Adana Tahminleriİzmir TahminleriTahminler

25 Ocak LiderForm İZMİR – ADANA Altılı Ganyan Tahminleri

İZMİR

Formunu Koruyan GÜMBÜRGÜMBÜR Tek Yazılabilir

1. AYAK: Dişi Arap safkanlarının Kısavade-7 mücadelesinde İstanbul 2000 kum pistinde start aldığı son Kısavade-6 koşusunu kazanma başarısını gösteren (7) TUMBULZELE formunu devam ettirmesi ve bu defa daha uygun rakipleri arasında start alacak olması ile yine 1.liğe en yakın kısraktır. 2200 kum pistteki son Grup-3 koşusunu tabela dışında tamamlarken daha sert rakipleri arasında mücadele veren (5) RAZYANA itina ile hazırlanırken, yakın rakip görüyorum. Aprantisi A.C.İnan ile çok iyi bir çıkış yakalayarak üst üste başarılı sonuçlar alıp 1900 kumdaki son iki koşusunda fotoyu önde geçen (3) KOŞANGÜZEL önde boş kalması halinde yine adından söz ettirecektir.

2. AYAK: Kum pistteki başarılı ve istikrarlı yarışları ile fit durumda olduğunu belli eden (3) SIRACA denk rakipleri arasında start alacak olması ve jokeyi M.Kaya ile başta şans verdiğim safkandır. Kocaeli 1500 kum pistinde ve İzmir 1900 kum pistindeki son iki koşusunu kazanarak formuna ulaştığını gösteren (1) KEŞFEDEN ayrıca uzun mesafelerde ümit veren bir isim olmasından dolayı mutlaka değerlendirme altına alınmalıdır. 1900 kum pistteki son yarışında etkili 2.lik elde ederek formda olduğunu gösteren (4) ARBEDAŞ denk rakipleri arasında start alacak olması ile güven veren bir diğer safkandır. Geçen hafta 1400 kum pistte 2.olurken 1.39.03 derece yaparak iyi durumda olduğunu gördüğüm (6) DİNAMİK sağlam kuponlara yazılmasını tavsiye edeceğim isimlerden biridir. 1400 kum pistteki son iki yarışını 3.tamamlarken formda görünüm sergileyen (7) SAVAŞAN ise jokeyi M.Çiçek ile uyum sağlayarak en ufak hata affetmeyecektir.

3. AYAK: Süper bir form yakalayarak kum pistteki son koşularında mesafe ayırt etmeden üst üste 1.likler elde eden (3) SAINT HILARION 1900 kum pistteki Kısavade-6 yarışını kazanma başarısını gösterip idman pistindeki hazırlıklarında dikkat çekmesi ile bence yine ilk şansa sahiptir, bu safkanı kuponlara öncelikle yazınız. Yeni ilgililerinde daha farklı duruma gelerek Bursa 1800 kum pistindeki son koşusunu fazla zorlanmadan kazanma başarısını gösterip uzun mesafelerde ümit veren (5) TURAP iyi durumda geleceği İzmir kum pistinde bu tayın en ciddi rakibi olacaktır, ayırt edilmemeliler.

4. AYAK: İzmir kum pistine uyum sağlayarak 1600 metrelerdeki son yarışlarını 1.38.34 ve 1.40.71 dereceler ile kazanma başarısını gösteren (1) ES ES RUNNER rakiplerine göre ağır kilo ile koşacak olmasına rağmen ilk şans tanıdığım isimdir. 1600 kum pistteki son koşusunu düşen temposu ile 5.bitiren süratli safkan (4) RIGHT OR WRONG bu kez yarışın 200 metre kısalması avantajını iyi değerlendirmesi halinde daha farklı koşmasını beklediğim diğer isimdir. 1600 kum pistteki son koşusunu bu tip rakipleri arasında 3.bitiren (5) TOPRAKBAY gün geçtikçe formunu üst seviyeye çıkaran bir isim olmasından dolayı değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimdir. Uzun süredir start almamasına rağmen kum pistteki bilinen güç ve kalitesi ile (3) RAMPOLDI dinçlik yarışı yapıp jokeyi M.Kaya ile her an devreye girebilecek güçtedir.

5.AYAK: 1900 kum pistteki son Kısavade-7 yarışını kazanma başarısını gösteren (1) GÜMBÜRGÜMBÜR formunu düzenli hazırlıkları ile devam ettiren bir isim olmasının yanısıra bilinen kalitesi ve yine uygun rakipleri arasında start alacak olması ile bence yine fotoyu önde geçecek güçtedir, bu safkanı kuponlara tek yazmanızı öneririm. Grup-3 koşusunu tabela dışında bitirdikten sonra daha farklı duruma gelen (6) KIŞLALI ise bu ayakta (1) GÜMBÜRGÜMBÜR‘ün yanına at yazmak isteyenlere tavsiyemdir.

6. AYAK: 1400 kum pistteki son koşusunu 1.27.46 derece ile 3.tamamlarken formda rakipleri arasında iyi mücadele verip beğendiğim (10) MY GOLD özenle hazırlanarak kilosunun da uygun olmasından dolayı fotoyu önde geçebilecek güçtedir. Kocaeli kum pistindeki son kısa mesafeli koşusunu tabela dışı tamamlayıp bir süre istirahat ettirilen (9) FIGHTER bu safkana yakın rakip gördüğüm isimdir. Kocaeli’deki son yarışında tabela dışı kalmasına rağmen bir önceki koşusunu İzmir 1400 kum pistinde kazanırken 1.27.63 derece yaparak beğendiğim (1) NOS ihmal edilmemelidir. Daha güçlü rakipleri arasında start aldığı son yarışını fazla ölçü almadığım (6) UTKUNŞAH özenle hazırlanarak formunda gelişme kaydederken değerlendirilmesini tavsiye edeceğim bir diğer isimdir. 1600 kum pistteki son koşusunu 1.44.22 derece ile 2.bitiren (8) SARJANA ise sahip bulunduğu formunu devam ettirerek rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir.

ALTILIM: (7.5.3)  (3.1.4.6.7)  (3.5)  (1.4.5.3)  (1)  (10.9.1.6.8)


ADANA

HÜRGÜZEL Formunun Zirvesinde

1. AYAK: 2000 kum pistte kazandığı yarışından sonra 1900 kum pistteki 4.lüğünde etkili formunun aynı şekilde devam ettiğini gösteren (8) ZEUS rakiplerine göre kilosunun da uygun olmasından dolayı bana göre başta değerlendirilmesi gereken isimdir. 1900 kum pistteki son Handikap-16 yarışını kazanarak formuna ulaştığını belli eden (2) REBELLION etkili formunu sürdürürken, yine denk rakipleri arasında start alacak olması ile yakın rakip görüyorum. Grubun istikrarlı safkanlarından olan (1) CELSIUS 1900 kum pistteki son 2.liğinde dikkat çekip düzenli hazırlıkları ile etkili durumunu sürdürürken yine üst sıraları zorlayabilecek güçte görüyorum. Uzun mesafelere yatkın olması ve son koşularında tabeladan düşmeyerek formda görünüm sergilemesiyle (4) SEER OF LIGHT sağlam kuponlarda şans tanınması gereken diğer isimdir. 2100 ve 2200 kum pistte üst üste kazanarak son koşusunu bu tip rakipleri arasında gerilerde tamamlayan(7) LOWMAN farklı duruma gelmesi ve yapacağı düzlük sprinti ile bu ayaktaki sürpriz atımdır. Bir süre aradan sonra koştuğu yarışları ile açıklarını gidermeye başlayan (5) DIVINE STAR ön tarafta boş bırakılması halinde çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olup, rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir. Kapalı gözlük takılmasının yararlı geldiğini 1900 kum pistteki son yarışını kazanarak gösteren (10) BEST TIME BEST yarış içerisinde en hafif kilo ile koşacak safkan olmasından dolayı yine bombayı patlatabilir.

2. AYAK: Maiden koşuda formunda gelişmeler olduğunu son koşusunu 1500 kum pistte 1.49.13 derece elde edip 2.olarak gösteren (7) VECİHİ bu kez daha uygun rakiplerini bulması ile başta değerlendirilmesini önereceğim isimdir. 1200 kum pistteki son yarışını 4.bitirirken 1.27.77 derece yaparak formunda gelişmeler olduğunu gösteren (8) DEMİRCANAN yakın rakip gördüğüm isimdir. Grubun tecrübeli safkanlarından olan (1) ÇİTA 5.tamamladığı son yarışları ardından özenle hazırlanarak denk rakipleri arasında kesinlikle ihmal edilmemesini tavsiye edeceğim diğer isimdir. Bekleneni veremeyerek son koşusunu 5.bitiren (4) KALEKTER son günlerde idman pistinde daha farklı görünüm sergilerken, sağlam kuponlarda şans tanınması gereken diğer safkandır. Kısa mesafedeki son koşusunu gerilerde tamamlayan (9) ERİKA KIZI idman pistinde gelişim içerisinde olması ile en ufak hatayı affetmeyecektir. Etkisiz kaldığı yarışlarından sonra bir süre geri alınan (2) DORUKEFE açıklarını hızla gidermeye başlaması ile dinçlikle devreye girebilir.

3. AYAK: Formunda gelişmeler olduğunu son yarışını 1200 kum pistte 1.15.45 derece ile etkili bir 3.lük elde ederek gösteren (3) PRESENT PERFECT denk rakipleri arasında start alacak olması ile kuponlara önncelikle yazılmasını tavsiye edeceğim isimdir. Kısa mesafedeki son koşusunda 5.lik elde eden (1) FIRE PIECE startta fazla oyalanmadığı taktirde bu safkana yakın rakip gördüğüm isim olup, idman pistindeki çalışmalarında da beğenilerek en sıkı rakibidir. Diyarbakır kum pistinde 1200 metrede 1.14.53 derece ile kazanıp ardından yine aynı mesafede 1.15.62 derece ile 2.lik elde eden (2) LION ROCK Adana’ya gelerek 1200 kumdaki son 4.lüğünde 1.15.54 derece yaparak formda görünüm sergilerken ihmal edilmemelidir. 1500 kum pistte üst üste kazanıp start aldığı son 1900 metrelik koşusunda tabela dışı kalan (9) ÜMİDİM bu kez daha uygun mesafesinde koşacak olması ile devreye girebilecek güçtedir. Son yarışını tabela dışı bitirmesine rağmen bir önceki 1500 kum pist 2.liğinde 1.34.72 derece yapıp 2.olurken beğendiğim (8) PARTNER SCORE seri yapısının verdiği avantajla rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir. 1500 kum pistteki etkili 2.liğinden sonra kısa mesafedeki son koşusunda bekleneni veremeyen (10) GÜM GÜM ise ön tarafta boş bırakılması halinde sağlak kuponlarda değerlendirilmesini tavsiye edeceğim bir diğer isimdir.

4. AYAK: Arap safkanlarının Grup-3 mücadelesinde 1500 kum pistte 1.44.11 derece ile 3. olduğu yarışından sonra 2000 sulu kum pistteki koşusunu rakibi GELİBOLU‘nun baş farkıyla gerisinde 2.tamamlayarak form ve kalitesine ulaştığını gösteren (3) DERHADIR uyum sağladığı jokeyi H.Karataş ile bence kazanmaya yakındır. 2000-1900 ve 1500 kum pistte art arda kazanıp son koşusunu sulu 2000 kum pistte 3.bitiren (5) ORÇUN yakaladığı formunu devam ettirmesi ile bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır, ayırt edilmemeliler.

5.AYAK: Son haftalarda yakaladığı süper formu ile mesafe ayırt etmeden üst üste başarılı koşulara adını yazdıran (3) HÜRGÜZEL 1500 kum pistte 1.46.81 derece ile kazandığı yarışından sonra itinayla hazırlanırken, uygun rakipleri arasında bu safkanın kuponlara tek yazılmasını uygun karşılıyorum. Bekleneni veremeyerek tabela dışı tamamladığı yarışından sonra artan forma sahip bulunduğunu gördüğüm (2) ÇAKIRCELEP ve 1400 kum pistteki son 3.lüğünde 1.38.88 derece yaparak aşama içerisinde olduğunun izlenimlerini veren (7) ŞAMBAYATLI ise sağlam kuponlarda tavsiyelerimdir.

6. AYAK: Altılının kapanış ayağında ise uygun rakipleri arasında koşacak olan (2) BİMEN tabeladan düşmediği koşularından sonraki 5.liğinde istediği sprintini yapamamasına rağmen jokeyi D.Yıldız ile uyum sağlayan bir isim olmasından dolayı bence farklı sonuç alacaktır. Her geçen gün daha farklı duruma gelerek 1200 kum pistteki son 3.lüğünde 1.27.34 derece yapıp 3.lüğü ile dikkatimi çeken (11) KİNEM KIZ ise en yakın rakip gördüğüm isimdir. Bu iki safkan arasındaki mücadele bence Maiden’dan çıkacak ismi belirler.

ALTILIM: (8.2.1.4.7.5.10)  (7.8.1.4.9.2)  (3.1.2.9.8.10)  (3.5)  (3)  (2.11)

Kaynak: liderform.com.tr  


Yasal Uyarı: GanyanTime2.com sitesinde kesinlikle at yarışı vb. bahis oynatılmamakta ve kişiler bahis oynamaya teşvik edilmemektedir. Ganyan Time sitesinde okurlarımıza sunulan tüm tahmin, yorum, bilgi ve analizler ziyaretçileri bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizde yer alan tahminler kişilere bir kazanç sağlanmasına yönelik verilmemektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu da tarafımızdan garanti edilmemektedir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu