İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

3 Eylül Beygir.com İSTANBUL At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda PANZEHİR (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.MAZACA (1) en yakın takipçisi olacaktır.HANSHI (5) ve KARA ARDA (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: Deneyimli jokeyiyle ŞEHLEVENT (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ALTIN KRAL (1) en yakın takipçisi olacaktır. NART (4) ve YARALI KURT (8) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Artan formuyla POINSETTIA (6) koşudaki favori isimdir.GÜLAN BİNDA (1) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ZIPPY (2) ve SUMMER PICTURES (4) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki Mİ BOMBON (1) ve BOBUSHKA (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MOTHER OF DRAGONS (6) ciddi rakipleri olacaktır.EL SUENA (5) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla HANDASSA (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MERİH (4) ciddi rakibi olacaktır.VULCAIN DU CLOS (5) ve ADAAĞASI (1) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki BASEM (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.BELGIAN BILL (2) en yakın takipçisi olacaktır.CEMCEM (3) ve MISTER STRONG (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

7.Koşu: İyi durumdaki PROMISING RUN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.TATVAN İNCİSİ (2-3) en yakın takipçisi olacaktır.HARD BABY (1) ve SILENT CAT (5) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Formda olan AĞRI DAĞI FIRTINASI (2) koşudaki favori isimdir.DEMİRPRENS (6) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BABAESKİ (5) ve ANADOLU HİSARI (4) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu