İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

26 Mayis Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda NURİŞ (3-1) koşudaki ilk şanslı isimdir.SEBİNAM (4) en yakın takipçisi olacaktır.YARIŞINKIZI (8) ve MEGNEGİGÜLÜ (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla BAYBAŞKAN (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BÜYÜK AĞA (3) en yakın takipçisi olacaktır.BEHRAMKALE (1) ve STALLION FALCON (4) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki URFAGÜLÜ (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.GÜLAN BİNDA (3) en yakın takipçisi olacaktır.KIRDERE (1) ve POINSETTIA (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Artan formuyla ŞEHLEVENT (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AKSAKAL (4) en yakın takipçisi olacaktır.ÖZBİLGİN (1) ve MEHMETİN ATI (5) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki SEMİH BEY (2) ve WENONA (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.SO EMOTIONAL (5) en yakın takipçileri olacaktır.TAKAYAMA (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: Formda olan SABRİNİN ATI (5) koşudaki favori isimdir.ALTINCI HİS (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ŞÜKRÜ (1) ve ERTEMİZ (4) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla CHURCHILL FIRE (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.REKOR (2) en yakın takipçisi olacaktır.HATCHE (1) ve BLUE KING (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

8.Koşu: Formda olan KAFTAN (2) koşudaki favori isimdir.EMMİ (3-9-16) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.AĞACEMAL (11) ve KORCAN (10) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu