İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriSporx.comTahminler

28 Ocak Sporx.com İSTANBUL At Yarışı Tahmini, Yorumları, Altılı Kuponu

Istanbul programında 7’li ganyan oyununu tercih ederek programı biraz daha cazip hale getirmek isteyenler ise harika bir form durumuna sahip olan BİRKASIM’ı burada tek olarak bırakmalı. 

Günün üçüncü ayağında start alacak olan BEKİRİM, yeterli yarış tecrübesine ulaştı. Bugün satış koşusunda özlediği birinciliğe ulaşarak maiden’a devam edecek ve ilgilerinin yüzünü güldürebilir. 

Günün dördüncü ayağında ise 4 ve yukarı İngiliz safkanlarının KV8 mücadelesi var. Son ikinciliğinde beğenilen ve form durumunu artıran ZU HAT, bugün kendine uygun rakipler arasında burada öne çıkıyor. Startta oyalanmaz ve mesafeden etkilenmezse yetenekli binicisi ile bugün kazanacaktır. Güvenerek günün ikinci bankosu olarak değerlendirebiliriz. 

İstanbul programında farklı veya daha düşük bütçeli bir kuponu tercih edecek yarışseverler ise alternatif banko olarak son ayağa yönelebilir. Usta jokeyi Halis Karataş ile koşuya katılacak olan LION MASTER, padoktaki güzel görüntüsü ve idman pistindeki kısa galoplarındaki sağlıklı görüntüsüyle beğeni topluyor. Bugün burada kazanabilir. Alternatif bir banko olarak düşünülmeli. 

Eko Kupon: HEPSİ / HEPSİ / 1 / 4 / 1-9-10 / 6 

Normal Kupon: HEPSİ / HEPSİ / 1 / 4 / 1-9-10 / 1-3-6 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu