Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

26 Ağustos 2019 Beyaz Bayrak BURSA Altılı Ganyan Tahminleri ve Analizleri

FAHRENHEIT : UÇANBEY yavrusu ve CAŞ kanını taşıyor, buna sözüm yok. Ancak kısa ve orta mesafe kum pist yarışlarında çok iyi tutunuyor. Bu günkü yarışta, kim nasıl kazanır sorusunu sorduğumuzda, bence FAHRENHEIT in sahaya koyacağı senaryo kazanmaya en yakın olanıdır. LIZARDON a numarayı vereceğini düşünmüyorum. En kötü ihtimalle ilk 100-200 metrede mücadele olur ve LIZARDON un gardını düşürür numarayı alır. LIZARDON u atlattıktan sonra da bu grupta tempo kavgası verecek isim kalmaz. Mesafe 1400 metre ve önde temposunu kuracak olan FAHRENHEIT, düzlüğe hatırı sayılır bir sermaye ile girer, düzlük direnci ile de bu yarışı kazanır diye düşünüyorum.

VAHŞİ KIZ : Gruptan bir değil birkaç gömlek üstün olan kısrak için, bir kaç handikap düşünülebilir. Birincisi kısrağın bu güne kadar kaba kumda hiç start almamış olması, ki EL CORREDOR yavrusu olması nedeni ile, zaten kaba kumu bekleyen bir isim olduğunu düşünüyorum ben. Diğer taraftan dişi olması ve erkek rakiplerine karşı mücadele edeceği handikabını da, güç farkı ile kapatacaktır.

1. Altılı Ganyan Şablonu

1.4.3.2
3.2.4.5
3.1
1
8.5.13.2.1.3
3.7.1

40 TL

2. Altılı Ganyan Şablonu

1
8.5.13.2.1.3
3.7.1
6
2.6.5
4.2.3.8.6.7.13.11

30 TL

Bol Şanslar

Saygılarımla

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Usta kusura bakmada bu sitenin en kötü yorumcusu sensin kafadan sallıyorsun atları şimdi bu yorumu admin onaylamaz kesin ama ben onu kötülemiyorum sadece bilmiyor bu işi verip milleti yatırmasın bari.

    1. Hakaret, aşağılayacı vb. yorumlar haricinde her türlü yoruma açığız. Bu sizin görüşünüzdür, saygı duyarız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu