Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

30 Nisan Nurettin Güven (Nesine) BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

1. Koşu: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak tüm tayların ayakları düz basın. Dereceli galoplarıyla göz dolduran Mezithaber, ekürinin güvendiği isimlerden biri olan Karencan ile eksiksiz hazırlıklarıyla Gözü Açık ilk etapta düşünülmeli. Anne kan hattından sürekli süratli yavrular veren Kerembey, kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Yeterli kondisyonuyla Gustav ise sürpriz uğraşı verecektir.

SIRALAMAM: 6-10-2-5-3

2. Koşu: Sabırlı bir bekleme yaptığı son 1400 metrelik kum koşusunda, düzlükten sonra önde kaçan Canyoldaş’ı yakın markaja alan Koçerbey, fotoya yakın sıklaştırdığı ataklarıyla 1.36.33 gibi gayet güzel bir dereceyle kazanmayı bildi. Çim performansı çok daha etkileyici olan safkanın uygun rakipler arasında bir kez daha zaferle ayrılmasını bekliyorum.

SIRALAMAM: 8

3. Koşu: Kocaeli kumunda katıldığı iki yarışı da birbirinden parlak Bellevue ile uzundaki başarısız son sınavını gücüne ölçü almadığım Wind Power ikilisine eşit şans vermekteyim. Sürekli üzerine koyan Öcal Tay, muhafaza ettiği güzel durumuyla ihmale gelmez. Gücü nispetinde başarılı koşabilen Wallpapers, sürpriz arayanların ilk tercihi olmalı.

SIRALAMAM: 3-2-4-1

4. Koşu: Güçlü orijini ve uzun galoplarında ortaya koyduğu dereceler olumlu Bennurcan, bu havasını performansına yansıtması halinde söz sahibi olacaktır. Yeterli kondisyona sahip Alperencan, Muzafferbey ile bu günkü jokeyi idaresinde hazırlandığı görülen Sevdegör gözden uzak tutulmamalı. İç start çekme avantajına sahip Muhsin, bunu en iyi şekilde lehine çevirecektir. Ekibinin güvendiği isimlerden biri olan Çaltepe, hatalardan kendisine en iyi şekilde pay çıkaracaktır.

SIRALAMAM: 10-1-7-12-6-2

5. Koşu: Geçtiğimiz hafta İstanbul’da çok daha ciddi rakipler arasında koşarak tabela dibinde tamamlayan Lady Charina ile formunda önemli derecede gelişmeler mevcut Chivic ufak bütçeli kuponlar için yeterli olacaktır. İstanbul’dan iyi giden Börteçine, giderdiği açıklarıyla en küçük bir hatayı affetmez. Stilli rakiplere rağmen formda Raziye Ana, önde istediği tempoyu kurması halinde bir solukta bitirebilir.

SIRALAMAM: 3-4-1-2

6. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin İstanbul’da mücadele verdiği koşularında sürekli adından bahsettirmeyi başaran Sanay’ı bu kez kendisini çok daha iyi tanıyacak olan binicisiyle favorim olarak öneriyorum. Yeni yeni kendini bulmaya başlayan Goncanur ve istim üzerine getirilen Malakka favorinin beklenileni verememesi halinde söz sahibi olabilirler.

SIRALAMAM: 1-2-4

7. Koşu: Pist ve mesafedeki son yarışında, koşunun her metresinde rakiplerine hakimiyetini hissettiren Puzzle, 1.09.87’lik derecesiyle kolay bir zaferle ayrıldı. İyi durumunu koruyan kısrağın daha önce geride bıraktığı rakipler arasında yine birincilikle ayrılmasını bekliyorum.

SIRALAMAM: 7

8. Koşu: Hazırlık olarak birbirlerine çok yakın tayların mücadelesine sahne olacak sürprize açık bu ayakta; Busenur, Dünür, Kara Atik, Taykut, Meydanoğlu, Hürsev, Sabah Güneşi ile Çok Yakın sizlere önerebileceğim en şanslı isimlerdir.

SIRALAMAM: 9-3-4-6-5-11-12-2

9. Koşu: Kocaeli pistindeki son yarışında hücumda geç kaldığından dolayı 3.lükle ayrılan Efe Yürek’in bir önceki 63 kiloluk yarışı da oldukça mükemmel. Uygunlaşan sıkleti ve koşunun önde tempolu gidecek olması şansını yükselten safkana ilk şansı veriyorum. Ufak tefek sorunları halledilen Kızgınöfke, mesafesinde dinçlikle koşuya ağırlığını koyabilir. Sürekli artan bir kondisyona sahip Burukmert ise inatçı yarış karakteriyle birinciliği zorlayabilecek bir diğer safkandır.

SIRALAMAM: 9-13-3 // 4-1-5-2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu