Haberler

22 Mayıs İzmir Günün Bankosu, Günün Bako Atları, Altılı Analizi

3.AYAK:
Bugüne kadar gösterdiği başarıların ardından özellikle son iki yarışında daha farklı ve güzel yarışlar ortaya koyup gösterişli bir şekilde kazanma başarısını gösteren Gözüyılmaz bir kez daha kazanmaya yakındır.
4.AYAK:
Bir süre kötü performans çizdikten sonra son yarışında tekrar eski istikrarlı yarışlarından birini yapan Arashan sevdiği uzun mesafede favoridir.
Kısa yarış hayatında gücü oranında başarılı yarışlar koşan ve bu kez kendine daha uygun rakipler yanında start alacak Kopuz, M.Kaya’nın da katacağı artı ile favorinin en sert rakibi olacaktır.
Bu yarış için yaptığı mükemmel galoplar ile Uçankarınca son yarışında geçildiği rakiplerden uzayan mesafede rövanşı alabilir.
6.AYAK:
Son yarışında geciken ataklar ile ikinci gelen Teo The Leo favoridir.
Son yarışında Bursa’da üçüncü gelen Adıgüzel, tekrar İzmir’e geri döndü ve bir önceki yarışında bu pistte yakın ara üçüncülüğü bulunan safkan bu mesafeleri seven bir isim olup favorinin sert rakibidir.
Bir süre ara versede kalite isimlerden Demirtütün bu yarış için güzel galoplar yaptı, ve dinçlik yarışını kısa mesafed ekoşabilir.
Yeri olanlar için yarışın sürpriz isimi form durumu iyi olan İstanbul’dan gelen Delatierra yazılabilir.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu