Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

6 Haziran Beygir.com ADANA At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile PRENSES GAMZE (8) ve NİŞANTAŞI (6) birinciliğin güçlü adayları olup; TUMBULSABUHA (11) ve OSMANKAAN (3) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunda beğenilen GÖKKALE (2) favorimizdir. İyi durumu ile EFSANETAY (4) favorinin ciddi rakibi olup; ATMACA BEYİ (1) ve MEHMET BERK (7) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Son koşusunu kazanan OLCAYIN OĞLU (1) favorimizdir. İyi işlerle hazırlanan MY SWETY BOY (2) favorinin ciddi rakibi olup; SUN SHINING (5) ve BEAU (3) hata affetmeyecek isimlerdir.

4.Koşu: Altılı Ganyanın ilk ayağındaa GÖRGÜNCAN (2), BEYAZ ÖRTÜ (1) ve NESİBE KIZ (3) birinciliğin güçlü adayları olup; ÖZ TÜLAY (5) koşunun sürpriz ismidir.

5.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile GÜLLÜGÜL (7-2) ve MAKBER GÜLÜ (9) birinciliğin güçlü adayları olup; EYLÜLDEGEL (6) ve JUNYIR SANCAK (1) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Son üç koşusunu kazanan ATES KUSU (1) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; BAWIKAL (4),HUMBARA (2) ve ÇELEBİ MAHMUT (5) hata kollayacak safkanlardır.

7.Koşu: Son koşusunu kazanan GLOIN (2) favorimizdir. Kum pistte etkili koşan ERTUĞRUL (1) favorinin ciddi rakibi olup; TOKYO (4) ve LADİN (6) hata affetmeyecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Son koşularını kazanan İMHAN (2) ve ANTEPLİ ARİF (1) birinciliğin güçlü adayları olup; KINALI BEBEK (5) ve SEVALSU (6) hata kollayacak safkanlardır.

9.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile TUĞBEY (3) ve BAHARGÜZELİ (5) birinciliğin güçlü adayları olup; EMİNBEY (1) ve CİLVELİ KIZ (9) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu