Ayhan Yeşilbağİzmir TahminleriTahminler

Ayhan Yeşilbağ İZMİR Altılı Tahminleri ve Analizleri (10 Temmuz 2021)

GOLD ROAD: İlgilileri birden sınıf atlamaya kalkınca İstanbul’da koştuğu son yarışı açık grupta pek varlık gösteremedi. Bugün tekrar hem kısa ya hem akranlarının yanına geldi çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum .

BORNOVALIM: Hem kum hem çimde koşan bu safkan her iki yarışını başarılı koştu ve derece olarakta gelecek vaad eden dereceler yaptı bugün daha tecrübeli olarak koşacak bu mesafedeki 1.18.78 derece ile bugün kazanması gerekir.

WOUNDED: Son yarışı üst grupta koşan safkan hem sert rakiplere hem de mesafeye takılmıştı. Bugün uzayan mesafe ve uygun rakiplerle koşacak yarışı önde götürecek safkanlarda birbirine düşecek sonlarda etkili atakları ile kazanmaya çok yakın.

FERMUZ: Her iki yarışı da tatminkar olan bu tay kendisini idmanlarda da yalnız bırakmayan jokeyi ile kazanmaya yakın ilk kez koşacak olan ve K.Aşan’ın Mustafa Bey’e sattığı AŞAN AŞAN kumcu safkan Aşan Babanın anne kardeşidir idmanları da fena değildi. Ayrıca sabah idmanlarında çok iyi gördüğüm start provası da çok iyi olan DRAGON PULSE yarışın iddialı safkanlarıdır.

2 / 3-1-5
7 / 4
1-2-7-3-5-4-6
1
8 / 6-1
12-2-4-1-7-6-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu