Diyarbakır TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerMurat HocaTahminler

8 Ekim 2019 Murat Hoca DİYARBAKIR Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

4.AYAK: 9 NOLU AKINŞAH; Adana ve Ankara yarışlarından sonra Elazığ’a getirilen ve bir 3.lük yapan 9 NOLU AKINŞAH, ilk defa binerek 3.lük yapmasını sağlayan aynı jokeyi V.KIZMAZ ile bu defa formu daha da arttığından potoyu önde geçecektir. 9 NOLU AKINŞAH BANKO.

6.AYAK: 9 NOLU ŞEVALABLA; Son koşusunda uzun mesafeden etkilenen, şimdi ise daha müsait kilosu ve kendisini daha iyi tanıyan İ.ÇİZİK’in tekrardan binmesi ile tam mesafesinde kazanması normal bir sonuç olur diye düşünüyorum. 9 NOLU ŞEVALABLA BANKO.

1.AYAK: 9,3,4,2,10,8,7,5
2.AYAK: 1,2,3,5,11,13,6,7,8,9
3.AYAK: 6,7,1,2,3,5
4.AYAK: 9 NOLU AKINŞAH BANKO.
5.AYAK: 5,12,13,1
6.AYAK: 9 NOLU ŞEVALABLA BANKO.

Kupon Bedeli: 96 TL.

Görüşmek dileğiyle Adana’dan Murat Hoca_01 Herkese Bol şanslar diliyorum.

BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu