Koşu YorumlarıTahminler

20 Temmuz “Misli.com” İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

1.KOŞU: 3.WARRIOR HAWK formunu korurken, 5.ARSPET uzun mesafede iyi koşar. 4.RUNNING THUNDER bitirmeye çalışır.

2.KOŞU: 2.STAR CAT en şanslı isimdir. 5.EKİN BURCU rakip görünürken, 3.PATİSKA değerlendirilmeli.

3.KOŞU: İlk kez start alacak olan taylarda yeterli nefese sahip isimlerden 9.MASSIMA ilk şans verdiğim safkandır. 3.URLA ZAMANI çim pistte iyi koşmasını beklediğim bir isimdir. 7.FALLEN ANGEL idmanlarına her geçen gün hız kazandırarak yeterli kondisyona ulaşmaya başlaması ile güven veriyor. 5.BABY GAGA sürekli formunu geliştirmeye başlarken, 8.GREEN TEA sağlam kuponlarda değerlendirilmelidir. 6.DANGEROUS TEACHER ise acele edilmeden hazırlanarak sürprizdir.

4.KOŞU: Kazandığı yarışından sonra formunu devam ettirip yine uzun mesafeyi bulması ile 2.NECME KIZI ilk şanslı isimdir. 8.SİS başarılı son 2.liği ile rakip görünürken, 11.GÖZDEÖZLEM süratli bir isim olması ile kesinlikle ihmale gelmez. 1.KURÇAK eküri koşma avantajı ile güven verirken, 12.CAM KESTİ önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son 2.liğinde belli ederek sürpriz atımdır. 7.SALUR kum piste yatkınlığı ile dikkate alınması gereken isim olup, 5.POWER OF THE SUN sağlam kuponlarda tavsiyemdir. 6.BURGAZBEYİ ise dinçlik yarışı yaparak kollanmalıdır.

5.KOŞU: Bölünen tay yarışının diğer ayağında ise 3.NOW OR NEVER Cuma sabahı 600/34,7 22,4 Ç dereceli sprinti ile kazanmasını beklediğim isimdir.

6.KOŞU: Start aldığı dört koşusunu kazanarak güç ve kalitesini kanıtlayan 2.TAYFUNER 800/54,7 27 R galobu ile rakiplerine üstünlük sağlayabilir. 1.ATASOY çim piste yatkın olması ve eküileri ile birlikte değerlendirilmesi gereken diğer isimdir.

7.KOŞU: Kazandığı koşusundan sonra formunu devam ettiren 4.TANATAR mesafenin kısa olması ve uygun rakipleri arasında kazanmaya yakındır. Bursa’da Cuma sabahı 600/38,8 25,2 R sprintinde süper durumda görünen 3.ŞAHPAZLI yakın rakibidir. Ayırt edilmemeliler.

8.KOŞU: Yeni ilgililerindeki yarışlarında çok iyi bir performans sergileyen 14.NORTH VALLEY kilosunun uygun olması ile fotoyu önde geçebilir. Dikkat çeken 3.lüğü ardından 600/36,9 24 R sprintinde beğendiğim 5.AYAZBEY sevdiği mesafeyi bularak yakın rakibidir. Kazandığı koşusundan sonra iyi durumunu devam ettiren 4.YİĞİT OĞLUM mesafe avantajına sahip bulunarak kesinlikle ihmale gelmez. 1.GRAND STAR etkili sprinti ile gelerek son yarışını 2.bitirirken, 800/50,5 24 R galobu ile sağlam kuponlarda tavsiye ediyorum. Kilosu uygun isimlerden 9.WEMBLEY ise son 4.lüğünde beğenilerek sürpriz atım.

Kaynak: misli.com

misli.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu