İzmir TahminleriTahminler

29 Nisan Beygir.com İZMİR At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Aynı mesafeli ilk startında etkili jokeyiyle başarılı bir ikincilik elde etmiş olan İYİNESİL (3) ilk şanslı isimdir. Ekürili ALDERAMİN (1-5) ciddi rakibi olup iyi form durumuyla SABIRLIHANIM (6) ve İZDÜŞÜMÜ (4) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan ÖĞÜNSEL (6), son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan MONDİNİN OĞLU (3), iyi form durumuyla DÖKERBEY (1) ve hafif kilolu GÜLMİSAL (10) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

3.Koşu: Son koşularıyla dikkat çeken CLARIS (4), kazandığı yarışlar sonrası formunu sürdüren BULLET PROOF (3) ve iyi form durumuyla ZORDERİN (7) birlikte şans verdiğimiz isimler olup bir süredir start almamış olan FESTİVALE (2) ciddi rakipleridir.

4.Koşu: İyi form durumu ve usta jokeyiyle start aldığı son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan YILMABAŞAR (6) kazanmaya en yakın isimdir. ŞAHPAZLI (4) ciddi rakibi olup EMBİR HAN (1) ihmal edilmemelidir. TAYFUNER (5) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Son startında çok rahat bir birincilik elde etmiş olan KANATORYA (1) uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahip olup son koşusunu ölçü almadığımız ŞEHZADE METEHAN (3) ciddi rakibidir. UTKUNHAN (4) ve ARWAADI (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Aynı mesafeli ilk startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan HIÇKIRIK (3) uyumlu binicisiyle ilk şansa sahiptir. İyi form durumuyla İBİBİK (4) ciddi rakibi olup NEVRUZ ÇİÇEĞİ (7) ihmal edilmemelidir. KRİSTAL (6) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Son koşusuyla dikkat çeken CANIM CİĞERİM (7), artan form durumuyla KARADALGA (10), kum pist performansıyla dikkat çeken ekürili İYONE (1-9) ve hafif kilolu FERAY SULTAN (6) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu