İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

13 Ekim Barış Düşmez İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

3. Koşu: El Ganador ve Tatvan İncisi’nin anne kardeşi olan 9 numaralı SUPERSTAR LADY güzel hazırlıkları ilk ilk şans vereceğim isimdir. İdmanlarında dereceli işler ortaya koyan ve bugünkü binicisi idaresinde gerçekleştirdiği son işinde tam not alan 5 numaralı LIVIN THE DREAM en sert rakibidir. 1000 metrelik son işinde dikkat çeken 10 numaralı WESTERN ROSE ile yarış hayatının ilk koşusunda start öncesi yaşadığı şansızlıklar nedeniyle koşamayan 7 numaralı TAYYİPHAN grubun en pişkin ismi olup unutulmamalı. Ekonomik kuponlara bu dörtlü öncelikle yazılmalı. Geniş şablonumda bu ayağı kapatıyorum.

4. Koşu: 3 aylık aranın ardından gördüğü 2 yarışla tüm açıklarını kapattığını son koşusuyla belli eden 3 numaralı CÖMERTKAN favorimdir. Son yarışıyla geliyorum diyen 6 numaralı ASLANSÜTÜ ile dişine göre rakipler yanında start alacak olan grubun istikrarlısı 2 numaralı ERAYHAN öncelikle rakipleridir. 4 numaralı KAFKASOĞLU, 5 numaralı VİCDANSIZ ile 1 numaralı İDEALİST unutulmamalı. Yüksek ikramiye hedefinde olanlar bu ayağı kapatabilir.

5. Koşu: 4 numaralı KEVSER HANIM, 2 numaralı MAVİŞ ve 1 numaralı YILAN KALE önceliklerim. 3 numaralı OKO MOYE bir kez koşup kazandığı pistte yine kazanabilir.

6. Koşu: Ankara’da G1 Sürat koşusunu bugünkü binicisi idaresinde kazanırken muazzam bir görüntü ortaya koyan 4 numaralı TOUCH THE WOLF, o performansı ile bugün favori olmayı sonuna kadar hak ediyor. 6 numaralı COPPERFIELD rakibinden rövanşı almak için sahaya çıkacak.

7. Koşu: İlgililerinin yarış seçerek koştuğu ve bu pistte start aldığı son 2 yarışında geçilmeyen 3 numaralı BITCOIN’in, koşu içinde bir şansızlık yaşamaması durumunda kazanmaya devam etmesini bekliyorum.

8. Koşu: Sert rakipler arasındaki son koşularını ölçü almadığım 2 numaralı REİSOĞLU, dişine göre rakipler yanında kuponuma ilk önce işaretleyeceğim isimdir. Son koşusunda hem ağır sahadan hem de yarışın yavaş gitmesinden dolayı eksik koşan 4 numaralı AYTİGİN HAN bugün patlama yapabilir. Bursa, Kocaeli ve İzmir kumlarında koştuğu son 3 yarışıyla kendini unutturan 1 numaralı MAVRA son koşusunun sürprizini gerçekleştirebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu