Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

2 Temmuz Beygir.com ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile DAR ES SALAAM (3) ve CIRCASSION WORIWOR (2) birinciliğin güçlü adayları olup; NUR KIZI (11) ve SON OF NORTH (6) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunu kazanan HAYATI CEDİD (3) favorimizdir. İdeal mesafesinde TAŞKIR (6) favorinin ciddi rakibi olup; ADALI HALİL (4) ve DİLBER GÜLÜ (2) hata affetmeyecek isimlerdir.

3.Koşu: Koştuğu her koşuda daha iyi sonuç alan ALİNAM (1) favorimizdir. Son koşusunu beğendiğimiz SON YILDIZ (2) favorinin ciddi rakibi olup; FIRE MIRAGE (3) ve QUEEN MELİSA (5) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

4.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile GOLD WING (4) ve MAGIC GIRL (11) birinciliğin güçlü adayları olup; KOMBİN (10) ve KIZ AYŞE (9) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Son koşusunda beğenilen İŞKODRA (2) favorimizdir. İyi durumu ile SKORER (5) favorinin ciddi rakibi olup; OĞLUMKEREM (3) ve SHARK ATTACK (4) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

6.Koşu: Son koşusunu kazanan KIBRISLI (1) favorimizdir. İdeal mesafesinde DEMRE (2) favorinin ciddi rakibi olup; KEİTA (3) ve ARAPKIR (11) hata affetmeyecek isimlerdir.

7.Koşu: Çim pistte etkili koşan safkanlardan TORUN CALLAS (4) ve ÇAĞLAÇAĞLA (7) birinciliğin güçlü adayları olup; GOLDEN STEP (2) ve AKAYLA (5) ihmale gelmemesi gereken safkanlardır.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile TESLA (7) ve GHANA (4) birinciliğin güçlü adayları olup; ALWAYS CRAZY (1) ve BELEGORSK (3) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: Son koşusunda beğenilen ARASHAN (3) favorimizdir. İyi durumu ile İZPEK (9) favorinin ciddi rakibi olup; SİNGAPORE PRENSİ (5) ve BÜNYAN (1) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu