Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

3 Nisan Beygir.com BURSA – İSTANBUL Altılı Ganyan Tahminleri

BURSA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda UĞURDAYI (1) ve LITTLE BIRD (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.NURKO (7) ciddi rakipleri olacaktır.DREJAN (4) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: İyi formuyla RANA SULTAN (3) ve ALHABER (5) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.DOĞANNEHİR (8) en yakın takipçileri olacaktır.TAMBURİ (10) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki REWARDING GIRL (7) koşudaki ilk şanslı isimdir.SEA SPARKLE (3) en yakın takipçisi olacaktır.SALINA SALINA (11) ve GİZEMİM (6) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi formuyla DİLEKGÜLÜ (7) ve FERMANBEY (2-9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.CANIS LUPUS (1) ciddi rakipleri olacaktır.LADY KRUSEVAC (8) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.Koşu: İyi durumdaki LİDERTINAZ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KARTEPELİ (3) ciddi rakibi olacaktır.CLOSE RELATED (2) ve FORZATO (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: Formda olan TUMBULZELE (2) koşudaki favori isimdir.ABUŞ (4) favorinin ciddi rakibi olacaktır.GENÇTAY (6) ve ZORLUAT (9) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Artan formuyla DIVINE SOCIETY (4) ve JETLİHAN (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BOND OF BROTHERS (2) ciddi rakipleri olacaktır.RAIN OF TEARS (11) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

8.Koşu: İyi formuyla GÜZELYÜZ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KAANKEREM (4) en yakın takipçisi olacaktır.TITANIC (7) ve RODOS (6) sonraki ihtimallerdir.

İSTANBUL 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda BULUT REİS (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.DEMİR REİS (4-3) ciddi rakibi olacaktır.CABİRE (6) ve ANILBEY (1) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi formuyla KORKUT EBRU (6-2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.YÜREĞİM (10) ciddi rakibi olacaktır.DRAMATİK (4-5) ve COŞKUNKIZ (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: Formda olan MY BAŞKAN (2) koşudaki favori isimdir.IRON CLAD (6) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.LORD OF PERA (8) ve MAKTAYMAN (9) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki BRAYMIN (1) ve KURNAZ (6) koşudaki ilk şanslı isimlerdir.NUŞANINOĞLU (7) en yakın takipçileri olacaktır.TAYLANHAN (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla MY SECRET (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.WILLPOWER (3) ciddi rakibi olacaktır.SAVURLU (2) ve EL AZRA (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki HASANŞAH (1) ve KIRMANŞAH (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BİLGEKURT (6) en yakın takipçileri olacaktır.TUMBULSABURUM (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

7.Koşu: Deneyimli jokeyiyle BLAZE OF LIGHT (3) koşudaki favori isimdir.MARAZ HAN (5) favorinin ciddi rakibi olacaktır.HEARTHROB (4) ve OGHUZ (6) sonraki ihtimallerdir.


Kaynak: beygir.com

Sitemizdeki diğer BURSA – İSTANBUL tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu