İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

5 Temmuz Barış Düşmez İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

3. Koşu: Gördükleri koşular ile tecrübe kazanan Mırız ekürileri öncelikle şablonlara işaretlenmelidir. Ekürilerden benim favorim 1 numaralı AGA OSMAN olacaktır. İzmir’deki yarışları oldukça parlak 6 numaralı LARRY BIRD ile çimde daha iyi koşması beklenen 5 numaralı BENNATO rakipleridir. 8 numaralı SEMİY BEY sürprizim. 

4. Koşu: Kazandıktan sonra kısa bir süre ara veren 8 numaralı UÇAN UÇAN bundan etkilenmediği takdirde bıraktığı yerden devam edebilir. İdmanlarında dereceli işler ortaya koyan 1 numaralı BAWEPİR ile 4 numaralı GENÇTAHA öncelikle rakipleridir. 7 numaralı ÖZPAR, 3 numaralı BODRUM KALESİ, 2 numaralı KIRÇELEBİ, 5 numaralı HACIVAT ile 6 numaralı MAVRA bütçeler doğrultusunda değerlendirmeye alınmalı.

5. Koşu: Dişine göre rakipler arasında start alacak olan 4 numaralı DİLŞEKER birinciliğin en güçlü adayı olup ekonomik kuponlara risk alınıp tek yazılabilir. 5 numaralı İÇİL, 6 numaralı BUHARALI, 1 numaralı GÖRÜNTÜ ile 9 numaralı ACI KAHVE rakip yazacaklara önerilerim.

6. Koşu: Son yarışında ciddi bir şekilde kapanmasına rağmen son 100 metredeki atakları ile giden yarışı geri getirerek kazanmayı başaran ve nedenli formda olduğunu gözlerine seren 5 numaralı GÖZYAŞI GECESİ’ni günün bankosu olarak öneriyorum.

7. Koşu: Son yarışıyla istenilen seviyeye geldiğini gözler önüne seren 10 numaralı BLUE LION favorimdir. Şanlıurfa’dan gelen ve bu pistte yaptığı hazırlıklarında fena görünmeyen Yalpagan’ın anne kardeşi 1 numaralı CHEAT dikkate alınmalı. Ankara’dan gelen 3 numaralı BLACK MIRACLE ile 2 numaralı BRAVE FEET daha sonra.

8. Koşu: Ekonomik kuponlara 3 numaralı KEPEZ STORM ile 5 numaralı PAN REKA yeterli görülebilir. İdmanlarında ilgi çekici işlere imza atan 6 numaralı DEKOR ile 11 numaralı AĞAEFENDİ yüksek ikramiye hedefinde olanlara önerim.

Kaynak: nesine.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu