Ankara TahminleriTahminler

9 Temmuz 2015 Yeni Yazarlarımızın ANKARA Altılı Ganyan Tahmin ve Analizleri

Altılı Filozofu Tahminleri

1. Koşu: ŞARTLI-1, 2 yaşlı ingilizlerin koşusunda öncelikle taylarımızın ayakları düz bassın dileğiyle; (3) Gentleman Jack ile başlamak istiyorum. Güzel bir kan hattına sahip olduğuna inandığım ve yaptığı galoplarlada bunu gösteren ayrıca çok sevdiğim genç bir jokey kardeşim Ayhan Kurşun’la start alacak olmasıyla net favorimdir. Rakip olarak iki isim önereceğim.. Güzel kan hattıyla (1) BLİND SON ve güzel kızımız (8)The Lady Gone For

2.Koşu: 7’li plaseninde ilk ayağını oluşturan BATIKENT koşusunda , MAAŞALLAH diyeceğim ismi gibide naif bir tay olan (1) Naifcan’ın kazanacağına yürekten inanıyor ve ayakların düz bassın diyorum..  GR ve Açık koşularını da merakla bekliyorum..

ALTILI GANYAN 

1.ayak: 3 yaşlı arapların Şartlı 4 koşusunda favorim kuşkusuz S. Kaya idaresindeki (2) FOTERLİ olacaktır. YALNIZEFE gibi çok başarılı bir safkanın anne kardeşi olan bu tayın koşuyu kazanacağına inanıyorum. İlk ayaktan risk almayı sevenler için alternatif banko olarak öneriyorum. Rakip yazmak isteyenler için ise Karataş idaresinde son yarışında adeta sınıf değiştiğini gördüğüm Özcanlı (5) TURBOCU ve sürprizde ise SUZİ GOLD’ UN yokluğunda teselli arayan HULUSİ ÇİL’in (8) YAHŞİHAN’ı üstünede kilo avantajlı eli kulağında jokey Furkan kardeşimizi almış izleyip göreceğiz diyorum.

2.ayak: Yine bir tay koşusu ve yine 2 yaşlı İngilizler, ayakları düz bassın inşallah. Çok karışık bulduğum bu koşuda geniş oynayanlara kesinlikle kapatmasını tavsiye ederim. Ben burda 4 tane isme şans vereceğim. Bunlar kan hattı ve hazırlıklarıyla gözüme çarpan
(2)BALTIMORE, (1) BAILAMOS, (6) FAST WHISPER, (4)RÜZGAR SERO olacak.

3.ayak: 4 yaşlı arapların handikap koşusunda İzmir’deki vasat koşularından sonra Ankara’da kendini bulan (4) SABRİ sadece favorim olacak çünkü gerçekten karışık bir koşu. Programa ilk baktığımda üstüne Özcan Yıldırım’ı almış tek atılabilir diyordum fakat incelediğimde gerçekten de zor bir koşu anladım, sıralamam şablondadır bütçeniz ölçüsünde değerlendirin.

4.ayak: 3 yaşlı ingilizlerin ŞARTLI-5 koşusunda banko olarak önereceğim isim (3) ERSÖZLÜ olacaktır. Son koşusunda yatkın olmadığı kum pistte çim koşuların iptal olmasıyla mecburen koşan, stiline uygun pilotunu da bulamayan ayrıca startta da biraz oyalandığını gördüğüm safkan bu sefer sorunlarından arınmış olarak karşımıza çıkacak. Bugün için tüm şartların lehine olduğunu düşünüyorum ve kazanacağına yürekten inanıyorum.

5.ayak: 4 yukarı dişi ingilizlerin yamak koşusunda favorim eski günlerini mumla aradığım seri stile sahip bulunan safkan (6) GRAND EXPECTATIONS olacaktır.Bugün için aslında uygun bir grup bulduğunu düşünüyorum bu yüzden küçük ve alternatif kuponlar için bu safkanı banko önereceğim. Rakip yazmak isteyenler sırasıyla (8) EMERALD QUEEN ve ağır kilosuna rağmen kalitesine inandığım (1) YEGANE olacaktır. Sürprizcilere (9) SAYDA öneririm.

6.ayak: 3 ve yukarı ingilizlerin KV-21 koşusunda 5 ismi ayırt etmeksizin kuponlarda bulunmasını tavsiye ediyor ve kapanış ayağını rahat bir şekilde izleyeceğimize inanıyorum . Bunlar sırasıyla (3) YAĞIZ EMRE, (2) CLARK KENT, (5) SELMET, (6) GRAND AKARCA,(10)ROKSANA.. Tabiki sürprizcilere ve diğer müşterek bahislere katılacak yarışseverlere galoplarının düzeldiği gözümden kaçmayan (7) MOLU BEYİ ve (13) BIG HEART öneriyorum.

Geniş Şablon                         Küçük Şablon            Normal Şablon
2 ///// 5,8                                  2                                  2////5,8
2,1,6,4 //7,5////3,8                    2,1,6,4                         2,1,6,4,7,5
4,6,1,2,3,8,7,9                         4,6,1,2,3,8,7,9             4,6,1,2 ,3,8,7,9
3                                              3                                  3
6 ///// 8,1 // 9                            6                                  6////8,1
3,2,5,6,10 ////// 7,13                 3,2,5,6,10                    3,2,5,6,10


SİSİFOS Ankara Tahminleri

1.AYAK: 3 yaşlı arap taylarının bu yarışında, Sakarbaşı arkasında başarılı bir ikinciliği bulunan 2 numaralı Foterli, başarılı yarışları ve iyi formuyla 1 numaralı Güngör Ağa ve kum yarışlarını gücüne ölçü almadığım Hong Kong arasında geçeceğine inandığım bir yarış. Sürprizi ise 5 numaralı Turbocu’dan bekliyorum.

2.AYAK: Henüz ilk defa start alacak 2 yaşlı ingiliz taylarından çalışmalarını beğendiğim, 7 numaralı Flying Bird, 4 numaralı Rüzgar Sero ve 1 numaralı Bailaos biraz daha öne çıkan taylar. Fakat imkanı olanlar bu ayağı kapatabilirler.

3.AYAK:  Kilo farklarından dolayı handikap 15 yarışta etkili jokeyi ile Sabri isimli safkanın çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Bu safkana ilk rakip gördüğüm isim 6 numaralı Gençprenses olup, kilodan etkilenmediği takdirde 1 numaralı Erginşah’da şanslıdır.

4.AYAK: 3 yaşlı İnglizlerin şartlı 5 Mehmet Akif Ersoy koşusunda büyük beklentilerin olduğu fakat o gün ağır pistden etkilendiğini düşündüğüm 3 numaralı Ersözlü favorim. 4 numaralı Kareem ise yakın rakibidir.

5.AYAK: Son yarışları ile formunu bulduğuna inandığım 6 numaralı Grand Expectation etkili aprantisi ile benim tek atımdır. Rakip yazmak isteyenler 8 numaralı Emerald Queen’i değerlendirebilirler.

6.AYAK: 3 yukarı ingilizlerin bu sürat koşusunda ağır kilosuna rağmen daha sert rakipleri geçebilen 1 numaralı Toprakbay, bu mesafede 2’de 2 yapan Clark Kent, 3 numaralı Yağızemre bence ayırımsız yazılmalı. Yine mesafenin başarılı isimlerinden 4 numaralı Woody ve her an ters bir yarış koşabilecek boş kilosuyla 13 numaralı Big Heart yeri olanlarca değerlendirilmelidir. Yeri olanlar için diğer rakipler şablonumdadır. 

Herkese bol şanslar dilerim.

1.AYAK: 2,1,7 /5
2.AYAK: 7,4,1
3.AYAK: 3,6,1
4.AYAK: 3,4
5.AYAK: 6 TEK //8
6.AYAK: 1,2,3/4,13//5,6,10,13


NALBANT Ankara Tahminleri

Öncelikle kazasız ve bunun yanında kazancı bol olan bir yarış günü dileğiyle…

İlk ayağımız kolay görünen, daha çok handikabı iyi olan atlarımız için biçilmiş kaftan bir yarış. S. Kaya idaresindeki Fortelli bir adım önde gibi gözükse de kilo düşen atlar sanki avlayacak gibi duruyor bu safkanı. Şartlı-4 koşumuz için 5-2 ve 1 sıralaması yeterli olacaktır.

1.ayak: 5-2-1

İkinci ayağımız koşu hayatlarına yeni başlayan taylarımıza ait.. Zor gibi görünse de bu ayağımız’da da galop dereceleri ve anne-baba durumları dikkate alındığında 1-4-7 sıralaması yeterli olacaktır..

2.ayak: 1-4-7

Üçüncü ayağımız Handikap-15 koşumuz.. Handikapı iyi olan ve kilosu düşük atlarımızın mücadelesine sahip olacaktır diye düşünüyorum.. Erginşah kilosu 2 kilo daha düşük olsa tek atardım ancak bu kiloyla bu mesafeyi çıkartmayacağına inanıyorum. Artı dananın kuyruğunu kopartması gereken 3 at olduğunu görüyorum.. Sıralamam 2-4-7 şeklinde olacaktır.

3.ayak: 2-4-7

Dördüncü ayağımızda Kareem ön plana çıkmaktadır.. Bu mesafe ve pistte en iyi derece maiden’dan çıkarken yaptığı 1.36,23 ile Büyükağa’ya ait.. Yine 58 kilo ile S. Boyraz idaresinde yapmıştı. Ancak rakipler bu sefer dişli..Bu derece fırsatını vermezler diye düşünüyorum..Kareem’e tek rakip olarak da hem kilo yönü hem de mesafe nedeniyle THE DAUGHTER SUN‘ı görüyorum..

4.ayak: 4-7

Beşinci ayağımız apranti yarışı..Gazi birincisi bir ata bile binilse sonuncu gelme olasılığı yinede yüksek olan bir yarış.. Dönüşte 2 boy öne düşen apranti yarışı alır.. Buna rağmen yine 3 at dışına çıkmayacağını düşünüyorum.. Ama alternatif olarak GRAND EXPECTATIONS düşen kilosuyla BANKO olarak yazılabilir..

5.ayak: 6-8-9

Altıncı ayağımız çok süprize yer vermeyecek gibi..Orta handikap mücadelesi olacaktır.Clark kent ve Yağız Emre mücadelesine, Grand Akarca ortak olacaktır..

6.ayak: 2-3-6


Bol şans,bol para dileğiyle…


SİHİRBAZ Ankara Tahminleri

1.AYAK: 3 yaşlı arapların şartlı 4 mücadelesinde performansıyla öne çıkan FOTERLİ ve TURBOCU mücadelesi kazananı belirleyebilir. Sağlam kuponlara KARAKAÇAN’da eklenebilir.

2.AYAK: İlk defa start alacak safkanlarin şartlı 1 mücadelesinde çok at yazmaktan yanayım sıralamam RÜZGÂR SERO, TAYBATU, FLYING BIRD ve BAILAMOS. 

3.AYAK: Ağır kilosuna rağmen iyi yarışlar çıkaran 1 numaralı ERGINŞAH kazanmaya yakın rakipleri BUHARALI, SABRİ, HASOĞLU. 

4.AYAK: Çim pist performansı başarılı olan ve iyi hazırlanan 4 numaralı KAREEM’i günün bankosu olarak öneriyorum. 

5.AYAK: PRİZE FOR, ASLİ GİBİ, GRAND EXPECTATİONS ve EMARALD QUİN ayrımsız yazılmalı. 

6.AYAK: Günün en zorlu yarışında WOODY, YAĞIZ EMRE ve CLARK KENT kazanmaya yakın isimler ancak geniş kuponlara AUTUMN PEARL’üde mutlaka eklesinler.

1.Ayak: 2-5-4
2.Ayak: 4-5-7-1
3.Ayak: 1-3-4-2
4.Ayak: 4 
5.Ayak: 2-3-6-8
6.Ayak: 4-3-2//8


YALOVALI Ankara Tahminleri

1.ayak: Son çim yarışında sakarbaşı gibi sınıf bir safkana geçilen FOTERLİ yarışın haklı favorisidir.kaliteli bi at olduğunu düşündüğüm güngör ağa diğer bi şanslı isimdir.çimde farklı koşan HONKONG favorilerin yakın rakibidir. CANIM ÇİDEM YAHŞiHAN ve TURBOCU süpriz arayanlara önerilir. 

2. ayak: Galoplarında iyi görünen BAILAMOS ve RÜZGAR SERO yarışın favorisidir.iyi ellerde hazırlanan FLYING BIRD rakipleridir.TAYBATU ve RINDAMIN suprizcilere onerilir 

3. ayak: Koştuğu başarılı yarıþların ardından kazanmaya yakın isim SABRİ’dir. Alternatif bankodur. Kötü koşması halinde ERGİNSAH ve KÜÇÜKPRENS devreye girebilir. 

4. ayak: Başta ERSÖZLÜ olmak üzere KAREEM’le birlikte bu gruptan çok farklı olduğuna inandığım iki at bu ayak için yeterlidir.

5. ayak: Kaba kumda çok farklı koşan ve viraja kadar çok rahat tempoda dönen aprantisinin biraz daha sermayeli koşturması durumunda bu grubu geçeceğini düşündüğüm EMERALD QUEEN günün bankosudur. Rakip arayanlar GRAND EXPECTATIONS tek rakibidir. 

6. ayak: İstanbul sentetikte 4. oldugu yarışı bana düzeldiğini gösteren BIG HEART benim ilk atımdır. Kısa mesafelerin etkili ismi YAĞIZEMRE ciddi rakibidir.kaba kumda farklı olan GRAND AKARCA rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Süpriz arayanlar sırasıyla PRESENT PERFECT, WOODY,SELMET yazabilir. 

2,1,7,8,6,5
1,4,7,5,8
4,1,6
3,4
8/6 
13,3,6,9,4,5



Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. Ganyan Time sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu