Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

26 Mayıs Beygir.com ANKARA At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Günün ilk koşusunda PARPALİ (10) koşudaki ilk şanslı isimdir.GECENİN SESİ (3) en yakın takipçisi olacaktır. GÜÇLÜBERKAY (4) ve KADHAN (5) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Formda olan GLOIN (2) koşudaki favori isimdir.TONY OBELIX (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır. DİDİ KOÇİ (1) ve AMIGRA (4) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi formuyla BAHARŞAH (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.RUAT (4) en yakın takipçisi olacaktır. YÜCELİR (2) ve BURÇAKHAN (1) sonraki ihtimallerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

4.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan AKARNEJAT (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.DALİCİM (7) en yakın takipçisi olacaktır. KOMPLİMAN (10) ve KAFKAS İMPARATORU (9) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Formda olan CAMELOT (3) koşudaki favori isimdir.GAZELLE EYES (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır. GOOD HEARTED (7) ve WOLFS REVENGE (6) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla RUDE BOY (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. GREY CORAL (1) en yakın takipçisi olacaktır. BAYBAŞKAN (6) ve ARSEN LUPEN (5) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan TİREBOLU (9) koşudaki ilk şanslı isimdir.SİNAÇÖLÜ (8) en yakın takipçisi olacaktır.LİDEREFE (7) ve YANIKALİ (10) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi durumdaki KATI SEMİH (5) ve NİNOŞUN OĞLU (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.YÜKSELİM (6) ciddi rakipleri olacaktır.GÖKKURT (1) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

9.Koşu: İyi formuyla HAKİME (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.SCARF (5) en yakın takipçisi olacaktır.HASRET RÜZGARI (3) ve DERAŞ (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu