İstanbul TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

26 Ocak LiderForm İSTANBUL – ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahminleri

İSTANBUL

Uygun Grupta Formunu Bulan TANATAR Tekim

1. AYAK: 4 yaşlı Arap safkanlarının Maiden mücadelesinde hafta arasında start aldığı 2000 metrelik kum pist koşusunu 4.bitiren (5) ÇORMİK her geçen gün formunda gelişme kaydeden bir isim olması ile bu grupta öncelikli şans tanıdığım isimdir. Tabela sonlarında yer bulduğu yarışları ile etkili bir forma sahip bulunduğunu gösteren (3) ESKİ KÖYLÜ 1500 metredeki son 4.lüğü ardından daha farklı duruma gelmesi ile yakın rakibi olacaktır. Nefes yönünden zorlandığını düşündüğüm son 5.liğini fazla ölçü almadığım (2) EMİNEFE idmanlarında dikkat çekmesi ve jokeyi N.Şen ile bu kez kuponlara mutlaka yazılmalıdır. Uzun mesafedeki son yarışını tabela dışı tamamlayarak formunda ilerlemeler görülen (6) YİĞİTİN KIZI rakiplerinin denk olması ile devreye girebilecek güçtedir. Bir süre aradan sonra start aldığı koşusunda kondisyon açığı bulunduğundan dolayı etkisiz kalarak jokeyi Gökhan Gökçe nezaretindeki çalışmalarında artan güce sahip gördüğüm (4) SİYAHKILIÇ bu defa dikkate alınmalıdır. Kocaeli kum pistindeki yarışlarında zaman zaman kendisine tabela içerisinde yer bularak dikkatimi çeken (1) AKDENİZ ATEŞİ ise formunda aşama kaydeden bir diğer safkan olmasından dolayı rakiplerinin en ufak hatasında devreye girecektir.

2. AYAK: 1200 kum pistteki son yarışını 1.24.44 derece ile kazanma başarısını göstererek formunu bulduğunu belli eden(1) DÖKERBEY kilosunun ağır olmasına rağmen rakiplerinin denk olması ve kusursuz hazırlıklarıyla bence yine fotoyu önde geçebilir. Kocaeli kum pistindeki son iki koşusunu kesinlikle ölçü almadığım (2) KANLITAY sentetik kum pistte farklı koşan bir isim olmasından dolayı bu kez adından söz ettirecek güçtedir. Grubun formda isimlerinden olan ve jokeyi M.Kaya ile uyum sağlayan (4) BRAYMIN 1200 kum pistteki son 3.lüğünde 1.24.98 derece yapıp 3.lük elde ederken kesinlikle ihmal edilmemesi taraftarıyım. 1200 kumdaki son 2.liğinde 1.23.20 derece ile fotoyu geçip oldukça formda bir görünüm sergileyen (5) TURBOJET jokeyi H.Karataş ile kuponlardaki yerini mutlaka almalıdır. Son kısa mesafeli koşusunda kilosunun ağır olmasından etkilenerek istediği sprintini yapamayarak 4.kalan (3) CANA KIR bu kez apranti hakkını kullanarak kilo düşmesi ile üst sıraları zorlayabilir. Her ne kadar son yarışında tabela dışı kalsa da bir önceki koşusunu 1400 kum pistte 1.37.03 derece ile kazanma başarısını gösteren (7) ŞAHBEY itinalı ahır bakımıyla sürprizde tavsiye edeceğim bir diğer isimdir.

3. AYAK: Şu ana kadar start aldığı üç yarışı da başarılı olan (4) AMARELISE bir süre aradan sonraki 1200 kum pist koşusunu 1.13.74 derece ile kazanma başarısını gösterip dikkatimi çekerken, daha farklı duruma gelen kısrak jokeyi H.Karataş ile yine fotoyu önde geçmeye yakındır. Son iki yarışını 1200 kum pistte 1.13.51 ve 1400 kum pistte 1.26.71dereceler elde ederek kazanma başarısını gösterirken süper bir form yakaladığını gösteren (2) BETİFERİ jokeyi S.Boyraz ile uyum sağlamasının yanısıra seri yapısı ile en yakın rakibi olur.

4. AYAK: 2000 kum pistteki son yarışını bu tip grupta kazanırken 2.07.77 derece yaparak formda olduğunu belli eden (1) IRON CLAD yine jokeyi H.Karataş ile start alacak olması ve uzun mesafede bana göre 1.liğin en güçlü adayıdır. Aynı yarışı bu safkanın gerisinde 2.bitirirken ön tarafa gelmekte biraz acele ettiğini gördüğüm (3) WOLFS REVENGE bu kez rövanşı alabilecek güçte görünürken, 600/36,5 24 R sprintinde dikkat çekmesi ile en sıkı rakibi olacaktır. Aralarında sıkı mücadele geçmesini bekliyorum.

5.AYAK: 1200 kum pistteki son koşusunu 1.13.68 derece ile 2.tamamlarken beğendiğim (7) MOON RAIN yarış içerisinde süratli isimlerin bulunmasından dolayı bekleme yaparak etkili sprinti ile bu koşuda öncelikli değerlendirilmesini önereceğim isimdir. Daha güçlü rakipleri arasındaki son 1200 kum pist yarışını 1.11.81 derece ile 3.bitirirken çok beğendiğim (1) DELATIERRA mesafenin kısa olması ve seri yapısı ile ciddi rakip gördüğüm isimdir. Kocaeli 1600 kum pistindeki son yarışını 1.44.89 derece ile kazanma başarısını gösteren (4) TEARRA formunu düzenli hazırlıkları ile sürdürürken kesinlikle ihmal edilmemesi taraftarıyım. Bir süre aradan sonraki koşusunda nefesi yetmeyerek tabela dışı kalan (6) DARK MAGIC genelde bu tip mesafelerde etkili bir performans sergilemesinden dolayı ilgi çeken 800/47,7 24 ÇRgalobu ile sağlam kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimler arasındadır. Uzun mesafedeki son yarışını 4.tamamladıktan sonra sürekli kendisini geliştirmeye başladığı görülen kısraklardan (5) MARA DESPINA’yı dikkate almanızı öneririm. Kısa mesafelerde etkili bir performansa sahip olan (3) RED ZEYTEEN önde kuracağı temposu ile rakiplerine çıktığı gibi hakim olabilecek güçte görünürken, boş bırakılması halinde adından söz ettirebilir. İstirahat döneminden sonraki yarışını bu tip grupta 6.bitiren (2) EL AZRA ise 800/47,5 23 R galobunda kondisyoner ekibimiz tarafından çok beğenilmesiyle hata affetmeyecektir.

6. AYAK: Bir süre aradan sonraki Kısavade-7 yarışında daha güçlü rakipleri arasında mücadele ederek düşen temposu ile 5.olan (9) TANATAR bu koşusuna ciddi hazırlandığını 800/52,9 25,6 R güzel dereceli galobunda fotoya adeta mermi gibi girerek gösterirken, uygun grupta bana göre tek yazılabilir. Uzun mesafeden etkilenerek tabela dışı tamamladığı son yarışını kesinlikle ölçü almadığım (2) BULUT REİS ve mesafe kendisine göre biraz kısa olmasına rağmen süratli gitmesini beklediğim bu yarışta sonlardaki etkili sprinti ile (5) HASANŞAH ise geniş kuponlarda tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

ALTILIM: (5.3.2.6.4.1)  (1.2.4.5.3.7)  (4.2)  (1.3)  (7.1.4.6.5.3.2)  (9)


ŞANLIURFA

TEK ZULUT Mesafesinde Yine Güven Veriyor

1. AYAK: Yamak-3 aprantilerin at bineceği Şartlı-3 yarışta grubun formda isimlerinden olan (8) TOMO AĞA 1400 kum pistteki son koşusunu 3.tamamlayarak idman pistinde kusursuz görünüm sergilerken ilk şans tanıdığım isimdir. Bu grup için yeterli bir forma sahip bulunan (3) DUBAİLİ son yarışını 16 atta 5.bitirirken verdiği mücadele ile dikkatimi çekerken, en sıkı rakip görüyorum. 1700 kum pistte kazanıp ardından yine aynı pist ve mesafede 3.lük elde ederken dikkatimi çeken (1) KATI EFE‘nin her ne kadar son yarışı başarısız olsa da uzun mesafelerde grup içerisinde ümit veren isimlerden olması ile ihmal edilmemelidir. Son günlerde idman pistinde daha farklı görünüm sergileyen (4) ARDAKUSİ ve 5.bitirdiği yarışlarından sonra sürekli formunda gelişmeler görülen (2) MİNİF REYİS ise sürprizde tavsiyelerim.

2. AYAK: Dişi Arap safkanlarının kısa mesafeli yarışında ise Diyarbakır kum pistindeki son 1200 metrelik koşusunu1.24.66 derece ile kazanma başarısını gösterirken formda olduğunu belli eden (5) GÜLSEREN KIZI denk rakiplerinin yanında ilk şans verdiğim isimdir. Formuna ulaştığını son koşusunu bu pist ve mesafede 1.28.16 derece yapıp kazanarak belli eden (2) TATGÜZELİKIZI kusursuz idman görüntüsü ile en yakın rakibidir. Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirmesi halinde (10) SITARA bu rakipleri arasında devreye girebilecek güçte görünürken, özellikle kısa mesafelerde daha iyi koşmasından dolayı kesinlikle ihmal edilmemelidir. Adından söz ettirerek tabeladan düşmediği yarışlarında dikkat çekerek son koşusunda 5.kalan (8) NURAYASI ise itina ile hazırlanarak sürprizde düşünülmelidir.

3. AYAK: Dişi İngiliz safkanlarının 1400 kum pistteki koşusunda ise ıslak pistteki son yarışını tabela dışı tamamlamasına rağmen ondan önceki koşularında adından sıkça söz ettirerek üst sıralardan düşmeyen formda kısrak (2) HAYAL seri yapısı ile uygun rakipleri arasında 1.liğin en güçlü adayıdır. Diyarbakır’da süper bir form yakalayarak son yarışlarını 1800-1700 ve 1200 metrelerde üst üste kazanma başarısını gösteren (3) JUST BLEU ise en yakın rakibi olacaktır. Bu iki kısrak kuponlara birlikte yazılmalı.

4. AYAK: 1700 kum pistteki son koşusunu uzak farkla kazanma başarısını göstererek iyi bir forma sahip bulunduğunu belli eden (1) ÇİFTÇİ SULTAN yine geride bıraktığı rakipleri arasında start alacak olması ile bence 1.liğin en güçlü adayıdır. Grubun diğer formda isimlerinden olan (4) ZİNCİR KOPARAN 1700 kum pistteki son yarışını 2.tamamlayarak itina ile hazırlanması ile kuponlara mutlaka yazılmalıdır. Daha uygun rakipleri arasındaki son Maiden koşusunu 1700 kum pistte zorlanmadan uzak farkla kazanma başarısını gösteren (3) IRONHIR kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim isimlerdendir. Adana 1400 kum pistindeki son yarışını 4.tamamlarken 1.29.58 derece elde ederek dikkatimi çeken (2) ENRICHING GIRL bu grupta adından söz ettirmesini beklediğim isimler arasındadır. Uzun mesafeye ilk defa çıkacak olmasına rağmen etkili son koşuları ile formunun iyi olduğunu belli eden (7) PRENSES BAUBA sağlam kuponlarda tavsiye edeceğim isimler arasındadır. 1300 kum pistte kazandığı son yarışı ile 1.likle ilk kez tanışan (5) DÜZCEBEYİ titizlikle hazırlandığı bu koşusunda güven veren diğer taydır. 1200 kum pistte kazanıp ardından 1300 kum pistte 4.olan (6) PİRLOise yarış hazırlıklarında etkili formunu aynı şekilde koruduğunu belli ederek bu ayakta sürprizde tavsiye edeceğim bir diğer isim olacaktır.

5.AYAK: Bir süre aradan sonra Adana kum pistinde start aldığı iki 1400 kum pist yarışını 1.37.41 ve 1.36.03 dereceler elde ederek kazanma başarısını gösterirken fit durumda olduğunu gösterip kalitesine ulaştığını belli eden (10) TEK ZULUTjokeyi Müslüm Çelik ile uyum sağlaması ve yine sevdiği mesafede bana göre fotoyu önde geçecektir, kuponlara bu safkanı tek yazabilirsiniz. Son haftaların flaş ismi (3) CAMUZAĞA ise mesafe ayırt etmeden üst üste kazanması ile bugün için (10) TEK ZULUT’un en ufak hatasını affetmeyecektir.

6. AYAK: Günün sürprize açık olan son ayağında ise 1400 kum pistteki son koşusunu starttan tereddütlü çıkmasına rağmen kazanarak ne kadar iyi durumda olduğunu gösteren (14) JACOPO yine sevdiği mesafede başta değerlendirilmesini önereceğim isimdir. 1400 kum pistteki son 3.lüğünde etkili bir performans sergileyerek beğendiğim(3) JOYEUX formunu üst seviyeye taşıması ile bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır. Altı ay aradan sonraki yarışını 3.tamamlarken bana göre çok iyi bir performans sergileyen (12) BÜYÜK PATRON mesafe avantajını iyi değerlendirmesi halinde bu kez üst sıralarda kendisine yer bulacaktır. Son koşularındaki etkili performansı ile iyi durumda olduğunu belli eden süratli safkan (13) OTOFROCK kilosunun uygun olmasının verdiği avantaj ile adından söz ettirebilecek güçtedir. 2000 kum pistteki son yarışını kuvvetli sprinti ile kazanmayı başaran (6) TRENDSETTER bu kez mesafenin kısalmasına rağmen sağlam kuponlardaki yerini almalıdır. Son koşusunu 2000 metrede 4.bitiren (7) WARHEAD mesafenin kısalmasına rağmen sonlardaki sprinti ile kendisine şans arayacaktır. Geri alındıktan sonraki yarışlarında etkisiz kalmasına rağmen hazırlıklarında önemli gelişmeler içerisinde olduğunu gördüğüm (8) BOZKURTER jokeyi N.Altın ile bu kez dikkate alınmalıdır. Adana kum pistinde zaman zaman adından söz ettirmekte olan (16) ANAEL‘in de düzenli hazırlıkları ile sürpriz şansı olduğu görüşündeyim.

ALTILIM: (8.3.1.4.2)  (5.2.10.8)  (2.3)  (1.4.3.2.7.5.6)  (10)  (14.3.12.13.6.7.8.16)

Kaynak: liderform.com.tr  

Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. GanyanTime sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu