Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

13 Mart Nesine.com BURSA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Çok erken yürüdüğü İzmir’deki son koşusuyla formunu önemli ölçüde geliştirdiğini ispatlayan Orhanlarınorhanı, bu kez biraz daha sabırlı olması halinde gruba üstünlük sağlayabilir. İstikrarlı Cukka, ilk kez taktığı DİLBAĞI ile çok daha farklı koşabilir. Uzun aradan sonraki yarışını bu grup için yeterli gördüğüm Derin Dalga, gelişen kondisyonuyla üst sıraları zorlayacaktır. Tırnağının ucuna getirilen Yıldırım Ateşi ve gücü oranında başarılı koşan Recepcan ihmale gelmezler. 

SIRALAMAM: 4-3-9-8-6

2. Koşu: Ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim olan formda Mertadam ile bu tip mesafelerin klas safkanlarından Embir Han arasındaki mücadelede en az hata yapan koşunun galibini belirler. 

SIRALAMAM: 1-2

3. Koşu: Güç ve performans olarak rakiplerinden oldukça ön plana çıkan İlgar Tay ile Madrabaz arasında sıkı bir çekişme bizleri bekliyor. İki safkanı da ayrımsız kuponlara yazmanız taraftarıyım. 

SIRALAMAM: 1-2

4. Koşu: Pist ve mesafedeki en iyi dereceyi elinde bulunduran Babadöker, bilinen üstün süratiyle bir nefeste bitirmeye çalışacaktır. 2/2 yaptığı jokeyiyle mücadele veren Rüzgar Eto, favorinin adeta gölgesi olur. Önemli bir kilo avantajını elinde bulunduran Fratelli ise bunu en iyi şekilde lehine çevirebilir. 

SIRALAMAM: 1-2-4



5. Koşu: Her yarışını bir öncekinden başarılı koşmaya başlayan Just Run, en az kendisi kadar iyi durumdaki ekürisi Kupalım ile birlikte düşünülmeli. Bu grupla baş edebilecek yetenekteki Pekin Gold ile uygun kilolu Birbey Han hata kollarlar. 

SIRALAMAM: 3-2-4

6. Koşu: Süratli giden tempolu koşuları seven Bezmi Alem, sonlardaki güçlü ataklarıyla sonuca ulaşabilir. Gününde olduğu zaman çok farklı koşabilen Double Steel, yabancısı olmadığı piste göz ardı edilmemeli. Toparlanma yolundaki Warrior Lady, yeni yeni kendini bulan Strombell ile Miss Turkey söz sahibi olabilecek diğer şanslı kısraklardır. 

SIRALAMAM: 1-2-4-3-6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu