Koşu YorumlarıTahminler

18 Temmuz “Beygir.com” BURSA Altılı Ganyan Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda son iki koşusunda INKASSATOR (5) favorimizdir. Son koşusunu ölçü almadığımız DIVINE RACER (2) favorinin ciddi rakibi olup; GHOST MOUNTAIN (3) ve NARKOZ (4-6) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunu kazanan MADAM CORLEONE (2) favorimizdir. KARA DUTUM (1) favorinin ciddi rakibi olup; BABBAR PATERA (3) ve QUEEN OF AGEAN (5) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Koştuğu koşularda tabela içinde yer bulan GÖRKİ (4) favorimizdir. Son koşusunu ikincilikle tamamlayan LOTA (11) favorinin yakın rakibidir. SAYGINTAY (7) ve CROCODILE (2) sürpriz şansına sahip safkanlardır.

4.Koşu: Usta jokeyi ile DASARA (9),son koşusunda ikinci olan ŞİMŞEK MC QUEEN(7),başarılı yarışları bulunan LEYLASU (11) ve koşu tecrübesi ile GAZİ BINAJWAAD (3) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

5.Koşu: Etkili çim yarışları ile KİM TUTAR BENİ (1),usta jokeyi ile SERT STAR (3),son koşusunu kazanan MİHRİCANIM (2) ve uygun kilosu ve başarılı koşuları ile BERTUĞ (6) sırası ile değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

6.Koşu: Sevdiği pist ve mesafede start alacak olan RÜZGAR ETO (5) koşuda favorimizdir. Son koşusunu kazanan LADY TIFFANY (3-1) sevdiği mesafede FIRE OF KARŞIYAKA (2) ve başarılı yarışları ile ÇUHADAROĞLU (9) favorinin hata yapması durumunda sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

7.Koşu: Formda jokeyi ile AKOĞUZ (1) ve usta jokeyi ile AKGİRAY (3) birlikte şans verilmesi gereken safkanlar olup; FATMASULTAN (5) ve SARPBEY (7) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Son koşularında sürekli tabela içinde yer bulan BULUTHAN (3) son üçüncülüğü beğenilen BLACK LODI (7),usta jokeyi ile BEST EVER (1) ve sevdiği pist ve mesafede KING STRIKER (4) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

9.Koşu: Günün son koşusunda AYDANARI (7),ÖZLEMCAN (4),TUMBUL YAPRAK (2) ve BERRAGÜL (1-13) ayrım yapılmadan değerlendirilmesi gereken isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

beygir.com


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu