Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

23 Ocak Nurettin Güven (Nesine) ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: Başarısız son koşusu ardından bir süre dinlendirilen ve tekrar hız verdiği çalışmaları gayet tatminkar Yoldaş, lehine pist ve mesafede klasını konuşturabilir. Tekrardan istenilen seviyeye gelen Kızıltuğ, takı değişikliğine gittiği sınavında en az favori kadar şanslı konumda. Turvakar galoplarla muntazam bir şekilde hazırlandığı gözlerden kaçmayan Kırım Beyi, dinçlik yarışlarını seven bir isim. Dengi grupta inatçı karakteriyle adından bahsettirecektir. Kum – çim ayırt etmeksizin başarılı koşabilen Parpali, öndeki çekişmelerden kendisine pay çıkarabilir. Kazanarak moral bulan Sedatbey, uygun kilosuyla yine çok şanslı. Toparlanma çabası içerisindeki Gökkurt ise sürpriz uğraşı verecektir.

SIRALAMAM: 8-3-2-5-6-1

3. Koşu: Birbirinden başarılı son koşuları ardından bir süre istirahat ettirilen Nobel Princess, muhafaza ettiği güzel durumuyla adından bahsettirecektir. İstikrarlı bir performansa sahip Shearman Oaks ile istim üzerine getirilen Ocean Seraph öncelikli takipçileri. Aradan sonraki ilk yarışı parlak Işılay, gelişen kondisyonuyla gözden uzak tutulmamalıdır. Makineden çok geç çıktığı son sınavında ciddi bir ara kapatarak beğenimi toplayan Monserrat”ın eli kulağında olduğunu söyleyebilirim. Endless Power ile Külünk Sultan sonraki ihtimaller.

SIRALAMAM: 5-3-2-4-7-6-1

4. Koşu: Yarışa başlarda adapte olamadığı ilk sınavında, sonlarda iyi bindirerek kendisine tabela dibinde şans bulan Lord Commander’in çok daha hazır gireceği sınavında iddialı olmasını bekliyorum. Gayet başarılı ilk sınavı ardından hazırlıklarında da beğeni toplayan Too Fast, etkili binicisi idaresinde üst sıraları zorlayacaktır. Kabiliyetli bir kısrak olan Super Mario, problemlerinden kurtulan Classic Harmony, rakiplerine nazaran çok daha tecrübeli olması lehine Prens Hero ve aşama içerisindeki Renown koşunun gidişattını değiştirebilecek diğer kısraklardır.

SIRALAMAM: 5-9-8-2-6-7

5. Koşu: Bir süre aradan sonra yine bu rakipler arasında katıldığı 1900 metrelik kum koşusunda, sabırlı bir bekleme gerçekleştiren ve düzlükten sonra en dış kulvardan yaptığı çok güçlü ataklarıyla kolay bir zaferle ayrılan Oğlum Berat, bu sezon da adından sıkça bahsettireceğe benziyor. Güzel hazırlıkları ve kantarmasını iyi okuyan pilotuyla yine çok şanslı. En az kendisi kadar sıkı bir idman programından geçen ekürisi Euphrates ile birlikte koşan Cerastes ile mesafedeki son sınavı üst düzey Hasafet favoriye zorlu anlar yaşatabilirler. Eski günlerine dönmüş görünen Hot Chocolate, rakiplerinin en küçük bir hatasını affetmez.

SIRALAMAM: 6-8-9-4

6. Koşu: Bu tip mesafelerde çok daha ciddi rakipler arasında koşarak adından bahsettirmeyi başaran Moskova Ateşi, devam ettirdiği güzel durumu ve tam dişine göre grupta kazanması normal sonuç olacaktır.

SIRALAMAM: 2 // 3-1

7. Koşu: Gösterişli kazandığı ilk 1200 metrelik kum koşusu ardından, iştirak ettiği son 1400 metre mesafeli kum sınavında hücumda çok geç kaldığından dolayı sonlardaki çok güçlü atakları ancak kendisine 1.28.27’lik derecesiyle 2.lik getiren Insomnia, gelişen kondisyonu ve uzayan mesafede çok daha iddialı olacaktır. Beklentilerin çok altında koştuğu son yarışını kesinlikle gücüne ölçü almadığım ve tamamladığı hazırlıkları gayet parlak Malones, birinciliğin bir diğer güçlü adayıdır. İkili arasında en az hata yapan taraf koşunun galibini belirleyecektir.

SIRALAMAM: 1-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu