Adana TahminleriKocaeli TahminleriTahminler

27 Ocak LiderForm KOCAELİ – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

KOCAELİ

Formunu Koruyan VULCANUS En Güvendiğim İsim

1. AYAK: 4 yaşlı Arap safkanlarının mücadelesinde iyi bir forma sahip bulunarak 1900 kum pistteki son Şartlı-4 koşusunu 2.bitirirken formda gördüğüm (2) BABASEYFİ uygun rakipleri arasında mücadele edecek olması ile kuponlara öncelikle yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir. Şartlı-4 yarıştaki son 1200 metrelik koşusunu 3.bitirirken 1.23.11 derece yapıp dikkatimi çeken (3) CENGAVERİM kusursuz idman görüntüsü ile bu safkana yakın rakip gördüğüm isimdir. İzmir 1400 kum pistinde ve Kocaeli 1200 kum pistinde art arda kazandığı koşuları ardından son uzun mesafeli yarışını tabela dışında bitiren (1) DAĞKAPLANI önde iyi bir tempo bulması halinde çıktığı gibi bitirmek için mücadele verecektir.

2. AYAK: Dişi İngiliz safkanlarının 1800 kum pistteki koşusunda grubun en formda kısraklarından olan (2) REAL POWER1400 kum pistte 1.27.86 ve 1.25.73 dereceler ile kazanıp ardından 1500 kum pistteki koşusunda 4.lük elde ederken denk rakipleri arasında fotoyu önde geçebilecek güçtedir. İstirahat döneminden sonra yarış hazırlıklarına ciddiyet kazandırarak sürekli kendisini geliştirmeye başladığını gördüğüm isimlerden (3) FAST TRACK en yakın rakip gördüğüm isimdir. Bir süre aradan sonra yarış gösterilerek önemli gelişmeler içerisinde olduğunu tespit ettiğim safkanlardan (1) GALLARDOmesafeye yatkın olmasından dolayı kesinlikle ihmale gelmez. Bekleneni veremeyerek son koşusunu tabela dışında tamamlayan (4) GÜLCİHAN jokeyi M.Kaya ile uyum sağlayarak bu grupta devreye girmesini beklediğim kısraktır. Koştuğu her yarışı ardından daha farklı duruma geldiğini gördüğüm isimlerden (5) GRAND LARA değerlendirilmesini önereceğim isimler arasındadır. Dikkat çeken 4.lüğünden sonraki koşusunda bekleneni veremeyerek tabela dışı kalan (8) TUMAIrakiplerine göre kilosunun uygun olmasından dolayı sürpriz isimdir. Starttan düzgün çıkması halinde (6) ALVINA bu grupta etkili koşmasını beklediğim kısraklardan olup, gün geçtikçe formunda gelişme kaydetmesi ile rakiplerinin en ufak hatasını affetmez.

3. AYAK: Kısa bir istirahatin yararlı geldiği görülerek uzun mesafelerin başarılı ve kalite isimlerinden (5) MAXIMUS DREAMbana göre bu grubun üzerinde bir isim olması ve jokeyi G.Kocakaya ile kazanacak güçtedir. Son yarışında mesafenin kısa gelmesinden etkilenerek tabela dışı kalan (2) CASH AKÇE uzayan mesafelerde farklı koşmasının yanısıra idman pistindeki çalışmalarında dikkat çekerek en sıkı rakibidir. İzmir 1600 kum pistindeki son yarışını 4.bitiren (4) MADIBA‘nın uzayan mesafe avantajına sahip bulunması ile daha iyi sonuç alması beklenirken, kusursuz hazırlıkları ile kuponlara mutlaka yazılması taraftarıyım. İstanbul sentetik kum pistindeki son uzun mesafeli yarışlarında üst sıralardan düşmeyerek çok iyi bir form yakaladığını gördüğüm (1) BARDO ön tarafta kuracağı temposu ile çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır.

4. AYAK: Vasat safkanların bir araya geldiği Maiden koşuda Diyarbakır’daki son yarışlarında kendisine tabela içerisinde yer bularak grup içerisinde ön plana çıkan (8) KÖŞKAR jokeyi M.Kaya ile başta değerlendirilmesini önereceğim isimdir. Koştuğu her yarışı ardından daha iyi duruma geldiği görülerek tecrübesini geliştiren (2) ÇÖREKLİ GÜZELİ mutlaka değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimdir. Beklenen koşularını tam olarak yapamamasına rağmen idman pistindeki çalışmalarında sürekli daha farklı duruma geldiği tespit edilen safkanlardan (6) HALE HANIM değerlendirilmeye alınmalıdır. Son yarışını 5.tamamladıktan sonra idmanlarını hızlandırarak formunda gelişmeler olan (5) FİRUZE KIZ sürpriz yapabilir. Etkisiz kaldığı son koşuları ardından sürekli daha farklı duruma geldiği görülen isimlerden (9) NAR TANESİ‘nin de grubun uygun olmasından dolayı takibe alınması taraftarıyım.

5.AYAK: Kocaeli kum pistine çok iyi uyum sağlayarak son iki koşusunu 1200 kum pistte 1.14.64 ve 1400 kum pistte1.28.50 dereceler yaparak üst üste kazanma başarısını gösteren (2) VULCANUS uyum sağladığı jokeyi M.Çiçek ve kusursuz hazırlıkları ile bence fotoyu önde geçecektir, kuponlara tek yazabilirsiniz. 1800 kum pistteki son yarışını 2.bitirmesine rağmen protestonun kabul edilmesi sonucu 1.sayılan (5) NURSENA ise bu tayın yanına at yazmak isteyenlere tavsiye edeceğim isimdir.

6. AYAK: İyi bir form yakalayarak bu tip gruplarda start aldığı son koşularında adından bahsettiren (5) ERTANBEY 1400 kum pistteki son yarışını 1.38.55 derece ile 2.bitirerek gayet iyi durumda olduğunu belli ederken kazanmasını beklediğim isimdir. İstanbul 2000 kum pistindeki son koşusunu hafif kilosu ile kazanırken daha güçlü rakiplerini geride bırakarak formda olduğunu belli eden (7) UNUTULMAZ süratli yapısı ve denk grupta iddialıdır. Her geçen gün daha farklı duruma geldiğini idman pistindeki çalışmalarında ilgi çekerek gösteren (2) AHLATLI kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim isimler arasındadır. 1400 ve 2000 kum pistteki son 3.lüklerinde iyi form tuttuğunu gösteren (8) HATUNSUYU ise düzenli hazırlıkları ile etkili formunu devam ettirerek sağlam kuponlarda tavsiye edeceğim bir diğer safkandır.

ALTILIM: (2.3.1)  (2.3.1.4.5.8.6)  (5.2.4.1)  (8.2.6.5.9)  (2)  (5.7.2.8)


ADANA

EMPIRE CITY Kusursuz Hazırlıkları İle Tek Yazılabilir

1. AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının 1500 kum pistteki koşusunda son katıldığı kum pist yarışlarında tabeladan düşmeyip iyi durumda olduğunu belli eden (2) BAYBAŞKAN jokeyi S.Kaya ile öncelikli şans tanıdığım taydır. 1400 kum pistteki son koşusunu 1.29.94 derece ile 2.bitirip idman pistindeki çalışmalarında etkili formunu aynı şekilde devam ettirdiğini gördüğüm (3) DERSPLAY denk rakipleri arasında kuponlara mutlaka yazılmasını tavsiye edeceğim bir diğer safkandır. 1200 kum pistte 1.15.42  derece ile kazanıp ardından 1500 kum pistte 1.24.94 derece ile 3.olurken iyi durumunun aynı şekilde devam ettiğini gösteren (6) ANZAO üst sıralarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimdir. Fazla alışık olmadığı uzun mesafede start aldığı son koşusunda düşen temposu ile tabela dışı kalan (7) HOUDINI bu kez mesafenin kısalması avantajını iyi değerlendirmesi halinde adından söz ettirecektir. 1200 kum pistteki son Maiden yarışını 1.15.77derece ile kazanan (10) AKINŞAH etkili durumunu aynı şekilde sürdürmesi ve kilosunun da uygun olmasından dolayı bana göre sağlam kuponlarda mutlaka düşünülmelidir.

2. AYAK: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak son yarışını 1400 kum pistte 1.29.35 derece elde edip yakın ara 2.tamamlarken gücüne ulaştığını belli eden güçlü kısrak (5) MILA BELLA bu defa rövanşı alabilecek güçtedir. 1500 ve 2100 kum pistte kazandığı yarışları ardından son koşusunu tabela dışında bitiren (3) MESERRET bu grup için yeterli form durumu ve idman pistindeki kusursuz hazırlıkları ile yakın rakip gördüğüm isimdir. 2100 ve 1400 kum pistteki son koşularında dikkat çeken 3.lükler elde ederek iyi durumda olduğunu belli eden (6) ZELENİKA kuponlara yazılmasını tavsiye edeceğim bir diğer safkandır. Bu tip rakipleri arasındaki son 1400 kum pist yarışını 1.29.32 derece ile kazanma başarısını göstererek formda olduğunu gösteren (7) MEDOC uygun kilosu ile yine devreye girebilecek güçtedir. Son iki koşusunda ilgi çeken 5.likler yaparak çıkış yakalamaya başladığını belli eden (8) I NEED A HERO mesafenin verdiği avantajı iyi değerlendirmesi halinde en ufak hata affetmeyecektir. 2100 kum pistteki son koşusunda 2.olurken önemli gelişmeler kaydettiğini gösteren (2) MERAM sürprizde önereceğim bir diğer kısraktır. Daha uzun mesafelerdeki son istikrarlı yarışları ile formda görünüm sergileyerek 1900 kum pistteki 2.liği ardından idman pistinde ilgi çeken (4) PANABELLE ise bu kez mesafenin kısalmasına rağmen göz önüne alınmalıdır.

3. AYAK: Süper bir form yakalayarak start sorunu giderildikten sonra üst üste başarılı yarışlar sergileyen (2) EMPIRE CITYağır kilolar ile start aldığı son uzun mesafeli koşularını üst üste kazanma başarısını gösterip jokeyi Ö.Kaya ile uyum sağlarken, dereceli galoplarında dikkat çekmesi ile kuponlara risk edilebilir. Bursa kum pistindeki son yarışını 4.bitirdikten sonra aşama içerisinde görünerek bu kez jokeyi S.Kaya ile start alacak olan (1) ÇIKMAZHAN ise en ufak hatasını affetmeyecektir.

4. AYAK: Arap kısraklarının Kısavade-6 mücadelesinde ise güç ve kalite olarak bu grubun üzerinde bir isim olduğunu düşündüğüm (6) VELİ CAN KIZI bir süre istirahat ettirildikten sonra eksiksiz hazırlanırken, jokeyi S.Kaya’nın da uyum sağlaması ve grubun uygun olmasından dolayı 1.liğe yakın görüyorum. 1200 kum pistteki son yarışını 1.23.16 derece ile kazanırken yerinde yaptığı sprinti ile çok beğendiğim (5) TUMBUL ANZELHA formunu aynı şekilde koruması ile bu safkana yakın rakip gördüğüm isimdir.

5.AYAK: 3 yaşlı İngiliz taylarının Maiden’dan çıkmak için mücadele edecekleri uzun mesafeli koşuda ise orijin yönünden uzun mesafelerde ümit veren bir isim olan (7) FAST TURTLE şu ana kadar start aldığı yarışlarında dikkat çekmesi ve idman pistinde sürekli ilgi çekmesi ile ilk şansa sahiptir. 1300 ve 1900 kum pistteki başarılı 2.likleri ile formda görünüm sergileyen (2) HAN ARDA grubun en formda isimlerinden olması ile yakın rakip gördüğüm taydır. Etkili iki koşusundan sonra bir süre geri alınan (3) JANO GRANDE eksiği bulunmayan bir isim olmasının yanısıra son haftalarda idman pistinde sürekli dikkat çekerek kuponlardaki yerini mutlaka almalıdır. 1500 kum pistteki son koşusunu 2.bitiren (5) PRINCE OF KEENELAND formunda önemli ölçüde gelişme gösteren bir tay olmasından dolayı denk rakipleri arasında üst sıralar için mücadele verecektir. Uzun mesafelerde farklı koşmasını beklediğim (9) TEKDEMİRLİ 1900 kum pistteki son yarışında ilgi çeken 4.lük elde ederken bu ayaktaki sürpriz atımdır. 1900 kum pistte 3.bitirdiği son koşusu ile çıkış içerisinde olduğunun izlenimlerini veren (8) NARKOZCU bu aralar idman pistindeki hazırlıklarında farklı görünerek hata affetmeyecektir. Yarış koştukça kendini bulmaya başladığını gördüğüm taylardan (1) DIBLANZADE ise bu ayakta takibe alınması gereken diğer taydır.

6. AYAK: Uzun mesafede koşulacak olan son ayakta ise ekürisi ile birlikte bu yarışına katılacak olan ve son haftalarda iyi gruplarda bile adından söz ettirerek dikkat çeken (4) LENGÜR LÜNGÜR 2000 kum pistteki beğendiğim son 4.lükleri ile bu rakipleri arasında kuponlara başta yazılmasını önereceğim isimdir. 2000 kum pistteki son koşusunu ön tarafta iyi bir tempo bularak kazanma başarısını gösteren (8) GÖKÇEER aprantisi Hakan Yıldız ile yine iyi sonuç alabilecek güçte görünürken, kilosunun  da uygun olmasından dolayı kuponlara mutlaka yazılması taraftarıyım. Uzun mesafelerdeki son kum pist koşularında tabeladan düşmeyerek formda olduğunu belli eden (5) ÇAKIRALP jokeyi S.Kaya ile güven veren diğer isimdir.

ALTILIM: (2.3.6.7.10)  (5.3.6.7.8.2.4)  (2)  (6.5)  (7.2.3.5.9.8.1)  (4.8.5)

Kaynak: liderform.com.tr  

Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. GanyanTime sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu