Koşu YorumlarıTahminler

13 Ekim LiderForm BURSA – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

BURSA

Formda Geldiği Pistte ARTIC MAN Bu Kez Kazanmaya Yakın

1.Ayak: Hayatının ilk yarışında başarılı bir 2.lik yaptıktan sonra bir süre istirahate alınan (4) GÜMÜŞKAN GÜLÜ Cuma sabahı yaptığı 1000/1.03.5 24.5 R galobunda bu koşusuna itina ile hazırlandığını kanıtlarken, dinçlikle ilk şanslı isim. Bir yarış koşup tecrübe ve kondisyon kazanan (8) RAIN OF TEARS Salı sabahı yaptığı 1000/1.03.4 25 R galobunda istekli bir görünüm sergilerken, aldığım olumlu bilgilere Gümüşkan Gülü’nün en yakın rakibidir. Koştuğu her yarışı ardından gelişen bir forma sahip (7) PRENSES YAĞMUR sabah çalışmalarında istekli bir görünüm sergilerken, kesinlikle ihmale gelmez. İlk yarışında dikkat çeken bir 4.lük yapan (3) DOLCE VITA düzenli pist çalışmaları ile bir diğer şanslı atımdır. Gördüğü koşusunun ardından çalışmalarında gün geçtikçe artan formu bulunduğunuu belli eden (2) DİLEK GÜLÜ geçen hafta yaptığı 1000/1.03.5 25.3 HÇ galobunda genel görünümü beğenilirken, takibe alınmalıdır. İlk iki yarışında da başarılı kolmasına rağmen çalışmalarında aşama kaydetmiş görünen (9) TRIPLE ve her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan (5) KRALİÇE BALKES sağlam kuponlara mutlaka yazılmalıdır.

2.Ayak: Kısa mesafedeki son kum pist yarışında dikkat çeken bir 3.lük yapan (5) HELİNCAN pist çalışmalarında her geçen gün artan formu bulunduğunu belli ederken, aldığım olumlu ahır duyumlarına göre ilk şans verdiğim isim. Bu tip rakiplerinin yanındaki son yarışını 2.bitirirken yaptığı atakları ile dikkatimi çeken (6) KIRIMKIZ mesafe ayırt etmeyen isim olması ile Helincan’ın öncelikli rakibi olacaktır. Bu tip mesafeli kum pist yarışlarını seven (4) BALKAN kendisine göre grupta start alacağı bu yarışta kesinlikle ihmal edilmeye gelmez. Cuma sabahı yaptığı 800/55 26.6 Ç galobunda geçen haftalardan daha farklı bir görünüm sergileyen (1) HIRÇIN TAY için olumlu bilgiler aldım, mesafesinde bir diğer şanslı atımdır. Kazandığı yarışındaki güzel formu süren (8) ARZU KIZ bu tip mesafeli kum pist yarışlarına olan uyumu ile sağlam kuponlarda bulundurulmalıdır.

3.Ayak: Bir süre aradan sonra yarışını löçü almadığım (3) MO STAR bu koşusu için yaptığı pist çalışmalarında gücüne ulaştığını belli ederken, başarılı çim pist performansı ile başta önereceğim isim. Kazandığı yarışının ardından son koşusunu kesinlikle ölçü almdığım (5) SELAYATLI bu tip mesafeli çim pist yarışlarına olan uyumu ve aldığım haberlere göre Mo Star’ın en yakın rakibidir. İstanbul pistindeki son koşusunda rakiplerinin biraz sert oluşundan etkilenen (4) HAYAL PERİSİ Salı sabahı 1000/1.11.8 28.3 Ç galobunda bu koşusuna itina ile hazırlandığını belli ederken, kesinlikle ihmale gelmez. Formunda gelişmeler olduğunu son başarılı 2.liği ile belli eden (2) KÖSENİM Salı sabahı yaptığı 800/53.7 27 Rgalobunda fotoyu zıpkın gibi geçişi ile beğeni toplarken, bir diğer şanslı isimdir. Kazandığı yarışının ardından geçen hafta tatminkar bir 4.lük yapan bizim Önder’in (1) ATEŞNUR ve Cuma sabahı yaptığı 1000/1.13.3 28.3 R galobunda bu koşusuna itina ile hazırlandığını belli eden (10) TOMRİS sağlam kuponlara mutlaka yazılmalıdır.

4.Ayak: İstanbul çimindeki son koşularında daha iyi gruplarda bile adından başarı ile bahsettiren ve Bursa pistine tırnağının ucunda getirilen (1) ARTIC MAN bu tip mesafeli çim pist yarışlarına olan uyumu ile bu kez kazanmasını bekliyor, kuponlara tek yazılmasını öneriyorum. Uyumlu jokeyi ile (7) TOLİKOPA ve (3) DARK BOY yakın rakipleri olacaktırlar.

5.Ayak: Gücüne ulaşarak son yarışlarını üst üste kazanma başarısını gösteren (6) ROBINHO bu koşusu için yaptığı çalışmalarında fit durumda olduğunu kanıtlarken, lehine olan pist ve mesafede yine birinciliğe en yakın isim. Arda arda başarılı 2.likleri ile formda olduğunu belli eden (7) DAVUTBEY idmanlarında tırnağının ucunda olduğunu belli ederken, sevdiği çim pistte bence en az Robınho kadar şanslı olup bu iki safkan ayırt edilmeden birlikte yazılmalılardır.

6.Ayak: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarında başarılı sonuçlar elde edebilen (6) HASRETİM KAYA bu koşusu için yaptığı çalışmalarında ilgimi çekerken, eküri koşma avantajı ile başta düşünülmeli. İstanbul kumundaki son 3.lüğü ile bir hayli dikkatimi çeken (8) SEVİMLİ ilgilileri tarafından bu koşusuna hazırlanırken, aldığım bilgilere göre Hasretim Kaya’nın en yakın rakibi olacaktır. Uzun mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan (10) MUSON RÜZGARI her geçen gün artan forma sahip bulunması ile kesinlikle ihmal edilmeye gelmez. Gücü nispetinde koşup kolay kolay tabeladan düşmeyen (3) AKBARAN uzun mesafeleri seven bir isim olması ve kendisine göre grupta bir start alacağı bu yarışta sağlam kuponlara mutlaka yazılmalıdır.
Altılım: (4.8.7.3.2.9.5) (5.6.4.1.8) (3.5.4.2.1.10) (1) (6.7) (6.8.10.3)
Ekonomik Altılım: (4.8.7.3.2) (5.6) (3.5) (1) (6.7) (6.8.10.3)

İZMİR

Süratli ve Formda İsim OĞLUM ÖMER Yine Bitirebilir

1.Ayak: Geçen hafta arası koşup tatminkar bir 4.lük yapan (3) ROYAL CAT koşuları üst üste gelmesine rağmen kendisine göre grupta start alacak olup en şanslı isim. Bu tip mesafeli çim pist yarışlarına yatkın bir isim olan (2) OVAL PEARLkendisine göre grupta koşacağı bu yarışta aldığım olumlu bilgilere göre Royal Cat’in en yakın rakibidir. Bu koşusu için yapmış olduğu çalışmalarında formunu bulduğunu belli eden (1) KUDRET AĞA biraz ağır kilosuna rağmen kendisine göre grupta katılacağı bu yarışta bence kesinlikle ihmale gelmez. Gördüğü her yarışının ardından formunu bulduğunu son 3.lüğünde gösteren (8) FOREVER QUICK sabah çalışmalarında beğeni toplarken, aldığım bilgilere göre etkili bir yarış çıkartabilir. Bu pist ve mesafede 2.04.51 ile 4.olduğu yarışının ardından kum pistteki son koşusunu ölçü almadığımız (4) GREEN PALACE geçen hafta arası 1000/1.02 26 R galobunda fotoyu kulakları dik bir şekilde geçerken, sevdiği pist ve mesafede start alacağı bu koşuda sağlam kuponlara yazılmalıdır.

2.Ayak: Kum pistteki son yarışında 3.kalırken sonlardaki güzel sprinti ile dikkatimi çeken (1) CORDOBA hafta sonu600/41.8 27.3 R sprintinde temposunu bozmadan fotoya süzülürken, pist ve mesafeye olan uyumu ile başta şans verdiğim isimdir. Gördüğü her yarışının ardından istenilen form durumuna ulaşmaya başlayan (4) ALTÜTÜN hafta sonu yaptığı800/55.3 27.8 R galobunda bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirdiği ekibimizce belirlenirken, kendisine göre grupta Cordoba’nın en yakın rakibi olacaktır. Tabela içerisinde kendisine yer bulduğu son koşuları dikkat çekici olan (7)NURİ BEY bu koşusuna özenle hazırlanırken, kendisine göre grupta kesinlikle ihmale gelmez. Bu tip mesafeli çim pist yarışlarına yatkın bir isim olan (2) GÜLSEVİM canlı idman pisti görünümü ile bir diğer şans verdiğim isimdir. Kum pistteki son koşusu bana göre gücünün karşılığı olmayan (6) DEMİROK hafta sonu yaptığı 600/39.7 26.7 Ç sprintindeki dikkat çeken görünümü ile göz önüne alınmalı. Zaman zaman da olsa bu tip rakiplerinin yanında etkili sonuçlar alabilen (5) YÖRÜK KIZI Cumartesi sabahı bu koşusu için yaptığı 800/57.8 26.2 R galobunda bu sabah biraz daha fazla dikkat çekmesi ile kuponlarda bulundurulmalı.

3.Ayak: Sevdiği pist ve mesafede koşacak olan (2) SIRACA geçen hafta sonu bu koşusu için yaptığı 800/56 27 Rgalobunda bu koşusuna kusursuz hazırlandığını belli ederken, dinçlikle başta önereceğim isim. Bazı sorunlarından dolayı bir süredir start almamasına rağmen bu yarışına titizlikle hazırlanan (3) ÇAMÖNÜ BEYİ güzel dereceli işler yaparak bu koşusuna hazırlanırken, Sıraca’nın en yakın rakibi olacaktır. Son çim pist yarışında tabela dışı kalmasına rağmen bu pist ve mesafedeki bir önceki koşusunu 1.25.75 ile kazanan (4) ANİF bu kez daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmale gelmez.

4.Ayak: Bursa çimindeki son koşusunda tabela dışı kalmasına rağmen bir önceki yarışını kazanan (1) VIRGINIA bu koşusu için yaptığı çalışmalarında dikkatimi çekerken, lehine pist ve mesafede başta önereceğim isimdir. Geçen hafta koştuğu 1300 çim pistteki koşusunu 1.19.83 ile çıktığı gibi kazanma başarısını gösteren (2) IMMORTAL WING düzenli idmanlar yaparak süren formu ile Vırgınıa’nın en yakın rakibi. Sevdiği pist ve mesafede start alacak olan (3) MY NUMBER ONE LADYkendisine göre rakiplerinin arasında katılacağı bu yarışta mesafeye olan uyumu ile kesinlikle ihmale gelmez. Son koşusunu derecesiz olarak tamamlayan (4) SONŞANS bu yarışı için yaptığı çalışmalarında genel görünümü beğenilirken, kendisine göre rakipleri yanında bir diğer şanslı isimdir.

5.Ayak: Güzel bir form yakalayarak kısa mesafedeki son çim pist yarışlarını ard arda kazanma başarısını gösteren (1) OĞLUM ÖMER sabah idmanlarında yine kazanacak forma sahip görülürken, süratli stili ile yine birinciliğe en yakın isim olup kuponlara tek yazılabilir. Kazandığı yarışındaki formu devam eden (2) QUICK STEP ve son yarışlarında dikkatimi çeken (5) KAŞIBEYAZ bugün için Oğlum Ömer’in yakın rakipleridirler.

6.Ayak: Bir süre aradan sonraki yarışında nefes yönünden zorlanarak tabela dışında kalan ancak hafta sonu yaptığı 600/4127 R sprintinde formunu bulduğunu belli eden (4) AMİRAL pist ve mesafeye olan uyumu ile başta şans verdiğim isimdir. Bu tip mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan (1) ABJARKAYA bu koşusuna itina ile hazırlanarak hafta sonu yaptığı 600/42.3 27.3 R sprintinde kendinden emin bir görünüm sergilerken, aldığım olumlu bilgilere göre Amiral’ın en yakın rakibidir. Bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan (2) BURGAZ BEYİ mesafeye olan uyumu ve kendisine göre grupta katılacağı bu yarışta kesinlikle ihmal edilmeye gelmez. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini geçen haftaki 4.lüğünde belli eden (3) ÇETİNKALE bu koşusuna ciddi hazırlandığını Cumartesi sabahı 600/42.5 28.5 R sprintinde belli ederken, bir diğer şanslı isimdir. Güzel bir form yaykalayarak son yarışlarında adından başarı ile bahsettiren (7) GASTİNsabah çalışmalarında istekli bir görünüm sergilerken, kendisine göre rakiplerinin arasında sağlam kuponlara mutlaka yazılmalıdır.

Altılım: (3.2.1.8.4) (1.4.7.2.6.5) (2.3.4) (1.2.3.4) (1) (4.1.2.3.7)

Ekonomik Altılım: (3.2) (1.4.7.2.6.5) (2.3.4) (1.2) (1) (4.1.2.3.7)

Sitemizdeki diğer BURSA-İZMİR tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın.

Kaynak: Uzmanın Görüşü (liderform.com.tr) 




Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. Ganyan Time sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu