Şanlıurfa TahminleriTahminler

13 Mart Beygir.com ŞANLIURFA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: İyi form durumlarını aynı pistteki son koşularına da yansıtmış olan BOSPHORUS BEAUTY (10) ve KING VALLEY (3) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. YAKIŞIKLI ÇOCUK (7) ve son yarışlarıyla dikkat çeken ekürili THETIS (11-1) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: Son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan AKOĞUZ (2), iyi form durumuyla DİDİMOĞLU (3) ve etkili yarışlarıyla dikkat çeken KEİTA (6) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. DERVİŞDAYI (1) ciddi rakipleridir.

3.Koşu: Artan form durumuyla TUMBUL FUNDA (5), son yarışını ölçü almadığımız TEKFORDUNGÜLÜ (7), uyumlu jokeyiyle son koşularını kazanmış olan DİYARIN OĞLU (10) ve İZPEK (1) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

4.Koşu: Aynı pistteki son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan BLACKS WINNER (1) uyumlu jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Ekürili CONCRETE (2-3-13) ciddi rakibi olup LION KING (5) ihmal edilmemelidir. Ekürili KIRDEMİRKIR (4-10) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Etkili jokeyiyle son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan MITROVICA (10) ve son yarışlarıyla dikkat çeken MISTER ÇEKO (4) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup JETGİBİ (3) ciddi rakipleridi. ÖKSÜZKIZ (11) sonraki ihtimaldir.



6.Koşu: Kum pistteki son startını birincilikle tamamlamış olan BARBEL (1) kazanmaya en yakın isimdir. Uyumlu jokeyiyle SERHOŞ DEDE (2), aynı pistteki son yarışlarıyla dikkat çeken VOLKANIMSIN (3) ve SAALİH (4) ciddi rakipleridir.

7.Koşu: Aynı pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan CEFAKEŞ (4) ilk şanslı isimdir. Son startını ölçü almadığımız TEKÇAPKAN (1) ciddi rakibi olup ekürili KIRMIZIKAYA (2-11-12) ihmal edilmemelidir. AZADAĞA (3) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu