Adana TJK At Yarışı Tahminleri, Banko 6'lı TahminlerAnkara TJK At Yarışı Tahminleri, Banko TahminlerTahminler

16 Haziran LiderForm ANKARA – ADANA At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahminleri

16.05.2015 SALI ANKARA GENEL SIRALAMA 

1.Koşu: 1.2.3
2.Koşu: 3.11.1.8.9.2.7.6.5
3.Koşu: 5.11.14.12.4.7.1.6.10.3
4.Koşu: 2.6.3.5.1
5.Koşu: 2.3.5
6.Koşu: 1.9.4.3.2.7
7.Koşu: 3.5.10.4.2.11.6.8

KAR LEOPARI ve SİDELİ mücadelesi birinciyi belirleyecektir

Altılım

1.Ayak: 3.11.1.8/9.2.7.6.5
2.Ayak: 5.11/14.12.4.7
3.Ayak: 2.6
4.Ayak: 2.3
5.Ayak: 1.9.4/3.2.7
6.Ayak: 3/5.10

Ankara İçin Size Özel notlar

** NILSU bu yarışına özenle hazırlandı, altılı kuponlarınıza mutlaka yazmanızı öneririm.

** İlk kez start alacak olan FIGHTING 800 metre yarış galobunda çok iyi görünüp son 400/24.5 R olması ile kabiliyetli bir tay görünümü vererek altılı kuponlarınıza yazmanızı tavsiye ederim.

** AKSOYAK son galobunda adeta gezinti yaparcasına el oynatmadan fotoya girişi ve eküri koşma avantajı ile riskli kuponlara tek yazılabilir.

** LİDER ahırlar bölgesinden sinyalli olup bu kez farklı koşacak.

** SECRED FAIR: Kulaklık denendiği son yarışının ardından safkan bu koşusunda yeniden takısız start alacaktır.

** AFRICAN QUEEN: Kapalı gözlük ve dilbağı ile koştuğu son yarışlarının ardından kısraktan bu koşusunda dilbağı çıkartılmıştır.

** ŞEKER NEJ: Kapalı gözlük, kulaklık ve dilbağı ile koştuğu son yarışlarının ardından safkandan bu koşusunda dilbağı çıkartılmıştır.

** KILBLINE SON: Kulaklık ile koştuğu son yarışının ardından safkan bu koşusunda sadece kapalı gözlük ve dilbağı ile start alacaktır.

** ALARAM: Kapalı gözlük, kulaklık ve dilbağı ile koştuğu son yarışlarının ardından taydan bu koşusunda kulaklık çıkartılmıştır.

** GÖKBURCU: Kapalı gözlük denendiği son yarışının ardından tay bu koşusunda yeniden takısız start alacaktır.

** GÖLCÜK ASLANI: Kapalı gözlük ile koştuğu son yarışlarının ardından safkana bu koşusunda dilbağı ilavesi yapılmıştır.

16.05.2015 SALI ADANA GENEL SIRALAMA 

1.Koşu: 10.8.11.2.4

2.Koşu: 3.1.4.5.2
3.Koşu: 2.1.5
4.Koşu: 1.2.8.9
5.Koşu: 5.9.3.12.2.10
6.Koşu: 12.5.8.15.6.4.1.2.14
7.Koşu: 10.6.5.8.11.2.9.7
8.Koşu: 1.2.4
9.Koşu: 4.2.1.9.5.6
10.Koşu: 6.8.3.15.9

BAYBAŞKAN günün en güvenilir tek yazılacak safkanı

1.Altılım

1.Ayak: 10.8.11/2.4
2.Ayak: 3.1/4.5
3.Ayak: 2.1
4.Ayak: 1.2.8
5.Ayak: 5/9.3
6.Ayak: 12.5/8.15

2.Altılım

1.Ayak: 5/9.3
2.Ayak: 12.5/8.15.6.4
3.Ayak: 10.6/5.8
4.Ayak: 1
5.Ayak: 4.2.1/9.5
6.Ayak: 6.8.3/15.9

Adana İçin Size Özel Notlar

** PIRILIM bu kez farklı koşacak, geniş kuponlara yazmanızı tavsiye ederim.

** KEREM EFE ahırlar bölgesinden güvenilir kaynaklardan birinci sinyali var, değerlendirmenizi tavsiye ederim.

** TEKDAL uzun süre koşmamasına rağmen hazırlıkları yeterli olup dinçlikle kazanabilir.

** AVNİ PASHA : Son koşusunda kulaklık ve dilbağı takarken, bu startını takısız mücadele edecektir.

** BORN FOR WIN : Son iki koşusunda kapalı gözlük takarken, bu startında dilbağı ilave ederek koşacaktır.

** DEMİR YUMRUK : Son koşusunda kapalı gözlük takarken, bu startını takısız mücadele edecektir.

** MATİZ : Son koşusunda kulaklık takarken, bu yarışında ise kapalı gözlük ilave ederek koşacaktır.

** AYAK İZİ : Daha önceki yarışında kapalı gözlük takarken, bu startında ise dilbağı ilave ederek mücadele edecektir.

** EDUL : Son koşusunda kapalı gözlük takarken, bu startında ise sadece dilbağı ile mücadele edecektir.

** KEPEZLİM : Son koşusunda kapalı gözlük ve kulaklık takarken, bu startında ise dilbağı ilave ederek mücadele edecektir.

** SUGARLY : Kapalı gözlük ile koşarken, bu startında ise dilbağı ilave ederek mücadele edecektir.

** TUNDERBIRD : Takısız koşan safkan,bu startında dilbağı takarak mücadele edecektir.

** BELOVED : Son koşusunda kulaklık ve dilbağı takarken, bu yarışında dilbağını çıkartarak koşacaktır.

** ÇERKEZ ŞEFİKA : Kapalı gözlük ve kulaklık takarken, bu koşusunu dilbağı da ilave ederek mücadele edecektir.

** JAMILA : Son iki koşusunda kapalı gözlük ve dilbağı takarken, bu startını ise takısız mücadele edecektir.

** PIRILIM : Daha önceki yarışında kapalı gözlük ve kulaklık takarken, bu startında ise dilbağı ilave ederek mücadele edecektir.

** READY CASH : Son yarışında kapalı gözlük ve dilbağı takarken, bu startında ise dilbağı yerine kulaklık takacaktır.

** KEREMBORA : Katıldığı yarışlarında kapalı gözlük takarken, bu startını ise takısız koşacak.

** NAZLI PRENSES : Son koşusunda kapalı gözlük takarken, bu startını ise takısız mücadele edecektir.

** MİRDANHAN : Katıldığı son üç yarışında kapalı gözlük takarken, bu startında ise dilbağı ilave ederek mücadele edecektir.

** Adana Proğramında İğdiş safkan 8.Koşuda 2 nolu IMMORTAL SON

Kaynak: Uzmanın Görüşü / liderform.com.tr


Sitemizdeki diğer ANKARA – ADANA tahmin ve yorumlarını görmek için buraya tıklayın

BİTAHMİN.COM ÜYELERİ HER GÜN KAZANIYOR VE KAZANDIRIYOR!🥳

Bi'tahmin, üyelerin tahmin paylaşarak para (₺) ve hediyeler kazandığı Türkiye'nin ilk ve tek sosyal tahmin platformudur. Hemen sen de ücretsiz üye ol, kazanmaya ve kazandırmaya başla! 🏆

Ayrıca bitahmin.com'da günün puanlı at yarışı bültenlerine, en erken ve en hızlı yüklenen AGF tablolarına ve at yarış sonuçlarına bakabilir, tahmini ikramiye hesaplama ve tüm bahis oyunları için pratik kupon hesaplama yapabilirsiniz.

🎯bitahmin.com'a gitmek için tıkla.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu