İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

23 Agustos Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Aynı pistteki son startıyla dikkat çeken HELİNTAY (7) uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Son koşusunu ölçü almadığımız DURMAZEFE (2) ve iyi bir form yakalamış olan ATILAY (1) ciddi rakipleri olup ŞEN NEHİR (9) ihmal edilmemelidir.

2.Koşu: Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken TOROSDAĞI (5) ve THOR (4) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir. Kazandığı koşular sonrası formunu sürdüren ERBABAM (2) ciddi rakipleri olup iyi bir form yakalamış olan ŞAHİN TEPESİ (3) ihmal edilmemelidir.

3.Koşu: Aynı pistteki son koşularında etkili jokeyiyle başarılı neticeler elde etmiş olan ZU HAT (4) ilk şanslı isimdir. Artan form durumuyla SUHARRY (6), DUKE OF KENT (1) ve son yarışlarını ölçü almadığımız MY ROYAL SUN (3) ciddi rakipleridir.

4.Koşu: Etkili jokeyiyle aynı pistte başarılı yarışlar sergilemiş olan DIRTY HARRY (3), iyi form durumuyla MISTER RAIN (1), uyumlu jokeyiyle istikrarlı koşular sergilemiş olan PADRINO (5) ve HILL HEAD (4) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

5.Koşu: Aynı pistteki son yarışlarıyla dikkat çeken GADDARA (5), son startını çok rahat kazanmış olan PRINCE OF THESOUTH (1), tecrübeli jokeyiyle start alacak ZARTAR (3) ve kum pist performansıyla SCIFO (2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

6.Koşu: İyi bir form yakalamış olan BAWEPİR (2) ve son startını rahat kazanmış olan SANBERK (5) etkili jokeyleriyle ilk şanslı isimlerdir. CANITEZ (4) ciddi rakipleri olup son koşularını ölçü almadığımız GOLDEN KING (1) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız OBRADA (1) iyi form durumuyla kazanmaya en yakın isimdir. Aynı pistteki yarışlarıyla dikkat çeken HARPUT RÜZGARI (2) ciddi rakibi olup MY FREEDOM (3) ve GÜMÜŞ KAFES (6) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Son startında başarılı bir üçüncülük elde etmiş olan KAÇ ŞERİF (1), artan form durumuyla ERPINARLI (5) ve son koşusunu ölçü almadığımız NAZO SULTAN (8) birlikte şans verdiğimiz isimler olup İLİZ (7) ciddi rakipleridir.

9.Koşu: Aynı pistteki ilk startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan AHMİN (1) ilk şanslı isimdir. Artan form durumuyla son koşusunu kazanmış olan VELİAHTIM (2) ciddi rakibi olup ALİBEGİ (9) ihmal edilmemelidir. OLGUNBABA (6) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu