Koşu YorumlarıTahminler

31 Ağustos Nalkapon.com İSTANBUL – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

İSTANBUL At Yarışları

Nalkaponun Yorumu:

1.ayak: İdmanlarında çok formda görünen AYÇIRA ilk şanslı isimdir.Sürekli artan formuyla FÜZE ve ekürili FATMA SULTAN rakipleri olacaklardır. İyi durumdaki HALİSBEY, BAŞEFENDİ, SEVDACAN ve SIRKAYA diğer şanslılardır.

2.ayak: Düzenli idmanlarını sürdüren THE MENTALIST ilk şanslı isimdir. Sürekli artan formuyla BALASAGUN rakibi olacaktır. İyi durumuyla KILBLINE SON, KARA ADİL ve TRIBECA sürpriz isimlerdir.

3.ayak: Yarış galobunda mükemmel görünüm veren UÇANBEY ilk şanslı isimdir. Formda SAFE AND SOUND ve ATEN rakipleri olup, iyi durumuyla STELLINA ile I AM THAT CHICK diğer şanslı isimlerdir.

4.ayak: Sağlıklı pist görünümü devam eden BERKARAR ilk şanslı isimdir.Etkili formunu koruyan BLACK SWOOD rakibi olup, sürekli artan formuyla KEJO BABA sürpriz. 

5.ayak: Formda safkan BLAZE TO WIN ve ENYALIOS eşit şanslı isimlerdir.

6.ayak: Düzenli idmanlarını sürdüren COPERNICUS günün bankosudur. 

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:11-10-1-3-9-5-6 
2.ayak:8-10-6-5-9
3.ayak:2-7-1-4-3
4.ayak:1-2-4
5.ayak:1-2
6.ayak:3


İZMİR At Yarışları

Nalkaponun Yorumu: 

1.ayak: Son yarışı etkili olan ÇÖREKLİ GÜZELİ, hazırlıklarında iyi görünen NURŞENKIZ, ekürili İLAYDANUR ile artan formuyla ŞEHNAZ ATEŞİ en şanslı isimlerdir.

2.ayak: Uygun kilosu ve geliştirdiği formuyla LAC LEMAN en şanslı isimdir. Sevdiği mesafede WEST WIND ile ALAF rakipleri olup, SKYFRONT ve SCENIC SON da ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

3.ayak: Başarılı yarışlar koşan ve hazırlıklarında çok formda görünen KRIJGER günün bankosudur.

4.ayak: Son yarışı ölçü olmayan ADIGÜZEL, yatkın olduğu mesafede AIRTOUCH, iyi durumdaki SARI FIRTINA ve DELATIERRA eşit şanslı isimlerdir.

5.ayak: Son yarışları başarılı ve form durumu iyi olan DRAMATİK ilk şanslı isimdir. İyi hazırlanan DEMİRADA ile GÜLLÜHABER rakipleri olacaklardır. 

6.ayak: Günün son yarışında; GÜNYÜZÜ, ERTANBEY, THERMESOS, ÇAYKARARÜZGARI, MIRAZBATUR ve ÖZGÜRÜNOĞLU sırasıyla şanslı isimlerdir.

Altılı ganyan tahmini
1.ayak:1-8-5-9
2.ayak:9-2-1-7-11
3.ayak:1
4.ayak:1-2-7-3
5.ayak:4-2-9
6.ayak:6-13-4-12-2-7

Diğer sitelerin tahmin ve yorumları görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: nalkapon.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu