Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

19 Mart Nurettin Güven (Nesine) BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

1. Koşu: Gücü oranında başarılı koşabilen Akhtamar ile 1900 metrelik son kum koşusunu gösterişli kazanan New Transatlantic arasındaki mücadeleye, istikrarlı Doctor House’de katılacaktır. Üst gruplardaki son koşuları oldukça etkileyici Blaze Of Light, makineden düzgün çıkması halinde yarışa ağırlığını koyacaktır. İyi hazırlanan Estergon ve toparlanma yolundaki Zulfo Kirve ihmale gelmezler. Serbeyhan ile İlkerbeyli sürpriz.

SIRALAMAM: 8-6-7-1-2-3-5-4

2. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin iştirak ettiği son koşuları gayet olumlu İlbüke, beklentilerin çok altındaki Kocaeli pistindeki yarışına anlam veremediğim Dedemanbeyi, bu kez dinlendirilen Kayrabey, yeterli çalışmalarıyla Karabina ve tamamladığı hazırlıkları dikkat çekici Neşetim ayrımsız kuponlara yazılmalıdır.

SIRALAMAM: 12-1-6-5-8

3. Koşu: Aradan sonra yarış görerek açıklarını kapatan Santa Rua başta olmak üzere; Zafer Meydanı, Abbasoğlu, Kırcaali, Pierro ile Fibbonacci sırası ile değerlendirmeye alınmalı.

SIRALAMAM: 4-2-1-6-5-3

4. Koşu: Birbirinden başarılı son koşularındaki iyi durumunu aynı titizlikle devam ettiren Sumel Han, dereceli galoplarla eksiksiz hazırlandığı sınavında ufak bütçeli kuponlara tek yazılabilir. Sık koşmasına rağmen bilinen sınıfıyla Kaya Logosu, favorinin adeta gölgesi olacaktır.

SIRALAMAM: 2-1

5. Koşu: Geçtiğimiz hafta çok daha ciddi rakipler arasında koşarak 1200 metre kumunu 1.12’nin altında tamamlayarak tekrardan istenilen seviyeye ulaştığını ispatlayan Red Rebell, aynı koşusunu tekrarlaması halinde kazanması hiçte zor olmayacaktır. Açıklarını hızla gideren Junior Zappa, öndeki kapışmalardan en iyi şekilde yararlanacak isimlerin başında geliyor. Dereceli galoplarla hazırlanan Clark Kent ve aşama içerisindeki Kupalım gözden uzak tutulmaması gereken diğer şanslı isimler. 

SIRALAMAM: 4-5-1-3

6. Koşu: Uzun mesafeye çıktıktan sonra oldukça başarılı yarışlar sergileyen ve bu gün için koşu içerisindeki ciddi rakipleriyle arasında önemli bir kilo farkı bulunan Durmaz Akar’ın bunu en iyi şekilde lehine çevireceğine inandığımdan dolayı safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 7 // 2-1-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu