Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

11 Eylul Beygir.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda BABADAĞINOĞLU (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.FARKATAN (3) en yakın takipçisi olacaktır.PİRSUSLU (1) ve MURTAZA (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla AKHUN (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.LOKOMOTİF (5) en yakın takipçisi olacaktır.DEMİRCENK (2) ve TAŞKIR (3) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki LADY TULPAR (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.METİN ABİ (6) en yakın takipçisi olacaktır.WAR REASON (4) ve STRIKE HARD (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi formuyla CARACAS (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.PISCES (7) en yakın takipçisi olacaktır.COCHABAMBA (5) ve BAHATHER (2) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Formda olan EUPHRATES (3) koşudaki favori isimdir.ERSEZAR (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BALA HATUN (7) ve BIRUSK (1) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Artan formuyla FELAROF (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.NO CHANGE (5) en yakın takipçisi olacaktır.BLACK UNCLE (7) ve EBOŞ (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki ADİLABİ (7) ve MÜCBİR (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KÜÇÜK DEMİRKIRIM (5) en yakın takipçileri olacaktır.BABA METİN (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

8.Koşu: İyi formuyla KIRÇELEBİ (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BOLKAR AĞA (2) en yakın takipçisi olacaktır.ALEVKARTALI (7) ve ALTURBO (8) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu