İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriSporx.comTahminler

9 Ekim Sporx.com İSTANBUL At Yarışı Tahmini, Yorumları, Altılı Kuponu

İstanbul’da 9 koşulu ve zor bir program yarışseverleri bekliyor. Çift bankolu şablonumuza devam edeceğiz. 

İstanbul programını biraz daha cazip hale getirmek isteyen yarışseverler ise bugün 7’li ganyan oyununu tercih edecek. 7’li ganyanın ilk ayağında start alacak olan DEPOSITORY, güzel pedigrisinin hakkın vermeye başladı. Son kısa galobunda 24.0 R yaparken de oldukça sağlıklı bir görüntü sergileyen safkanı 7’li ganyanın ilk ayağında çatıda tek olarak değerlendirebiliriz.

2. altılı ganyanın ilk ayağında start alacak olan IŞKINAT, idman pistinde yaptığı güzel işlerle beğenildi. Bugün günün ilk ayağında kendine uygun rakipler yanında start alacak. Güvenerek günün ilk bankosu olarak değerlendireceğiz. 

2. altılının ikinci ayağında ise 3 yaşlı Arap atlarının Şartlı 5 mücadelesi var. Turbo yavrusu ALEMİN KRALI, kazandığı koşu ile form durumunu artırdı ve padoku ile de beğeni topluyor. Bugün binicisi hata yapmazsa bir kez daha kazanabilir. Yatkın olduğu pistte bugün günün ikinci bankosu olarak şablon içinde değerlendireceğiz. İstanbul programında daha düşük bütçeli veya alternatif bir şablon kuracak yarışseverler farklı bir banko arayışı içinde olabilir. 

Günün son ayağında start alacak olan SADO BY SADO, bir süredir takip listemizde yer alıyor. Kum pistteki sorunlarını da giderdiği gözükülen safkan farklı kuponlarda alternatif bir banko olarak değerlendirilebilir. 

At koşar baht kazanır. Tüm atların ayakları düz bassın, bol şans!..

Eko Kupon: 1 / 9 / HEPSİ / 1-2-3-4-5-6-7-8-9 / 3-4-6-8 / 9 

Normal Kupon: 1 / 9 / HEPSİ / 1-2-3-4-5-6-7-8-9 / 3-4-6-8 / 1-4-8-9 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu