Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

18 Şubat Beygir.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda BABA ATLI (1-9) koşudaki favori isimdir.DİRANŞAN (4) favorinin ciddi rakibi olacaktır.BÜNYAN (6) ve KAMALICAŞ (2) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki FÜLANE (1) ve ULUÇKIZI (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.JEKFER (7) en yakın takipçileri olacaktır.CANIM ÇİDEM (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki NEW DAY (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.SMILING BABY (2) en yakın takipçisi olacaktır.YAFET (3) ve ELİFCAN (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.



4.Koşu: Formda olan DUQUAN (2) koşudaki favori isimdir.MISTER STRONG (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.DIVINE HEART (1) ve TIME FEEL (4) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla BOZTEPEBEYİ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.LORD (2) en yakın takipçisi olacaktır.OĞLUMEJDER (6) ve OĞLUM BURAK (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki RED ANGEL (5) ve KIZILŞAHİN (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.HUMBARA (3) en yakın takipçileri olacaktır.STAR OF ROCK (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu