Elazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

14 Ekim Beygir.com ELAZIĞ – İSTANBUL At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

ELAZIĞ 

1.Koşu: ÇELİKKOL (6) ile SERVETKAYA (8) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, GADDARINOĞLU (3) favorilerin hatasını değerlendirebilir, KÖKMENİNOĞLU (5) ise koşunun sürprizini yapabilir.

2.Koşu: Son koşuları başarılı olan ZAHAN (1) ile YAZARKAYA (3) zorlu koşuda ilk planda şans verdiğimiz isimler olup TRIPTONIC (6-2) ve TOMS TO TOMS (4) daha sonra şans verilebilecek isimlerdir, OLGARHAN (7) koşunun sürprizini yapabilir.

3.Koşu: Son iki koşusunu aynı mesafede kazanan İÇİMSU (1) yine kazanmaya yakın olan isim, istikrarlı yarışlar koşan BİNDALINGÜLÜ (2) favorinin hatasını değerlendirebilir, COŞKUNPRENSES (4) ile BANUNUR (10) ise sürpriz şansı olan isimlerdir.

4.Koşu: ZAMANIN HARİKASI (4) ile NAZLI PRENSES (1) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, son koşusunu kazanan ŞEŞENBAHAR (2) favorilerin yakın rakibi olacaktır, koşunun sürprizini ASİLSOYLU (7) yapabilir.

5.Koşu: Son koşusunu kazanan DIREJKIZI (1) iyi form durumuyla yine kazanmaya yakın olan isim, FEHİME TEYZE (7) müsait kilosuyla favorinin hatasını değerlendirebilir, koşunun sürprizini GÜLSENUR (2) ve ARATHANIMKIZI (5) yapabilirler.

6.Koşu: Yeterli yarış tecrübesi bulunan PRENSES OLGU (5) favorimiz, PRINCESS SIRENA (6) favorinin yakın rakibi olacaktır, LADY BABY (1) ile PEARL KHAN (4) sürprizde değerlendirilebilirler.

7.Koşu: Günün önemli koşusunda, başarılı yarışlar koşan CONCRETE (1-4) ile TIME FEEL (8) arasında zorlu birincilik mücadelesi olacak, KISS OF STEPS (5) favorilerin hatasını değerlendirebilir, TRENDSETTER (9) ile KÜÇÜK MATRA (12) ise sürpriz şansı olan isimlerdir.

İSTANBUL 

1.Koşu: Kum pistte ve uzun mesafede başarılı yarışlar koşan SELDANINOĞLU (1) kazanmaya yakın isim, YEDİKARANFİL (5) ile TİBET (2) ise favorinin yakın rakipleri olacaktır, GÖKDOĞAN (6) koşunun sürprizini yapabilir.

2.Koşu: Kum pistte istikrarlı yarışlar koşan ANGEL BLUE (1) favorimiz, ROCKET MAN (2) favorinin hatasını değerlendirebilir, FOULITA (6) ile RADIKAL STORM (4) sürpriz şansı olan isimlerdir.

3.Koşu: Son 4 çim pist koşusunun üçünü kazanan PLAYFELLOW (4) önemli koşuda yine kazanmaya yakın olan isim, son iki koşusunu kazanan MY SWEET LADY (10) favorinin yakın rakibi, LAMBOURN (5) ile MUCİT (7) koşunun sürprizini yapabilirler.

4.Koşu: SHOPAHOLIC (9) ile SPECIAL SWORD (2) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, DARİN SULTAN (6) favorilerin hatasını değerlendirebilir, GASTEMENA (4) ile SHE IS MINE (5) ise sürpriz şansı olan isimlerdir.

5.Koşu: Başarılı sonuçlar alan SELİMBEY (9) ile GIGABYTE (2) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, MUFASA (6) ile JUNIOR DURU (4) daha sonra şans verilebilecek isimlerdir, RUNNER CAT (8) koşunun sürprizini yapabilir.

6.Koşu: Son iki çim pist koşusunu kazanan BALLIKAYA (9) iyi durumuyla yine kazanmaya yakın olan isim, EL AZRA (8) favorinin hatasını değerlendirebilir, koşunun sürprizini MYTHOGENIC (7) ile KULOĞLU (5) yapabilirler.

7.Koşu: ZAL (4) ile DELİ ÜNVEREN (9) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz zorlu koşuda, KOÇALİ (8) ile MELİSKIZ (2) favorilerin yakın rakipleri olacaktır, REKOR (5) koşunun sürprizini yapabilir.

8.Koşu: Çim pistte başarılı sonuçlar alan ZATİNUR (14) müsait kilosuyla favorimiz, son koşusu başarılı olan PAMUK PRENSES (9) favorinin yakın rakibi olacaktır, DERİN SULTAN (11), FİNCAN (8) ve GÖKBURCU (1) sürpriz şansı olan isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu