İzmir TahminleriKocaeli TahminleriTahminler

9 Ocak LiderForm KOCAELİ – İZMİR Altılı Ganyan Tahminleri

KOCAELİ

MUSON RÜZGARI Formunu Koruması İle Kazanır

1. AYAK: Denk güçte isimlerin mücadelesinde eküri safkanlardan (6) YAŞARNUR son koşusunu 1700 kum pistte 2.tamamlayarak dikkat çekmesi ile bu kez önde iyi bir tempo bulup çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. İzmir 2100 kum pistindeki son yarışında etkili bir 2.lik elde eden (7) YAKŞI GÜZEL itina ile hazırlanırken, en sıkı rakip gördüğüm safkandır. Starttan düzgün çıkış yapınca 1700 kum pistteki son yarışını 63 kiloya rağmen 4.bitirip beğendiğim (4) AYGÖK yine çıkışta sorun yaşamadığı taktirde bana göre bu grubu geride bırakabilecek güçtedir. 2100 ve 1500 kum pistteki son koşularında dikkat çeken 4.lükler yaparak sürekli kendisini geliştirdiğini gösteren (2) DESTENAZ ekürisi ile birlikte sürprizde önerimdir. Son yarışında kilosunun ağır olmasından etkilenerek istediği sprintini yapamayıp tabela dışı kalan (5) SOKU ise bu kez normal sıkleti ile sağlam kuponlarda değerlendirilmesi gereken diğer isimdir.

2. AYAK: Maiden koşusunu kazandıktan sonraki iki yarışında üst gruplarda dikkat çekerek formunu devam ettirdiğini belli eden (4) KÜÇÜKPRENS uygun rakiplerini bulması ile kuponlara öncelikle yazılmasını önereceğim isimdir. İstanbul’daki son 1500 kum pist koşusunu 5.bitiren (2) HALİKARNAS denk rakipleri arasında start alacak olması ile bu kez üst sıralarda önerimdir. Kocaeli’daki son yarışlarını tabela dışında tamamlayan (7) KEMİK KIRAN formunda gelişme göstermesi ile kesinlikle ihmal edilmemelidir. İzmir 1200 kum pistindeki son koşusunda 4.olurken 1.23.67 derece yaparak aşama içerisinde olduğunu gösteren (8) DELTAN GÜL sağlam kuponlarda tavsiye edeceğim diğer safkandır. Eküri koşma avantajına sahip bulunan (1) BAYDURALP her ne kadar son yarışlarında tam olarak bekleneni veremese de rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecek güçtedir. 1400 kum pistte 1.42.24 derece elde edip kazandığı koşusundan sonra start aldığı Şartlı-4 yarışını tabela dışında tamamlayan (6) KANATAKAN ise hata affetmeyecektir.

3. AYAK: İzmir 1400 sulu kum pistindeki son koşusunu kazanırken 1.28.87 derece yaparak beğendiğim (6) MOLINARAformunu aynı şekilde devam ettirmesinin yanısıra kilosunun da uygun olmasından dolayı ilk şans tanıdığım kısraktır. 1400 kum pistteki son yarışında fotoyu önde geçerken 1.27.86 derece yaparak iyi durumda olduğunu gösteren (5) REAL POWER yine iyi sonuç elde etmesini beklediğim bir diğer isimdir. Bursa 1300 kum pistindeki son yarışını çıktığı gibi lehine çevirirken sergilediği 1.21.98 derece ile formda olduğunu belli eden (2) AUTUMN PEARL seri yapısı ve yine mesafenin verdiği avantaj ile etkili sonuç almasını beklediğim diğer safkandır. Son yarışındaki 6.lığında hücumda geç kalarak dış kulvarları fazla dolaşan (1) TRALLES GIRL sürpriz yapabilir. Tabeladan düşmediği son koşularında iyi durumda olduğunu gösteren (3) GREEN PUSS ise denk rakipleri arasında sağlam kuponlarda düşünülmelidir.

4. AYAK: Formunu bulduğunu 1200 kum pistteki son koşusunu 1.15.82 derece elde ederek kazanıp gösteren (5) HOSLİyine denk rakipleri arasında start alacak olması ve uyum sağladığı aprantisi ile kuponlara öncelikle yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir. İstanbul’daki son yarışında biraz daha güçlü rakipleri arasında tabela dışı kalan (1) ZENYETTA GIRLkum piste yatkın olması ile bu tayın rakibidir. 1200 kum pistteki son Maiden koşusunu 1.15.95 derece ile 2.bitirirken sürekli daha iyi duruma geldiğini gösteren (4) ASİLBEY kesinlikle ihmal edilmemesini önereceğim diğer safkandır. Starttan düzgün çıkınca 1600 kum pistteki son koşusunu 1.45.94 derece ile kazanma başarısını gösteren (3) PULVER FASS yine aynı titizliği tekrarlamadığı taktirde adından söz ettirebilir. Beklenen yarışlarını tam olarak yapamasa da seri bir yapıya sahip olan (2) BLACK KHAN mesafenin kısa olması avantajı ile dikkate alınmalıdır. Şu ana kadar start aldığı koşularında etkisiz kalmasına rağmen ciddiyet kazandırdığı hazırlıkları ile çıkış yakaladığını gördüğüm (6) LARA PRINCESSise bu ayağı rahat izlemek isteyenlere tavsiye edeceğim bir diğer safkandır.
5.AYAK: Son haftalarda iyi bir form yakalayarak başarılı koşuları ile dikkatimi çeken (5) MUSON RÜZGARI 2000 kum pistteki 2.liği ardından hazırlıklarında kusursuz görünüm sergilemesi ve aprantisi ile uyum sağlamasıyla kazanmaya yakındır, kuponlara tek yazabilirsiniz. Mesafeye yatkın diğer safkan (6) KAĞIZMAN son 2100 kum pist yarışını rakibi MUSON RÜZGARI‘nın 3 boy farkla gerisinde 2.tamamlarken, bu kez rövanşı almaya çalışacaktır. Bu safkanı geniş ve sağlam kuponlarda öneriyorum.

6. AYAK: Daha güçlü rakipleri arasındaki son yarışlarında bile adından söz ettirerek ne kadar iyi durumda olduğunu gösteren (4) LEO 1400 kum pistte 1.27.32 derece elde edip 5.tamamladığı koşusundan sonra özenle hazırlanırken, kazanmaya yakın görüyorum. Tabeladan düşmeyerek formda olduğunu belli eden (3) FEVRONYABAY son koşusunu 1400 kum pistte 1.28.97 derece ile 3.bitirip dikkatimi çekerken, en sıkı rakibi olacaktır. Bu iki isim arasındaki mücadele bana göre yarışın birincisini belirleyecektir.

ALTILIM: (6.7.4.2.5)  (4.2.7.8.1.6)  (6.5.2.1.3)  (5.1.4.3.2.6)  (5)  (4.3)


İZMİR

GÜLHAYAT İyi Durumu İle Maiden’dan Çıkar

1. AYAK: 1200 kum pistteki son yarışını 1.23.73 derece ile kazanma başarısını gösterirken böyle bir grubu geride bırakan(5) POWER OF THE SUN yine lehine olan mesafede start alacak olması ile kuponlara öncelikle yazılmasını önereceğim isimdir. Kısa ve orta mesafelerdeki son koşularında adından söz ettirerek uygun kilo avantajına sahip bulunan (9) DEMİROK yakın rakip gördüğüm isimdir. Kısa mesafelerin başarılı isimlerinden (8) BÜYÜLÜ GÖL son 1200 kum pist koşusunu 1.24.17 derece ile 2.tamamlayarak dikkat çekmesi ile rakiplerine çıktığı gibi hakim olmaya çalışacaktır. Ekürilerden (2) BAŞARILITAY bir süredir start almamasına rağmen son haftalarda ciddiyet kazandırdığı hazırlıkları ile açıklarını hızla gidermeye başladığını belli ederek etkili sonuç elde edebilir. Uzun mesafedeki son yarışını tabela dışında bitiren (1) LAŞİN gayet iyi durumda olması ile apranti hakkını kullanıp kilo düştüğü bu koşusunda farklı sonuç alabilecek güçtedir. Starttan tereddütlü çıktığından dolayı son yarışında tabela dışı kalan ancak idman pistinde sürekli kondisyoner ekibimizin dikkatini çeken (10) SERAMİS bu kez düzgün çıkması halinde devreye girebilir. Şartlı-5 yarışını tabela dışında bitiren (7) ZİLLİ PINAR ise rakiplerinin hatasını değerlendirecektir.

2. AYAK: Dişi 4 yaşlı Arap taylarının Maiden’dan çıkmak için mücadele edecekleri koşuda grubun en formda kısraklarından olan (5) GÜLHAYAT 1400 kum pistteki son yarışını 1.43.62 derece ile 2.bitirmesi ve jokeyi M.Çiçek ile bu kez kazanmaya yakındır, kuponlara tek yazmanızı öneririm. Kısa ve orta mesafelerdeki son 3.lüklerinde iyi durumda olduğunu gösteren (2) ÇAMLICAGÜLÜ yakın rakip görünürken, geniş kuponlarda yer verilmesi gereken bir diğer safkandır.

3. AYAK: Hayatının ilk koşusunu 1200 kum pistte 1.15.33 derece yaparak 2.tamamlayıp son yarışında bu kez nemli 1200 kum pistte 1.13.94 derece ile fotoyu önde geçmeyi başaran (4) DORUK ALİ itinayla hazırlanırken, ilk şansı tanıyorum. Kum pistte etkili bir performansa sahip bulunan (2) NOW OR NEVER tabeladan düşmediği son yarışlarında dikkat çekerek, denk rakiplerini bulması ile şans tanıdığım diğer safkandır. İsktanbul’dan geldikten sonra 1600 kum pistteki Maiden koşusunu 1.42.95 derece yapıp kazanma başarısını gösteren (6) KASAP FARİZ bu kez sertleşen rakiplerine rağmen kilosunun uygun olmasından dolayı yine etkili sonuç alabilecek güçtedir. Kocaeli 1400 kum pistindeki son yarışını 4.bitirirken verdiği mücadele ile dikkatimi çeken (1) BATUHAN BEY ise sürprizde önerimdir.

4. AYAK: 1600 kum pistteki son koşusunu 1.42.09 derece ile kazanmayı başarıp iyi bir forma sahip bulunduğunu gösteren(2) KARA ŞİMŞEK jokeyi H.Karataş ile yine 1.liğe yakın görünürken, yatkın olduğu pist ve mesafede ilk şans tanıdığım taydır. 1400 kum pistteki son iki koşusunu 1.27.71 ve 1.27.44 dereceler ile kazanırken fit durumda olduğunu gösteren (4) SAINT HILLARION yakın rakip görünürken, bu iki tay arasındaki mücadelenin 1.yi belirlemesini bekliyorum.

5.AYAK: Aprantisi A.C.İnan ile çok iyi uyum sağlayarak 1900 kum pistte kazandığı yarışı ardından formunu aynı şekilde devam ettiren ve yine denk rakipleri arasında güven veren (6) KOŞANGÜZEL en güvendiğim isimdir, hatta ekonomik kuponlarda bu safkan risk edilebilir. 1600 sulu kum pistteki son koşusunu kazanırken 1.53.56 derece elde ederek beğendiğim (1) DOLUDİZGİN en yakın rakibidir. İzmir 2000 kum pistinde ve Bursa 1800 kum pistinde üst üste kazanıp ardından Bursa 1900 kum pistinde 3.lük elde eden (9) PARİSTA ise yapacağı düzlük sprinti ile değerlendirilmeye alınması gereken diğer safkandır.

6. AYAK: Seri bir yapıya sahip bulunan (8) AKARCA KIZI 1900 kum pistteki son yarışını 60 kilo ile 4.tamamlayıp sürekli formunu geliştirmesi ile uygun rakiplerini geride bırakabilecek güçtedir. Daha formda rakipleri arasındaki son 6.lığı ardından aşama içerisinde gördüğüm isimlerden (4) SARJANA yakın rakip gördüğüm isimdir. 1600 kum pistteki son koşusunda 3.lük elde eden (3) ISONIC ilerleyen bir forma sahip bulunması ile bu grupta kuponlardaki yerini mutlaka almalıdır. 1600 sulu kum pistteki son yarışını 3.bitirirken dikkatimi çekerek önemli gelişmeler içerisinde olduğunu gösteren (2) ANDAR devreye girmesini beklediğim diğer safkandır. Şartlı-4 koşusunu tabela dışında tamamladıktan sonra sürekli daha farklı duruma geldiği görülen (10) SON OF SEA sürprizde önerimdir. Beklenen yarışlarını tam olarak yapamamasına rağmen idman pistinde formunda gelişmeler tespit edilen (1) FIRST HOPE takibe alınmasını tavsiye edeceğim diğer safkandır. Rakiplerine göre uygun kilo avantajına sahip bulunarak Handikap yarışlarda adından söz ettirebilen (13) BAY BLESSING ise sonlardaki atakları ile etkili sonuç almasını beklediğim diğer safkandır.

ALTILIM: (5.9.8.2.1.10.7)  (5)  (4.2.6.1)  (2.4)  (6.1.9)  (8.4.3.2.10.1.13)

Kaynak: liderform.com.tr  


Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. Ganyan Time sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu