Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

6 Mart Nurettin Güven (Nesine) ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Pist ve mesafenin etkili isimlerinden biri olan Cochabamba, uygun kilosu ve devam ettirdiği güzel durumuyla kuponlara öncelikli yazılmalı. Oldukça başarılı bir sezon geçiren Lady Tulpar, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde birinciliği zorlayacaktır. Dengi rakipler arasında mücadele verecek olan Mahir Bey, öndeki kapışmalardan en iyi şekilde istifade edebilir. Tekrardan istenilen seviyeye ulaşan The Mentalist ile ufak tefek sorunları halledilen Duke Prospero kollanılması gereken diğer şanslı isimler. 

SIRALAMAM: 9-5-6-1-3

2. Koşu: Kendilerine uygun rakipleri bulan ve mesafedeki koşuları gayet ışıltılı Ağa Osman ile Babareşit oldukça ön plana çıkmaktalar. İkili arasında en az hata yapan taraf koşunun galibini belirleyecektir. 

SIRALAMAM: 3-2 // Hepsi

3. Koşu: Starttan biraz tereddütlü çıktığından dolayı stilli dışı koşmak zorunda kalan Duquan, düzlükten sonra sıklaştırdığı ataklarıyla Akınşah ile fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda 1.20.61’lik derecesiyle başarılı bir 2.liğe imza attı. Koruduğu mükemmel durumu ve mesafesinde kazanacağına inandığım safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 1 // 3-5-4


4. Koşu: Sürekli birbirlerine geride bırakan safkanların mücadelesine sahne olacak bu ayakta; Ser Emir, Apasbey, Pirsuslu, Astrakhan ile Çırak ayrım yapılmaksızın kuponlara yazılmalıdır. 

SIRALAMAM: 2-4-3-5-6

5. Koşu: Son haftalarda oldukça iyi bir form sıçraması gösteren Bilbilan, yeterli bir hazırlığa sahip bulunan Birkasım ile kalite olarak bu grubun üzerindeki Falez birincilikte eşit şansta gördüğüm isimlerdir. 

SIRALAMAM: 2-6-7

6. Koşu: Pist ve mesafedeki son koşusunda, fotoya yakın iyi bindirerek tatminkar bir 2.lik çıkaran Bold Move, devam ettirdiği güzel durumuyla yine çok şanslı. Gücü nispetinde başarılı koşabilen My Donatella, beklentilerin çok altındaki başarısız son yarışını kesinlikle ölçü almadığım Amaroja, koştukça üzerine koymaya başlayan Victory Cry ile bu kez çok daha hazırlıklı Dolly Love gözden uzak tutulmamalı. Formunda önemli derecede gelişmeler mevcut Lady Ecem, kuponların olmazsa olmazlarından biridir. Gücü nispetinde başarılı koşabilen Albuse, aşama içerisindeki Perfect Candal, form tutma yolundaki Seaface ve aprantisiyle güzel bir uyum içerisindeki Yarışınkızı sonraki ihtimallerdir. 

SIRALAMAM: 5-9-3-15-6-8-2-10-13-16

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu