1 Ağustos 2019 Bay Altı KOCAELİ Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri
KOCAMEMED; Gördüğü yarışlarla artık kazanacak kıvama gelen,bana göre bir üst gruba çıkacak kalibresi olan bu safkanı D.Sav idaresinde çok etkili bir yarı yapacağını düşünüyorum.Bugün alternatif tek olarak öneriyorumrakip arayan dostlarımız Cahitağa ve Bişkekhan ikilisini değerlendirebilir.
SON OF HAKEEM; Bu gruba göre,bu mesafelerde hep hatırı sayılır yarışlarda başarıyla koşan bu safkan, bugün kendisine göre kazanabileceği rakiplerle koşuyor,T:Yıldız idaresinde kazanmasını beklediğim safkanı Banko öneriyorum.
BU ATLARA DİKKAT;
3.koşu; 3 Deanerys-1Afra Tafra
7.koşu; 1 Çeşanlı Kız – 7 Murano Burano
Altılım
1.ayak;5-1-3-9 / 11
2.ayak; 11 KOCAMEMED // 4-5-6-9
3.ayak;1-3- 8 /// 10
4.ayak;4-3-1- 2
5.ayak;1-7-8
6.ayak;4 SON OF HAKEEM
10.08 TL /// 84.00 TL
BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳
Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆
Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.
🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.









Sayın bay altı azınıza sağlık ikinci ayaktaki tekiniz bomba atalım mı guveniyormusunuz gelirse türkiye pazara gider
cok iyi gidiyorsun