İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

23 Mayıs Nurettin Güven (Nesine) İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Kazandığı koşusu ardından çok daha iyi duruma gelen Alişir, formunu sürekli geliştiren Balık Kaan, kazanarak moral bulan Cabbar Reis, yaşça büyük rakipler arasındaki son sınavı parlak Sinanlı, uygunlaşan sıkletiyle Güneş Işığı ile istikrarlı Kara Şövalye ilk etapta düşünülmeli. Geniş kuponlarda ise bu ayak kapatılmalıdır.

SIRALAMAM: 3-6-8-4-5-10-2-1-9-7

4. Koşu: Çok ciddi rakipler arasındaki son koşularına nazaran daha uygun grubu bulan Noisy, önde kuracağı sert temposuyla bir solukta bitirebilir. Kısa bir süre dinlendirilen Avukat ile aradan kazanarak dönen Ketohan favorinin sert takipçileridir. Koştukça daha iyi yerlere gelecek kapasiteye sahip After Forever ve Tatanka ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 6-1-4-2-10

5. Koşu: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak tüm tayların ayakları düz basın. Hazırlıklarının büyük bir bölümünü Betonayak ve Karagül Beyi ikilisiyle birlikte tamamlayan ve idmanlarında sergilediği derecelerde herkesi kendine hayran bırakan Makrıköy, bu havasını performansına yansıtması halinde birinciliğe uzanacaktır. Bu günkü rakiplerinden Atlısoy ile birlikte durarak yaptığı 800/55.6 – 400/28 R galobunu gezinti yaparcasına kolay bir şekilde tamamlayan Derin Mavi, düzgün eşkaliyle favoriye sert rakiptir. Çok süratli olmaları şanslarını yükselten Kırım Fırtınası ile Kır Atik ikilisi sürpriz uğraşı verecektir.

SIRALAMAM: 9-4-8-7

6. Koşu: Bu haftaki hazırlıklarında kusursuz bir görünüm içerisinde olan Şükrü ile İzmir’deki son sınavında hücumda çok geç kalan Hergele arasındaki mücadeleye, tekrardan istenilen seviyeye gelen Gökkale’de iştirak edebilir. 

SIRALAMAM: 6-2-4

7. Koşu: Pist ve mesafede gayet başarılı yarışları bulunan Pendragon ile hazırlıklarını Ankara’da tamamlayarak iddialı gelen Kralsın ufak bütçeli kuponlar için yeterli olacaktır. DİLBAĞI takan Winner Face ise kötü gidişatta dur diyebilir.

SIRALAMAM: 1-3-2

8. Koşu: Sentetik piste şimdiye kadar katıldığı 4 startı da birbirinden parlak Hilaleda, hafta sonu yaptığı dereceli galobunda kusursuz bir görünüm içerisindeydi. Mesafesinde kısrağı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu