çok etkili performans gösteren kısrak bugünde aynı şartlarda bir koşu yakaladı. Tek rakibi KATRE olacağı koşuda viraja yakın arttıracağı temposu ve alacağı avansla KATRE’ye direnmeye çalışacaktır. Ben Razyana’nın kazanabileceğini düşünüyorum ve favori olarak öneriyorum.

MY SPACE: Etkili olduğu pist ve mesafede Özcan Yıldırım’la start alacak olan safkan müsait rakiplerinin yanında süren formu ile etkili bir yarış sergileyecek olup kazanmaya çok yakındır.

ŞABLONUM

7.4.9.2.5.1
6.1.2.5
HARDRIDGE
BABADÖKER
6.2
7.1.2.8.9.4.6.3.5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu