İzmir TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

29 Eylül Nurettin Güven (Nesine) İZMİR Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Sürekli artan bir kondisyona sahip bulunan Harem, gayet güzel hazırlıkları ve uyumlu binicisiyle ufak bütçeli kuponlara tek yazılabilir. Gücü oranında başarılı koşabilen Gülşah, en az kendisi kadar iyi duruma getirilen ahırdaşı Tantay ile birlikte favoriye sert rakip olacaklardır. 

SIRALAMAM: 3-2

2. Koşu: Gereksiz yere yarışı çok gerilerde takip ettiği son 1300 metrelik çim koşusunda, fotoya yakın iyi bindirerek ciddi bir ara kapatan Cape Town, devam ettirdiği iyi durumu ve biraz daha uzayan mesafede birinciliğin en güçlü adayıdır. Safkanı sizlere tek olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 1

3. Koşu: Tekrardan istenilen düzeye getirilen Zengince, bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden Sürmeli Sultan, istikrarlı bir performans ortaya koyan Akınsoy ile zaman zaman ters koşabilen Kalantor birincilik için kıran kırana kapışacaklardır. 

SIRALAMAM: 5-3-4-2

4. Koşu: İlk sınavına çıkacak olmasına rağmen uzun süreden beridir muntazam idmanda olan Özümkarası, idmanları kadar koşarsa söz sahibi olacaktır. İyi durumdaki Mormukaddes, tecrübesini konuşturarak gruba üstünlük sağlayabilir. Yeterli kondisyonuyla Pamira Ada’ya muhakkak bir çarpı atılmalı. Dikkat çekici son yarışı ile Edatorunu, rakiplerinin eksiklerinden yararlanacaktır. 

SIRALAMAM: 10-8-11-4

5. Koşu: Sürekli birbirlerini geride bırakabilen safkanların mücadelesine sahne olacak bu ayakta; Oğlum İlker, Galiçya, Kaptan Evo, Uçan Uçan, Oğlummelih ile Tumbulbeyrut sırası ile değerlendirmeye alınmalı. 

SIRALAMAM: 6-4-1-5-13-2

6. Koşu: Her geçen gün daha iyi duruma ulaşan Fredoom Flight ile güzel bir form yakalayan Lady Carina ilk etapta düşünülmeli. Urla Zamanı, High Preasure, Galloping Lord, Geçit Yok, Bosphorus Beauty ve Royal Capucino hatalardan yararlanacaklar. 

SIRALAMAM: 12-10-14-3-9-1-4-2

7. Koşu: Etkisiz son kum koşusunu kesinlikle gücüne ölçü almadığım El Patron, bilinen üstün çim performansı ve daha önce geride bıraktığı rakipler yanında kazanmaya çok yakın. Tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 2

8. Koşu: Kendisine uygun rakipleri bulan Zekioğlum ile takı değişikliğine giden formda Akdoğan arasındaki mücadeleye, formunu sürekli geliştirmeye başlayan Demirpoyrazım’da iştirak edebilir. 

SIRALAMAM: 1-2-6

9. Koşu: Gördüğü koşularıyla açıklarını hızla kapatan ve tamamladığı hazırlıkları kusursuz Miss Happiness ile tam dişine göre rakipler yanında start alan Rivers Son birincilikte eşit şanstalar. Niloş, Harlan Creek, Mekanik ile Lupului geniş kuponlar için düşünülmeli. 

SIRALAMAM: 3-1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu